Jak zafixovat barvu na kabelce a předejít obarvení?
Prosim vas, da se nejak zafixovat barva na kabelce? Nova tmavomodra mi obarvila bok bezoveho kabatu a ted se ji bojim vubec nosit.
Nebyla zrovna levna, takze ji nechci hned odepsat. Pomuze na to neco, nebo je to spis na reklamaci?
Manžel zkoušel impregnaci na kůži, bez efektu. Svůj vysněný černý kožený batoh tak může nosit pouze s tmavým oblečením, protože v místech otěru mu barví oblečení.
Kamarádka měla podobný problém. Koupila si nechutně drahou bílou koženou kabelku, která se jí obarvila vždy při nošení tmavého oblečení. Kabelka vypadala jako špinavá. Reklamaci neuznali, to prý kůže dělá a má ji nosit ke světlému oblečení. Zaplatila si 1600,- za posudek, ten vyšel v její prospěch. Oni si nechali zhotovit svůj posudek, vyšel v jejich prospěch. Má tedy doma kabelku, kterou téměř nenosí.
Z jakého materiálu je kabelka? Upřímně, já bych ji asi rovnou reklamovala, pokud špiní kabát už jen otěrem, jak myslíš, že to bude vypadat, pokud např. v dešti zvlhne?
@zuzkasim Je to kuze. Taky me ta reklamace napadla, hlavne kdyz uz to pustilo barvu jen pri beznem noseni. S tim destem mas pravdu, to by mohlo byt jeste horsi. Asi ji zkusim reklamovat, jen jsem chtela nejdriv zjistit, jestli se to u tmavych kabelek neda nejak osetrit.

Z jakého materiálu je kabelka? Upřímně, já bych ji asi rovnou reklamovala, pokud špiní kabát už jen otěrem, jak myslíš, že to bude vypadat, pokud např. v dešti zvlhne?