Holky womenszonky. Jste tady?
Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂
páji tak to si piš že myslíš....psychika je svinstvo..já to taky několikrát zkoušela a nic možná vyloženě při TOm,ale jak je konec a ležím tak si říkám tak jo nebo ne 😃 holky to je psycho,o nás by měli natočit film 😃 😃 😃 kolečkáče si kup je to psina,no já loni jezdila na dovči s naším mladým a synem od známích jako v poho na rovince,přišel kopec dolů,jsem to fikla do trávy,a oznámila hochům ať mi sjedou na barák pro botky...to byl cílový kopec u domu kde jsem bydleli,ostatní dospěláci vyvalení na terase a čuměli na mě s lahvinkou vína v ruce,že 😃 nakonec mě hoši přemluvili,galantně mě chytli za ruce a rychlostí to se mnou sjeli dolů,celou cestu jsem měla zavřený oči,modlila se a řvala na ně,že jsetli spadnu tak náš je poloviční syrota a umře hlavy,protože manžel nevaří a tohmu druhýmu jsem vyhrožovala že ho budu v noci strašit...a ten kamarád mi jen říkal tetičko klídek to dáš .. 😃 😃 😃 😃 😃 no podívaná jak hrom,ale já jsem takovej magor že do všeho musím...kolo,brusle,sjezovky,freedive(potápko na nádech 🙂 )s manželek jezdíme na motorce no říkám magorka a plavu třeba kilák a tak přes rybníky
Zlati, ty jsi blázen normálně 😃 😃 Já bych do rybníka nevlezla!!! Natož v něm pak plavat!!! Já i v moři plavu pomalu na souši :-N A nedejbože aby se kolem mě mihla rybička...i centimetrová...skrz tu vodu vypadá jako žralok a v ten moment jsem schopná běžet myslím i po hladině 😃 Ale kolečkové asi risknu, brácha má obchod se sportovními věcmi a teď mu kolčkové dorazily, tak asi skáknu a koupím. Manža bude mít radost, až si nabiju :-p
Jo a brácha má taky e-shop, kdybyste chtěly mrknout...www.outdoor-a-sport.cz. 😃 A kdybyste cokoli chtěly, domluvím slevu 😃 😃 Omlouvám se za propagaci, ale kšefty jsou potřeba 😉
Ty jo holky dneska je nákej divnej den vůbec nic mě nebavý a ani mi to neutíká a začína mě bolet v podbřišku tak asi ms brzy dorazí no 😞 😉 Jinak u nás je zataženo počasí akorát na spaní!!! 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
A před každým sexíkem se asi opiju, abych otupila mozkové buňky a nemyslela...i když si myslím, že přímo při tom FAKT NEMYSLÍM...ale to si stejně jenom myslím, že nemyslím, podvědomě určitě myslím 😃