icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

lenkas1982
10. dub 2017

Karbanátky - mleté maso mix, olivy na malé kousky, vejce, strouhanka a dovnitř plátek fety, k tomu brambory vařené na kostičky, smíchané s cherry rajčaty, polníčkem, pepř, zakápnuté citronem a oliv.olejem.

lentilkah
10. dub 2017

@popelka1984 U nas se tomu rika rozlitany ptacek. Mam to tak radsi nez zabalene, takhle si kazdy nanda co chce.

popelka1984
11. dub 2017

@lentilkah pěkný název, mně se s tim totiž nechce moc motat, to bych si k tomu přivázala prsty 🙂

lentilkah
11. dub 2017

@popelka1984 Je to pakarna no 🙂

edeltraut
11. dub 2017

Včera Čína s rýží, dnes maso v mrkvi, zítra smažený květák, ve čtvrtek noky se špenátem.

michaela_hermanice
15. dub 2017

Obed dnes odlehceny, protoze odpo jedu k mamce a ta nam nabali na zitrek rizky a br. salat 🙂
Takze spagety s parmskou sunkou, rajcaty a parmazanem.

lentilkah
15. dub 2017

U nas kureci vyvar s nudlemi a pecena kureci stehna s bramborem.

popelka1984
15. dub 2017

Polévka z uzenych kostí a špagety. Zítra budou řízky a salát. Teď se synkem pečeme, vzhledem k tomu ze formu na beranka mam nekde zahrabanou na chalupě tak mame nahradni reseni v podobe ruznych sladkych slepovanych vajicek z piškotoveho těsta a z takového třeneho susenkoveho testa.

juanka
15. dub 2017

Italské karbanátky s citronovými bramborami 🙂 http://www.chezlucie.cz/2010/06/italske-karbana...

juanka
15. dub 2017

A zítra jehněčí se špenátem a bramborama 🙂

vrabcak0007
15. dub 2017

kur. vyvar s nudlemi a risoto s panenkou na cesneku, cuketou, cer. cibuli a mrkvi.

ditta01
15. dub 2017

Bramborová polévka a rajska omáčka se sekanou knedlíkem a druhý den s těstovinami ☺

sassanca
15. dub 2017

Ja jsem na svátky u rodičů, tak nevarim nic a užívám si rozmazlovani😀

kexina
15. dub 2017

Mně se teď o jídlo stará mamka než si s prckem uděláme nějaký režim, takže si užívám klasickou českou kuchyni... Dneska byla cmunda! 👍

ladkaspackova
16. dub 2017

Koupila jsem si humusu, ale nechutná mi, jak ho vylepšit at ho nemusím vyhodit.

ditta01
16. dub 2017

Dneska zelňačka sladká rýže brambory a kuřecí řízek, peču Honzovy buchty s povidly a tvarohem ☺

marcipanka.k
16. dub 2017

@ladkaspackova ja si delam domaci...pridat cesnek?? Kapku citronove stavy?

hanule61
16. dub 2017

Králík ala svíčková a houskový knedlík.

kristynatita
16. dub 2017

@ladkaspackova no, to moc nejde asi... leda primichat do nejake pomazanky

janciss
20. dub 2017

dneska budou šunkafleky.🙂

kompleta
20. dub 2017

dnes vařil vietnamec, jsme nastydlí, takže první chod pekingská polévka, druhý polévka pho a zahřála!!!

lentilkah
20. dub 2017

U nas vcera zelnacka a skvarkove placky a dneska asi lovecka 🙂 Nejak se na vareni necitim.

popelka1984
23. dub 2017

Včera polévka kulajda,cmunda, palačinky. Dnes polévka pórková, karbanátky s kaší a mrkvo-jablečný salátek. Ted delam tvarohovou babovku a k večeři pak pizzu.

lenkas1982
23. dub 2017

Tento víkend jsme konečně zahájili chřestovou sezónu...včera polévka, chřest zavinutý v listovém těstě s schwarzwaldskou šunkou a Gran moravií a dnes zbytek taky zavinutý v šunce ke králíkovi s pečenými brambory.

lentilkah
23. dub 2017

Jsem nemocna, takze dnes byla cesnecka.

lenusaak
23. dub 2017

Dnes cizrnové kari 😊 Mňam

sassanca
23. dub 2017

Vcera jen cesnecka a dneska smazeny rizek s hranolkama ( brambory došly a zjistila jsem to trosku pozdě 😀 )

chezzie
23. dub 2017

vcera pro nas velke - morske plody na vine a cesneku se spagetami, deti losos s kasi, dneska krkovice, spenat, br. knedlik

blackhole
23. dub 2017

Dnes gratinované brambory s klobásou, včera bylo jídlo z donášky 🙂

dencadenda
23. dub 2017

Cerna ryze a kureci na kari 😉

Strana