Jakou vodu používáte k přípravě příkrmů?
Jakou vodu používáte k přípravě příkrmů pro vaše mimi? Kupujete kojeneckou vodu, nebo vaříte z vody vodovodky?
od asi 7m pouzivam na vareni a caj z verejneho radu, pokud mate vlastni studnu tak bych si ji nechala na hygiene zkontrolovat.. na Nutrilon a samotne piti balenou 😉
ptala jsem se doktorky a říkala že na vaření můžu z kohoutku a na mlíko radši do roka kojeneckou, tak to tak dělám - ale dnes mi došla kojenecká a dostal čaj z přefiltrované a převařené z kohoutku a taky dobrý
Uf, to jsem ráda, že nejsem sama, kdo jede na vodovodce. 😉 Mě to popravdě napadlo až dnes, že je také nějaká kojenecká voda. Ale popravdě, při představě, že se válí v obchodě kdovíjak dlouho, a na tom světle se z té pet láhve uvolňuje také kde co, zůstaneme na ni i nadále. 🙂
ja mysli ze je to hooodne individualni, kdyz je nekde voda rezava nebo hnusne prechlorovana tak tada za balenou bych nesetrila ☹
na vse davam z vodovodu od zacatku. ale je fakt ze me nepije tekutiny zadne (jen kojena,ostatni odmita), takze z ni varim jen prikrmy.
berus,taky myslim ze takovou vodu by na piti miminku nikdo nedal 😉
tomasek ani když byl miminko? když má 3 roky tak to je jasné, to asi málokdo používá kojeneckou
co ja viem tak do 6m sa radi voda z vodovodu prevarovat ..potom uz sa moze normalne davat.
Zatim jen kojim, ale budu prevarovat vodu z kohoutku. Po mikrobiologicke strance je stoprocentne hlidanejsi, nez balene vody, ktere buhvi jak dlouho lezi na krame, pak u vas doma a nekdy jdou nevyhovujici primo od vyrobce.
Spoluzacka, ktera dela na SZPI, mi prave nedavno psala, ze u jedne sarze Horskeho pramenu zjistili osminasobne prekroceni mikrobiologickeho limitu.
A vzapeti jsme v Globusu za nakup nejakych sirupu dostali petilitrovku Horskeho pramene zdarma 😠 😀
ahoj : kojila jsem a kojim a ted když dělám příkrmy, tak z vody z kohoutku..převařenou. 😉
Proto se kutcher převařuje a čistá musí být pokud nejste teda na baráku ze svojí studnou 😉

ja pouzivam vodu z vodovodu a vobec ju neprevarujem..