icon

Jak řešit chování neposlušné a problémové dcery?

snehulka19
2. pro 2022

Chcela by som Vas poprosit tie ktore to máte podobné a nějaké skusenosti ale i názory ostatnych ,mám dceru je jí 16 let ,ide o to že je drzá,nic sa jej nechce robit začala fajcit marisku cca před rokem a neviem ako ju od toho dostat predsa už není malinká a já musím aj do práce takže chodit za ní nehrozí ,zákaz ist Von nerespektuje ,nedbá ani na hygienu poriadne ,špinavé věci nechá tam kde sa zvlece ( ponožky spodní prádlo) Ked je vonku len mi napíše že ostane tam či tam a niekedy ani to ne ...som z ní zoufalá nechcem jej zle ,stále SME v sebe ,podotýkám že na školu kašle tiez nechodí ...s partou co ma ukradli nějaké elektro kolo 😔fakt nevím ako to riesit skusila som už kde co,vobec nic , dakujem za rady ...hezký den 😊

Strana
z2
holkaokomodra
3. pro 2022

@kubesovaadelka jj přesně, mám to ted v blízkém okolí a zatímco se na mě kolem 25 let vrstevníci dívali jako na nějakou svetaznalkyni, já už měla blbnutí davno za sebou a teď konkrétně ta jedna kamarádka, která mě kritizovala, že působím strašně dospěle, propadla drogám a pokusila se o sebevraždu... no kezby blbla v pubertě a ne skoro ve 40 letech 🤷‍♀️ tam už nenadelas vubec nic

barulina
3. pro 2022

@20190418 no, není pasťák jako pasťák. To jako policista vím 😉 já nikde neřekla že má jít do pasťáku pro ustavni chovance. A cesta lásky evidentně nefunfuje v tomhle pripade.

kubesovaadelka
3. pro 2022

@holkaokomodra právě, znám opravdu spoustu lidí, co blbli ještě víc jak já a teď mají rodiny, děti, bydlení, no všechno úplně v pohodě a nikdo by neřekl, co to bylo v pubertě za divochy, pak jsou tu samozřejmě tací, co se z toho nevyhrabali, paradoxně ti, na které rodiče nejvíc tlačili, zákazy, příkazy, testy apod. Protože proč? Zakázaný ovoce chutná nejlíp. Moje máma měla tvrdou školu v dětství a pak si pořídila nás jako rodinu, zjistila ale že je nevybourema a už to začlo, vezla se snad celý život ve všem možným, co si já pamatuju a taky už tělo vypovědělo službu a loni umřela. Ono je to buď a nebo no. Buď tomu dítěti dáš volnost a doufas, že to dobře dopadne, nebo tvrdej režim a výjimečně to taky skončí takhle. Sama nevím jaká budu v tomhle ohledu máma, je mi teprve 25 a dceři 10mesicu 😂 ale z vlastní zkušenosti sem tam ještě poznám kdo na čem jede😂 tak snad to podchytim aspoň za vcasu kdyby k něčemu došlo

holkaokomodra
3. pro 2022

@kubesovaadelka mluvis mi z duse, no ja mam ted klucinu tesne pred 15. narozkami a jako jo, puberta jak vysita, ale zatim je teda úplně zlatej az na to ze na vsechno sere 🤣 jako trnu pořád aby se nekde nechytl party a nesvezl se, ale zase na druhou stranu to k ty pubertě proste patri, ja jsem byla utekarka a lharka mazana, nikdo me doma neudrzel ani parem volu, ale proc asi... mamy jsem se bála ta me rezala jak koně a jediny kde jsem se citila jeste jakz takz mezi svymi, byli vrstevnici a ne zrovna ty nejvhodnější, proste vrana k vrane... tak tajne doufám, ze svym tolerantnim pristupem jsem nastolila atmosferu takovou, ze to ten muj dacan nebude mit uplne zapotrebi se nekde "hledat" tak extremne jako já, i kdyz jak rikam dopadlo to nakonec vsechno uplne ok, dneska jsem vzornacka 🤣🤣🤣🙊 pani vychovatelka se dvema synky, muzem, pejskem v rodinnem domku u lesa 🤣 i kdyz je fakt ze o autoritach si stale. mylsim svy 😉

snehulka19
autor
3. pro 2022

@mia171717 ahoj ,prosím mozes mi o tom napisat viac ? Moc děkuji 😉

Strana
z2