Puberta? Poradíte, prosím?
4. led 2021
Chci se zeptat moje dcera ma 13rokov a po večerech kolem 20:00-23: 00 vyžírají ostošest. Ne, že by jí nedopřála vždyť i váhu má v pořádku, podle paní doktorky (168cm a 46 váhu). Dopřeji jí ale přijde mi toho už hodně. Například dnes snědla zatím 4 střapce hroznů, 1 balíček popcornu, 2 bagety se salámem, žvýkačky, 2sladke tyčinky a velkou bonboniéru. Postavu má štíhlou, břicho sice moc stáhnout neví ale nepřijde mi obézní. Je to v pořádku, prosím poraďte
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

Ahoj mám dva syny (11,14) a tříletou dceru. Byla jsem s přítelem asi na čtyři dny pryč a děti hlídala babička s dědou. S dětmi jsem i tak byla v kontaktu. Když děda musel odjet zůstala s nimi jen babička. Starší syn najednou dostal záchvat vzteku ( pravděpodobně po tatínkovi). Že nám zamrzla voda, že se nedělá na baráku, že je všude binec apod. Mladšího syna naváděl aby malou provokoval, někdy ho i napadají blbosti na jeho věk. Docela dost mě zarazilo jeho chování. Máte s podobným chováním někdo zkušenost a řešili jste to nějak? Nebo je to jen pubertou?