icon

Problémy se spánkem pětiměsíčního dítěte. Mohou za to zuby?

terkaterka31
9. říj 2022

Ahoj..jsem už vyřízená,syn teda od miminka spí hrozně blbě,ovšem poslední týden je to nářez.
Usíná kolem deváté hodiny a co půl až hodinu vzhůru ..kolem druhé se pokaždé vzbudí a strašně brečí,nejde utišit,až když s ním začnu chodit po bytě..do toho je naučený uspávat na balónu, takže v noci skaceme co půl hodiny na balonu..Zuby ?
Já už jsem zoufalá.

limali
9. říj 2022

@terkaterka31 spánková regresia, spurt, začínajú sny, dieťa vníma oveľa viac každý deň a večer to reflektuje, je pretiahnutý, malo vnemov, veľa vnemov…príčin môže byť veľa a môže to byť obdobie. Ak by to trvalo viac ako 14 dní riešila by som s pediatrickou. Ničmenej sa spánok detí proste mení. Takže treba vydržať a s dieťaťom proste byť lebo to potrebuje najviac ❤️

jjasmina
9. říj 2022

@terkaterka31 my to měli bohužel stejně, nějak jsem to její buzení neustále prostě jen nějak přežila a v 1,5r odstavila, teda pokud i vy kojite. Malá se uměla budit i 3x do hodiny

inah91
9. říj 2022

Jedou se to zlepší 💪 u nás trvalo buzení se co hodinu od 3m do 13m… přežili jsme 😂

aselluska
9. říj 2022

@terkaterka31 měli jsme to taky tak. Bylo to různé. Zuby, když se naučí něco nového, dlouhé nebo časté návštěvy. Přešlo to asi po roce

elfka21
9. říj 2022

@terkaterka31 jak to máte s kojením? Moje se teda tak často nebudila, ale vždy trvalo, než usnula. Pomohlo v noci přestat kojit. Budila se pak jednou na flašku. Udělali jsme to, když jí bylo tuším 7 měsíců.

ondul
9. říj 2022

U nas nepomohlo nic (a ze jsme toho vyzkouseli) az pozdeji nocni odstav.