ala1970
Uživatel ala1970 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ala1970.
ala1970
11. črc 2017

Já mám raději firmy na úklid. Sice, když se kouknete jsou draží http://www.uklidhudecek.cz/ než nějaká paní na úklid. Na druhou stranu mají pojištění, když způsobí nějakou škodu. Třeba pohovku zničí nebo něco omylem shodí.

ala1970
9. črc 2017

Mno. Je to starší ,ale i tak. Já bych se přikláněla ke známým firmám. Já jsem si nedávno hledala okna normálně přes Heuréku. Za mě je tma výhoda, že jsou tam recenze od lidí, takže to mi hodně pomohlo při výběru. Na netu jsme tak objevila třeba okna-hned.cz a ještě jedny. To jsme se pak rozhodnula zase dle sociálních sítí a realizací. Tak aspoň vybírám věci já.

ala1970
16. zář 2016

Koukněte na jobs tam je napsané jak ma CV vypadat a co do něj uvést. Podle mě mateřská vypadá lépe jak čas "bez ničeho". A platí co není v CV to neni/neumíte/nemáte

ala1970
16. zář 2016

Jak by se dalo zhubnout na zadku? Co jsem se dočetla na http://www.inprov.cz/kurzy/doplnkove-kurzy/lymfaticke-masaze-pro-regeneracni-masery tak je to hlavně na detoxikaci organizmu a proti celulitidě, ale to píšou jen okrajově. Hlavní účinky píšou detoxikaci a odstranění otoků a únavy.

ala1970
1. zář 2016

Tak tělo se vyvíjí. To, že 30 let nedělalo něco problém, že za čas problém bude. Já, I když celiakii nemám si někdy objednávám bezlepkové dobrůtky http://www.kleis.cz/produkty/ a dneska už jeto tak vychytané, že to není nějaký, že by to chutnalo odporně. Je to úplně v pohodě. Dneska je cukr a lepek nadělaný i do věcí, které je nepotřebují mě přijde.

ala1970
16. srp 2016

Určitě bych ti doporučila si koupit kojící podprsenku. Má to praktickou výhodu s tím jak si jí můžeš připravit pro kojení. Je to mnohem pohodlnější a praktičtější. Bude ti lépe sedět. Přeci jen z z výběru klasických podprsenek http://www.moje-pradlo.cz/podprsenky je viditelné, že sundávání a nasazování x krát denně, by byl "opruz".

ala1970
9. čer 2016

taky bych se měla po něčem kouknout. Změna je život 🙂

ala1970
1. dub 2016

Nemusíš hnedka zoufat. Máš dvě možnosti. Za prvé zajít do nějaké banky a požádat o refinancování ( sjednocení půjčky). Takže dostaneš novou půjčku s menším měsíčním poplatkem. A pak za druhé vyhlášení osobního bankrotu. Ale to není tak lehké. Zkoumá se tam důvod a příčina. Musím zajít na krajský soud, požádat o vyhlášení, pak je posouzení, vše má milión administrací a není to švanda. Dokonce jsem se dočetla tady http://www.advokatkybrno.cz/pravni-sluzby/osobni-bankrot , že se ti dluh dost poníží až o 70%, ale to ještě neznamená, že to bude tak. Když soud dovolí osobní bankrot, tak se ještě jedná jestli bude splátkový kalendář a nebo dojde ještě k prodeji majetku. Ale určitě je to jedna z možností, jak se z té situace dostat.

ala1970
6. led 2016

A jak je to s parkováním u vás? Já zatím navštěvuji http://www.nehty-ilona.cz/pedikura-brno , ale klidně zkusím navštívit i vaše studio. Jen teda mám rád parkování v blízkosti ideálně před 🙂

ala1970
14. pro 2015

Je pravda, že je termín do 31.3. následujícího roku. Je tam jakási vyjímka, když máš účetního, ale to si nejsem jistá. Takže co dáte po tomto datu, jsou buď penále a nebo pokuta, říkejme tomu jak chceme... Ale ta kto neřeší otázku. Já jsme dost dočetla ve článcích jednoho účetního http://www.eurodane.cz/danova-optimalizace-audit/ někde tam ve článcích. A pokud jste pracovala ofiko na HPP, tak ve superhrubé mzdě za vás vše platí vše zaměstnavatel. Takže jste asi neměla povinnost vy, ale zaměstnavatel.

ala1970
12. lis 2015

Jo můžeš nosit určitě ještě momentálně tanga. Jinak časem bych přešla na nějaké těhotenské spodní prádlo. A když už né kalhotky tak se hodí podprsenka určitě http://www.moje-pradlo.cz/podprsenky-kojici-a-tehotenske-podprsenky , je to praktické pak pro kojení, atd.

ala1970
4. lis 2015

A kde jsi ten marcipán kupovala? Já beru marcipán http://marcipan-vyskov.cz/11-pravy-marcipan zde, A když ho nechám v pokojové teplotě a dám mezi folii a zpracují tak celkem bez problémů. Netrhá se a je konzistentní. Tak jestli (bez urážky) nevědomky nekoupila nějak jakože "marcipán".

