Pochybnosti o práci hostesky ve Vídni. Stačí základy angličtiny?
Ahoj holky. Premyslim o tehle práci od ct-ne.
Peníze docela ujdou ale bojim se že umim jen základy angličtiny a bude mi to stačit ? Pry se da mluvit i česky nebo slovensky s klientama. Nejde o žádný sex ani kontakt fyzicky. Pouze objednávání drinku které mi objedna klient a za ten dostanu žeton.
Popripadne vaše zkusenosti ?? A klidně nechtel by se nekdo pridat? At v tom nejsem sama 😀
🙂)
Tady hledáš někoho, kdo má zkušenosti s touto prací? Nikdo by tam nešel. Pokud neumíš německy nebo anglicky, co tam budeš dělat, vždyť se nedomluvíš. Kam na ty nápady chodíš!
Hele, nechtěla jsi pár dní zpět dělat tantra masérku a tanečnici v klubu? Pokud ano, tak by se to chtělo zamyslet, proč máš potřebu vybírat zrovna taková povolání, která nesou vyšší míru rizika, že se ti něco stane. No a myslet si, že nápojová hosteska v tomto podání je bez fyzického kontaktu, je tedy z mého pohledu dost naivní. A jinak si tedy myslím, že zrovna ve Vídni neuspěješ jen s češtinou a základy AJ, pokud tedy vůbec základy AJ máš, protože můžeš mít o základech AJ značně zkreslené představy. Na druhou stranu tam, kde je výsledkem jen zdobit a dělat dobře, toho moc namluvit nemusíš, tak zrovna v tom klubu bys to asi nepotřebovala...
@lenikss je to prostě eskort. Sedíš a lovíš chlapy a máš prachy za to, že za Tebe utrácí. Věřit tomu, že nebudou chtít víc než pokec na baru je dost naivní a hlavně tím pokecem se určitě neuživíš a dřív nebo později prostě s někým do ty postele půjdeš. Tak jestli chceš být d.vka, směle do toho.
Mám Klub ve Vídni. pokud nemáš zkusenosti s timto oborem nerad ostatnim a nerikej jak to funguje. Diky
@veroha asi stejná logika, jako proč se někdo s nabídkou práce v "klubu" registruje na maminkovský web ;)

Základy angličtiny mi přijdou málo. A je to co, na eventech roznášet šampaňské, nebo nějaký klub? Edit. koukla jsem se na inzeráty a nešla bych do toho