Kdy začínají růst první zoubky u dětí?
Ahoj holky , chci se zeptat , kdy začaly vaše miminka trápit dásně ? (Od zoubku ) , malá má 3,5 měsíce a už od začátku toho 3tiho měsíce slintá jak divá + neustále ručičky v pusince . Ted dokonce když ji kojím tak me dásněmi občas pěkně stiskne , odtrhává se mi od prsa , ted večer sem ji ani nenakojila a to nepila 3 hodiny a musela jsem ji uhlídat ke spánku , byla protivná , mrzutá , tak ja nevím ..je to me první miminko a zkušenosti samozřejmě žádné .
Naši taky slintali od třetího měsíce, ruce furt v puse, ale první zuby až někdy mezi 8-10 měsíci :D
Děkuji vám za odpovědi , calgel koupím ❤️
No, moje neteř měla první zub už ve čtyřech měsících, takže ano, podle mě je to reálné. 😀
kolegyně vnučka se se zubem narodila, moje děti až kolem 7-8. měsíce, ale slintání od toho 3. je běžné

U dcery zuby byly úplně v pohodě a prvním měla až někdy v 8, možná spíš 9 měsících. Od těch 3 měsíců taky slintala a všechno okusovala. Oni tím zkoumají.
Synovi vylezl první zub ve 4,5 měsíci a asi 2 týdny jsme měli fest trápení než se prořezaly horní jedničky. On na zuby trpí dost oproti dceři a v nejhorším a na chvíli zabral Calgel.