ala1970
28. říj 2015

Já se dívala na internetu na nějaká témata diplomových prací a normálně na mě vyskočilo http://www.vsprace.cz/ . Píší ,že vám zpracují celou diplomovou práce? Potkaly jste se s tím holky někdy? Myslíte si, že to lidi používají?

ala1970
26. říj 2015

Mně osobně přijde Chorvatsko jako takový český evergreen. Naopak vždy (aspoň mnou) opovrhované Bulharsko mě poslední dobou oslovilo. Koukala jsem, že často se navštěvují destinace Primorsko a Černomorec http://www.ck-apollon.cz/bulharsko-busem-i-letecky--343.html . Je to celkem blízko. takže se dá domluvit i plné auto a člověk tam může vyrazit i po svých. Ale to už záleží na preferencích, někdo rád s cestovkou a někdo rád sám po své ose.

ala1970
2. říj 2015

Taky jsem nad tím přemýšlela. Tady v tomto článku http://www.gavri.cz/blog/cisticka-vzduchu-pro-alergiky/ píší, že je to dobré pro alergiky a astmatiky. Jako dává mě smysl, když už jí máte asi používat pravidelně. Nebo třeba zapnout, když nejste doma třeba v práci a pak vypnout. Jaké jsou typy nebo značky, to moc nevím. Ale nestačí pak více vysávat třeba? Já jí mít, tak ji používám pravidelně, podle mě to moc energie nespotřebuje.

ala1970
8. zář 2015

Já jsem byla před třemi tejdny na svatbě a fotil náš šikovný fotograf. Fotky se mi docela líbili má jich na stránkách dost http://www.fotojursa.cz/new/71K-fotostudio-brno . Cenu nevím, to málo kdo dává na stránky. Ale asi stačí napsat.

ala1970
24. srp 2015

Holky a za kolik bylo to prádlo? To první? Protože já už delší dobu nakupuji http://www.moje-pradlo.cz/ a ty nejlevnější mají už snad od 60 Kč. Tak si nedovedu představit proč se někam takto upisovat a dělat (aspoň pro mě) takové zmatky?

ala1970
11. srp 2015

Koukám, že na i na jiných fórech je to stejné. Lidé se to snaží nějak poladit samostatně. Ale ten čas co do toho dáte atd, se nevyplatí. Navíc se to mění "skoro co 5 minut". Já jsem dávno na daně začala chodit k daňovému poradci www.eurodane.cz a mám klid. Ano stojí to peníze. Ale kdo si umí spočítat svůj čas, tak zjistí, že ten čas co musíte obětovat tomu, aby jste a ještě ne mnohdy kolikrát dobře, vyřídili daně, tak vyjde mnohem dráž. Proto to už sama vůbec neřeším.

ala1970
4. srp 2015

Já jsem taky pořád uklízela. Od loňská to dělám jinak. Velký úklid nechám dělat jednou do 2 měsíců http://www.ladyhelp.cz/index.php/uklidove-sluzby/objednejte-zvlast/myti-oken, takže okna, vysávání atd - firma. Prach, vysávání a drobný úklid já. Moc už mě nebaví po práci, když není moc času, trávit ještě x hodin uklízením. Chci si taky odpočinout a bohužel u vysávání si moc neodpočinu.

ala1970
29. črc 2015

Dobrý den,
pokud můžu poradit, opravdu bych bez zkušenosti a znalosti oboru daní, do toho nešla sama. Minimálně doporučuji kurz ideálně něco praktického jako stáž přímo u účetního. A možná po půl roce až roce bych pomalu o něčem přemýšlela. Se koukněte na firmy co poskytují účetní a daňařské firmy www.fiobek.cz - mají x let praxe a optimalizace daní a účto není žádná švanda.

ala1970
22. črc 2015

Pokud Ti můžu poradit, vyzkoušej si toto www.zaslat.cz . Je to agregátor přepravců. Já to používám. Na pohodu si naklikáš rozměry a co potřebuješ a potom Ti vyjede velký seznam přepravců a konečné ceny, kolik za poslaní zásilky zaplatíš. Mě to přijde celkem super, protože vidíš kdo co a za kolik a nemusíš to šíleně dohledávat na internetu.

ala1970
13. črc 2015

Já používám bi-oil. Ale před chvilkou jsem zjistila ,že je i bio oil. A dokonce obaly vypadají hodně podobně.

ala1970
13. črc 2015

Holky a jaký je mezi tím rozdíl? Teka jsem si všimla, že je to něco jiného a já si myslela, že bi-oil je bio oil je to stejné. Úplně mě spletl ten název a vypadá to skoro stejně http://www.vitasvet.cz/bylinne-masti/bi-oil-60ml/, když kouknu na obal.

ala1970
autor
5. črc 2015

Ahoj holky, můj partner teď řeší v práci, že mají drahou poštu. Zvýšili od letoška sazby. Máte někdo zkušenosti s jiným způsobem přepravy?

ala1970
18. čer 2015

Ahoj, já bydlím v Brně a celkem pěkné je i to naše Zoo www.zoobrno.cz. Myslím si, že stojí za návštěvu 🙂 Už jsem tam letos byla a spokojenost.