icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

krabice1983
26. bře 2014

@steffa to je vtip, že jo ? 😀 😀

sylvka
26. bře 2014

mňami,dneska se těším,osmahnu na másle rybku (filet),dám jí ven,hodim tam cibuli, kmín,nechám osmahnout a zaleju smetanou.hodim rybu ,nechám vyvařit smetanu a k tomu brambor.škoda,že kucí jsou spíš omáčkový,to maj dneka smolíka teda.

elis6
26. bře 2014

tak už dlouho se tu nic nevařiloa tak píši že dnes nevařím,pracuji ale večeře bude kuskus s kukuřicí a šunkou na kostičky samozřejmě pořádnou masovou 🙂Hezký den 🙂

blahova_andrea
26. bře 2014

domácí lučina
gulášová polévka
musaka, kompot z červené řepy

edeltraut
26. bře 2014

Hovězí vývar, rajská omáčka s těstovinami nebo rýží a na večer na chuť bramboráčky. Původně měly být k obědu s masovou směsí a rajská na zítra, ale nějak nestíhám - aby taky jo, když vysedávám tady 😀

kammka
26. bře 2014

v pondělí k obědu zbytek rajský z neděle, večer zapečená brokolice se sýrem, úterý oběd boloňská omáčka a bramborová kaše, večeře žemlovka, dnes oběd vepřové nudličky na kari, rýže, večer jsme to dojedli..

na zítřek nevím... možná koprovka s bramborem, večer možná těstovinový salát s krabíma tyčkama

pátek asi prejt , brambory, zelí.. nebo ccokoli z mrazáku..

blahova_andrea
27. bře 2014

hovězí guláš s těstovinovými nočky

eyael
27. bře 2014

kuřecí vývar se zeleninou a domácí zavářkou, svíčková z krůtího masa, těstovina

steffa
27. bře 2014

@krabice1983 Není 😀 Foto jako důkaz 😀

1luciferka1
28. bře 2014

zelňačka ze včera a panenka s pečeným bramborem

kammka
28. bře 2014

včera koprovka s knedlíkem vařeným v igeliťáku, vařená hovězí líčka, k večeři repete a ještě kuřecí polévka se zeleninou a domácími nudlemi, dnes šunkofleky, polévka ze včera, vydrží i na zítřek, na zítřek chystám kachnu a dnes večer dojíme tu koprovku a na koho nezbyde, dá si chleba

lucifereeek
30. bře 2014

včera - kuřecí vývar s nudlemi, rizoto, slaný koláč
dnes - čočková polévka, smažená kuřecí prsa s bramborovou kaší

kammka
30. bře 2014

dnes hrachovka ze žlutého hrachu, krůtí prsa na paprice a kolínka..v noci jsem pekla z kynutého: tvarohové koláčk a když mi došla náplň, umotala jsem pár skořicových rolek.

pajula
31. bře 2014

dnes - ryže a kuře na kari,bramborová polévka

krabice1983
1. dub 2014

polívka s vaječnou jíškou a bramborové nočky s kuřecím masem, zalité smetanou 😉

roma_ka
1. dub 2014

Rajská polévka a tzv. Łazanki - polské jídlo (těstoviny např vrtule, krabička moravského zelí od minula z mražáku a anglická slanina plus kousek vepřového plecka na cibulce) zalité vajíčkem a zapečené, je to opravdu dobré (a okurka k tomu) Pak dělám jablečnou buchtu a k večeři bude smažená mladá cuketka s bramborem a salátkem..

eimmy
1. dub 2014

kuřecí vývar, zapečené krůtí kousky s těstovinou a jahodový dort

kammka
1. dub 2014

@roma_ka to se musím zeptat mámy, jestli jí to něco říká 🙂

kammka
1. dub 2014

@roma_ka pěkné.. a to moravské zelí.. to je kysané, nebo z hlávky??

zelva
2. dub 2014

Já dneska dělám kuřecí maso v hořčičné omáčce a k tomu rýži. Je to rychlé.

kammka
2. dub 2014

boloňská vytažená z mrazáku a k tomu těstoviny.. k večeři nevím, možná nějaká polívka..

kammka
2. dub 2014

takže asi kulajda.. i když.. v lednici je květák.. jenže mám jen tři brambory 😒 a taky 50 vajec, mlíko z kravína... že bych udělala palačinky?? šmarjá ještě před chvílí jsem měla pocit, že není z čeho vařit 😀

me79
2. dub 2014

Cannelloni se spenatem, ricottou a parmezanem zapecene v rajcatove omacce 🙂

krabice1983
3. dub 2014

vlastní mleté-karbanátky s bramborovou kaší, polévka zeleninova s rýží 😅

kammka
3. dub 2014

mám prosbu velikou.. týká se to vánočního pečení: před minulými Vánoci jsem narazila na netu a snad i tady na sněhulky.. když to teď zadám do vyhledávače, vyplivne mi to dětské boty 🙂 🙂 , ale já chci takové bílé malé kulaté sušenky, které se před pečením zmáčknou vidlí, stejně jako koka sušenky.. chci je upéct kamarádce k narozeninám do plechové dárkové krabičky, black&white,bude to vypadat hezky.. máte někdo rcp napsaný, nebo hodíte prosím odkaz?? moc moc díky..

kammka
3. dub 2014

dnes u nás kulajda.. a malej se toho skoro nedotkl.. to dost nechápu, koprovku miluje.. takže šel spát hladovej. ale asi ne zas tak moc, protože usnul a dopoledne něco sněd..
včera k večeři vločkové lívance. zbylo jich dost, takže s kulajdou k večeři.
na zítra jsem chtěla dělat smažený květák s domácí tatarkou a zeleninou, ale mladej květák plive.. takže jemu asi kaši, nebo nevím.. a k večeři musím vymyslet něco většího, bude tu víc lidí.. budu péct škvarkové placky.. a v sobotu snad vyrazíme na výlet na Konopiště, možná už dopoledne, takže místo oběda nějaký chleby a po návratu se bude improvizovat.

roma_ka
3. dub 2014

Přírodní krůtí řízek s bramborem a kompotem, polévka vývar. K večeři palačinky na sladko. Zítra italská polévka minestrone a opět něco s krůtím co mi zbyde, asi bramborové noky zapečené k krůtím a špenátem 🙂

regresa
3. dub 2014

dneska budou sunkofleky (dostala jsem uzeny zebro)

punky
3. dub 2014

k obedu smazena hliva troj obal:spaldovka,vajicko,kukuricna strouhanka a vareny brambor sypanej sezamovou soli a pickles a k veceri lusteninova polevka 😉

Strana