Čím myjete dětské lahvičky?
ahoj maminky chtela jsem se zeptat zda je nutne myt lahvicky na mlicko pouze s pripravkem na to urcenym nebo jestli je to mozne myt i normalnim jarem nez dam lahvicky vyvarit?
nikdy jsem nepoužívala ani Jar ani určený mycí prostředek, vždycky jsem vypláchla ve vodě a dala na 5 min.vyvařit a stačilo to...
Já myla i Jarem nebo Ecoverem a pak dávala buď vyvařit event. do parního sterilizátoru.
Já jsem myla jarem a každý večer jsem dala do myčky do sterilizátoru.
Mléko obsahuje tuk, takže nějaké odmašťovadlo to chce.
já myla jarem, důkladně vypláchla..vyvářela jsem 1x denně, později i jen třeba 1x týdně
Myjeme od narozeni dodnes Farlin-em na detske lahve, nyni uz i do mycky s DM Natura eko tabletami. Maly je 13. mesicu. Sterilizovali jsme parou vzdy po umyti cca do neceleho 7. mesice veku. Nikdy jar apod. aj.
deluji za rady...ja myju pouze pripravkem na lahvicky a savicky od nuku a mela jsem strach tam dat primo jar...ted ten jar zkusim,kdyz to teda nevadi...my davame do jidla jeste i kapicky na brisko a ty jsou taky mastny a to bych jen vodou neumyla..
Já je myla normálním jarem a nebo je dávala do myčky na nádobí. Pak jsem je ze začátku vyvařila v kastrůlku s vodou a později už jen pořádně vypláchla. Dneska je dávám do myčky a jen zběžně vypláchnu (je nám rok a půl).
Já jsem si koupila speciální přípravek od NUKK, ale myslim, že kdybych je myla jarem vyjde to na stejno

Lahvičky myji vodou a občas dám trošku jaru :o)