Jak se zpracovává marcipán na dort?
14. črc 2013
Ahoj všem, prosím, jak se zpracovává marcipán? Mám ho koupený, jen potřebuji nějaké barvivo a chci vědět, když z něj tvořím, tak jak na to, aby se nelepil.....atd.....'Díky Denisa
Zkus ho poradne propracovat a pokud se lepi,tak pridej susene mleko a podlozku si namaz 100% tukem 🙂
Uživatel ala1970 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ala1970.
A kde jsi ten marcipán kupovala? Já beru marcipán http://marcipan-vyskov.cz/11-pravy-marcipan zde, A když ho nechám v pokojové teplotě a dám mezi folii a zpracují tak celkem bez problémů. Netrhá se a je konzistentní. Tak jestli (bez urážky) nevědomky nekoupila nějak jakože "marcipán".

noo nevím jak se to dělá správně, ale já to dělal tak že jsem dal marcipán mezi dva silikonové vály(podložky na válení těsta). K nim se to nepřilepilo a šlo to vyválet. Předtím jsem to ovšem dost zchladil.