icon

Jak poznat růst zoubků u tříměsíční dcery?

nikolkr
27. kvě 2025

Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 3 měsíční dceru a včera jsem ji našla dvě bílé tečky na dásních, ale dnes ráno jsem tam našla jen jednu tečku, myslíte že to jsou zoubky a nebo něco jiného?Zkoušela jsem na to sahat, ale dolů to nejde. Zkoušela jsem i jestli to cinka na lzicku, ale to je ještě malinké.
Děkuji moc za rady 🙂

Jak poznat růst zoubků u tříměsíční dcery?Jak poznat růst zoubků u tříměsíční dcery?
jancazao
27. kvě 2025

Zkus lžičku jestli to cinkne😁

nikolkr
autor
27. kvě 2025
@jancazao

Zkus lžičku jestli to cinkne😁

@jancazao to jsem zkoušela a ještě to je malinké,ani to na dotek není moc cítit 🙈

1pomnenka
27. kvě 2025

Ne, to nebude zub.

nikolkr
autor
27. kvě 2025
@1pomnenka

Ne, to nebude zub.

@1pomnenka a co by to mohlo byt jiného?

1pomnenka
27. kvě 2025
@nikolkr

@1pomnenka a co by to mohlo byt jiného?

@nikolkr Uprostřed dásně zub neroste, zub se klube třeba měsíc, dásně jsou nateklé. Nevím, co to je, nejsem lékař, co třeba bílé milie, co bývají pod kůží?

nikolkr
autor
27. kvě 2025
@1pomnenka

@nikolkr Uprostřed dásně zub neroste, zub se klube třeba měsíc, dásně jsou nateklé. Nevím, co to je, nejsem lékař, co třeba bílé milie, co bývají pod kůží?

@1pomnenka já právě četla, že by to mohl být růst zoubku, že ta bílá tecka je žlazka a pod ní může být ten zoubek a že někdy trvá, než se vyklube ven 🙂 tak uvidíme, počkáme a uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, ale děkuji.

eliss232
28. kvě 2025

Jestli to necinklo, tak to pravděpodobně zub nebude 😉 Ale každopádně si myslím, že by měla i horečku nebo by jí teklo z nosu.