Jaké jsou nepřislazované přesnídávky?
ahoj maminy, je nám půl roku, jsme tlouštíci a proto se ptám, jaké jsou přenídávky bez cukru.... Kupuji hami, malé skleničky, ale jsou dost drahé. Nejsou od nějaké zančky, nebo někde v obchodáku beu cukru?pouze to ovoce.... moc díky za tipy.
Kupovala jsem Sunárky nebo v Rossmannu zn. Babydream - obojí je bez cukru. Ovšem připrav se na to, že tyhle nepřislazované jsou vždycky dražší - sklenička 200 g vychází cca na 20 Kč a více.
Pro tyhle prcky jsou dobré frutapury, hipp, sunárek, hami (malé kelímky po 4ks balené). Hipp je vůbec nejlevnější - v DM drogerii za 34 kč. Naší malé je dávám doteď, ty obyčejné levné přesnídávky za 10kč ji nedávám vůbec. Jj, dražší to rozhodně je.
Ja kupujem malej Frutapury ,alebo Sunárek(4 kelímky,nie v skleničke.
Je to drahšie,určite nie oveľa viac ako norm.čerstvé ovocie.
Našej malej chutia aj z Rossmanna výživy,tie tiež niesu sladené.
Tie lacné nekupujem vobec.
Ahoj, já kupuji buď sunarky a tomu podobné (to je 100% ovoce) nebo DIA přesnídávky (kolem 80% ovoce, zbytek nějaké zahušťovadla jako nadstavení). Když koupím hrušky nebo jablka a přesnídávku udělám z toho tak to vyjde o něco levněji, tak 7-9 kč/100 g, záleží jaká je cena ... až začne být ovoce na zahrádce bude to lepší 🙂 A taky v těch obchodech toho na výběr moc není a je špatná kvalita 😝
no..my bezzáhradkoví to máme tažké.naša malá sa ale ide zadrhnut za melonom..kolko ho ona zje!! 😀
aj jahody má rada..snad jej ich nedávam skoro...
inak všetko ovocko zje..ale melon je jednička. 😉
evena..ja neviem,ale tým,že to je dia,..niesu tam iné cukry,nevhodné pre deti?
nemyslím fruktozu..nevieš značku?
Hamánek vyrábí dia, a není tam žádný jiný cukr. U nás teda vychází sklenička dráž než píše Evena. Párkrát jsem ji také koupila.
Já kupuju Babylove nebo Alnatura v DMku nebo Babydream v Rossmanovi, jsou bio a jsou tudíž i celkem drahé (24 - 29 Kč/200g, pokud se nemýlím). Ovoce by určitě vyšlo levněji, ale to náš malej stále prostě nechce (kromě banánu a melounu).

Ja bych volila radeji normalni ovoce nez presnidavky pokud hledas neco bez pridaneho cukru......😉