Co udělat z nevyužité čokolády Kinder Joy?
Ahoj , asi blbý dotaz..ale sešlo se nám strašně moc náplní z Kinder Joy vajec 😃
Syn zbožňuje vajíčka a hračky z nich,ale nejí tu čokoládu.
Nevíte co z nich udělat...?
Teď jich máme asi kolem 100 kusů 🤷🏽
@terkaterka31 Zblajznout, je to strašně dobrý 😋
@klokanka31 já na sladké moc nejsem a když ,tak něco jiného 🙂
Chtěla jsem z nich udělat nějaký dezert třeba..ale nevím jaký
Ja tedy veškerou cokoladu, co nechceme dávám treba do babovek. Nakrájela bych na kousky, dala do mrazaku a postupně odebirala. Nebo rozpustit na horkou cokoladu, přidat do pudinku a tak.
Ja tedy veškerou cokoladu, co nechceme dávám treba do babovek. Nakrájela bych na kousky, dala do mrazaku a postupně odebirala. Nebo rozpustit na horkou cokoladu, přidat do pudinku a tak.
@biciklissie Kinder Joy nemá čokoládu ale strašně dobrý krém
@biciklissie to prave neni cokolada, ta by se zuzitkovala snadno. Je to takovy krem ktery se ji lzickou a v tom jsou nejake dve kulicky…
Napada me pridat do babovky mozna misto casti tuku? Nebo pouzit jako nutellu v nejakym receptu, treba jako napln do listovyho testa?
@biciklissie Kinder Joy nemá čokoládu ale strašně dobrý krém
@klokanka31 Aha, tak to jsem nevěděla, ja si to představovala jako Kinder vajíčko.
@biciklissie to prave neni cokolada, ta by se zuzitkovala snadno. Je to takovy krem ktery se ji lzickou a v tom jsou nejake dve kulicky…
Napada me pridat do babovky mozna misto casti tuku? Nebo pouzit jako nutellu v nejakym receptu, treba jako napln do listovyho testa?
@mysh_me Ja prave myslela, ze je to jako čokoláda. Ale do bábovky ja dávám úplně vsechno. Co si najít recept, kam se dává Nutela a dat to místo toho...

@terkaterka31 Zblajznout, je to strašně dobrý 😋