icon

Co vaříte v těchto vedrech?

mku
2. srp 2018

Me uz dochazi napady, snazim se abych u plotny moc nestala, takze mame porad variace zeleninovych salatu, leco, pizzu, testoviny... ale prijde mi ze jime porad to same... co varite vy?

Strana
z2
billie_jean
3. srp 2018

@victress mit doma takovyho chclapa, tak si vari sam... prej nesnesl ani parky, ze lezely v lednici a ta podle nej nebyla hygienicka.
Ten uz musel byt normalne nemocnej.

O to vic si vazim toho, co mam doma za muze. Tomu kdybych namazala na chleba hov*o, tak bude vdecnej, ze jsem mu udelala jidlo🙂 <3

zelenaesmolda
3. srp 2018

@mku mela jsem slow cooker a je to fakt super,hlavne na maso,to je z nej krasne mekkoucke a nemusis u toho vareni vubec byt,varis i kdyz spis nebo jsi venku

zelenaesmolda
3. srp 2018

@billie_jean no co si budeme povidat,lednice v nekterych domacnostech je pekny humac,ne kazdy ji cisti pravidelne.ale ten chlap mel ocividne nejakou fobii,ale vzdycky muze byt hur viz Monk :D

billie_jean
3. srp 2018

@zelenaesmolda co ci kdo je Monk?

babanci
3. srp 2018

@billie_jean Kriminalista, geniální, co má nějakou fóbii. Ten by nám ruku nepodal. Musí mít všechno úplně v cajku, hrníčky uchem na jednu stranu a tak, vlastně se v něm dost poznávám. Ale nejsem geniální. 😀

prejeta_zaba
3. srp 2018

@zelenaesmolda To se ale celkem divím, že vůbec něco ten chlap jedl, když se nad tím člověk zamyslí, kde všude to jídlo leží, v kamionech, na rampách, někde hozené v košíku a když se kolikrát zaměří detailně na kuchyň, nejen lednice bývají humáč, u některých lidí je to kde co - třeba takový struhadlo, ucha kastrólů, to už jsem párkrát viděla pěknou "ňamku". @babanci Asi jsem taky tak trochu "Monk". :D

zelenaesmolda
3. srp 2018

@babanci ten ma tech fobii nespocet,tedka to bezi na nove po ordinaci ve 2 tak se mrknete,ja detektivky nemusim ale tohle je sranda 🙂

janawaes
4. srp 2018

@mku Dělám rychlé jídla, ať taky nestojím dlouho u sporáku. Špagety, lečo, rajská, špenát, takové rychlovky 🙂

linns
26. zář 2018

Přesně tak...v létě vařím jen rychlovky a celkově moc chuť k jídlu nemám. Tohle léto jsem byla závislá na salátech, gazpachu :D a polévkách všeobecně, protože jsem si koupila MioMat. Takový hrnec, kde uvařím polévky, kaše za chvilinku a už u toho nemusím ani stát. 🙂 Nebo se osvěžím smoothie i třeba s nějakou zeleninou. Ale citrusy celkově ochlazují, takže ovoce asi dobrá volba.

Strana
z2