Nosí kluci na 1. stupni klasická bílá nebo barevná tílka?
Nosí kluci na 1. stupni spíš klasická bílá tílka nebo raději barevná nebi i z obrázky?
Pardon, že neporadím zakladatelce, ale diskusí jste mi připomněly, jak nám babička při každé návštěvě od podzimu do jara vyhrnovala hned v chodbě oblečení a kontrolovala tílka 😂😂, jinak by nám samozřejmě nastydly vaječníky 😉
A co misto tilka dat triko s kr.rukavem? Mozna ti nechteji rict, ze nechteji nosit tilko. Minimalne teda u toho starsiho bych rekla, at si vybere sam. A pokud si nevybere, tak asi nosit nechce. Aspon budes vedet.
Ne, nikdy by mě nenapadlo to dětem dávát ( ani sobě)....
@malazena No a k cemu mi je neco, co hreje furt a nemuzu si to rozumně sundat 🤔 to je rozumnější si vzit jednu tenkou mikinu navic. Kor v pripade našich totálně pretopenych vnitrnich prostor naprosto vsude.
@j.a.n.i My doma nemáme přetopeno a v práci rozhodně taky ne. Pokud je mi horko, sundám mikinu a stáhnu topení. Zatím si mi děti nikdy neštěžovaly, že by jim bylo vedro ve škole. Na tělocvik si ho sundávají.
Docela zírám, kolik je tu odpůrkyň tílek 😀 Myslela jsem, že to máme všechny podobně, v pubertě jsme je nechtěly, ale ve vyšším věku jsme se k nim rády vrátily a teď je nutíme dětem. A ono ne 😀
U nás kluci tílko nenosí už někdy od začátku školní docházky, ale 12letá dcera stále nosí a je za něj (zdá se) ráda, je věčně zmrzlá. Až ho začne odmítat, nutit jí ho nebudu, podle sebe vím, že to nemá cenu. Ale opravdu bych nevěřila, kolik takový malý kousek oblečení udělá. Nevadí mi, že se nedá tak lehko sundat, tílko a tričko snesu vždy a všude (v chladnějším období), naopak se slabou svrchní vrstvou (např. mikinou) navíc bych se cítila už moc nabalená, ale přitom by mi třeba pod oblečení táhlo. Nosím nejčastěji šaty a pod ně v chladných měsících podvlíkám přiléhavé kombiné, bez něj bych zmrzla.
No já koukám kolik je tu lidí, pro které je nošení tílek a košilek bráno jako něco naprosto šíleného a hrozného 🤔
3 kluci - 2 na druhém stupni a jeden na první a podvlékací tílko nikdy nenosili. V létě ale tílka nosí (nebo spíš trička bez rukávů). Dlouhé, většinou s obrázky., když je velké teplo tak trička s rukávy nechtějí nosit.
Manžel tílka taky nenosí, můj tatka taky ne. Ale tchán ten je nosí snad celoročně.
Já osobně tílka nosím, ale ne pro zahřátí, ale ráda nosím v zimě delší tílko a na to kratší svetr a nebo do práce pod šaty/svetřík když je průhlednější nebo má větší výstřih, popřípadě body.
@sagitta33
Tuším, ze na punčocháče jsi kdysi dostala "sodu" ted se ptáš na nátělník🤔 nenosí to moje dite...
Tvoje dite je "zmrzlik s.r o." takze je způsobené navleceny jako my kdysi, ale to bylo k tomu i pocasi 🤷♀️Moje dite je oblečené tak, aby nemuselo nosit to, co kdysi a tedy odpovídající době...
@sagitta33 a na co by to mel?
@anonym_969d0f Já se ptala hlavně na barvu, zda klasická bílá tílka u dětí nejsou zbytečně upjatá, a spousta odpovědí byla, stejně jako u dotazu na punčocháče, že děti tílka a punčocháče nenosí a že jsou zbytečná. No, někomu přijdou zbytečná a někomu zase ne. Nakonec většina dětí je nechce nosit ne protože jsou nepraktická ale protože je nenosí ostatní děti.
@veronicka89 Aby jim nebyla zima?
@anonym_969d0f Já se ptala hlavně na barvu, zda klasická bílá tílka u dětí nejsou zbytečně upjatá, a spousta odpovědí byla, stejně jako u dotazu na punčocháče, že děti tílka a punčocháče nenosí a že jsou zbytečná. No, někomu přijdou zbytečná a někomu zase ne. Nakonec většina dětí je nechce nosit ne protože jsou nepraktická ale protože je nenosí ostatní děti.
@veronicka89 Aby jim nebyla zima?
@sagitta33 stejne jako je muj dotaz na co to tílko ma, tvuj dotaz jestli barevne nebo bile...
Proc si to nerozhodnes sama?
Bud das na svuj vkus, nebo na vkus ditete.
U vzorovanych by to pod sv. trikem mohlo byt videt , takze 1 barva asi lepsi.
Tak jak jsou maminky co nekpupi paw patrol a deti nosi jen bezove , jsou maminky co kupuji vse...
Kluci 7 a 10 let nosí málo, ale máme, už snad jen jednobarevná, s obrázky když byli menší a dost o prosvítalo tak jsem to zavrha. Straší má černé a bilé, mladší má modré. Někdy si vzali triko s dl.rukávem a na to triko s krátkým, takže taková košilka 😀 ale dávám když fakt mrzne a né vždy, ve škole se topí, mají mikinu ... ale zase čekají na zastávce ráno a odpoledne.
To je zase diskuze, zeptáš se na barvu tílka jaké kdo dítěti dává a dostas odpovedi o tom k čemu jako tílko je ?! 😂🤦. Syn nosí (i dcera i já) . Dceři kupuju vkusná s tenkými ramínky různé barvy a syn nosí hlavně jednobarevná, má i bílé pod bílé tričko, ale to minimalne. Nikdy nepřišly s tím, že by se jim někdo smál. 😉

@sagitta33 Asi jak kdo...co tak slýchávám, tak vede Nike Jordan a je jedno co 😀