icon

Jak zafixovat barvu na kabelce a předejít obarvení?

Dnes v 05:20

Prosim vas, da se nejak zafixovat barva na kabelce? Nova tmavomodra mi obarvila bok bezoveho kabatu a ted se ji bojim vubec nosit.

Nebyla zrovna levna, takze ji nechci hned odepsat. Pomuze na to neco, nebo je to spis na reklamaci?

zuzkasim
•
Dnes v 05:47

Z jakého materiálu je kabelka? Upřímně, já bych ji asi rovnou reklamovala, pokud špiní kabát už jen otěrem, jak myslíš, že to bude vypadat, pokud např. v dešti zvlhne?

anonym_2a8ec8
•
Dnes v 07:03

Manžel zkoušel impregnaci na kůži, bez efektu. Svůj vysněný černý kožený batoh tak může nosit pouze s tmavým oblečením, protože v místech otěru mu barví oblečení.

anonym_8d3979
•
Dnes v 10:24

Kamarádka měla podobný problém. Koupila si nechutně drahou bílou koženou kabelku, která se jí obarvila vždy při nošení tmavého oblečení. Kabelka vypadala jako špinavá. Reklamaci neuznali, to prý kůže dělá a má ji nosit ke světlému oblečení. Zaplatila si 1600,- za posudek, ten vyšel v její prospěch. Oni si nechali zhotovit svůj posudek, vyšel v jejich prospěch. Má tedy doma kabelku, kterou téměř nenosí.

autor
•
Dnes ve 12:02
@zuzkasim

Z jakého materiálu je kabelka? Upřímně, já bych ji asi rovnou reklamovala, pokud špiní kabát už jen otěrem, jak myslíš, že to bude vypadat, pokud např. v dešti zvlhne?

@zuzkasim Je to kuze. Taky me ta reklamace napadla, hlavne kdyz uz to pustilo barvu jen pri beznem noseni. S tim destem mas pravdu, to by mohlo byt jeste horsi. Asi ji zkusim reklamovat, jen jsem chtela nejdriv zjistit, jestli se to u tmavych kabelek neda nejak osetrit.