• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Zamrazujete nějaká jídla pro děti (ve věku 1 až 3 roky)?

4. dubna 2013 
Zamrazujete nějaké jídla pro děti (ve věku 1 až 3 roky)?
Ptám se proto, že když potřebujete udělat rychle jídlo, jestli máte nějakou zásobu v mrazáku.
Díky za odpověď.
4. dub 2013 ve 14:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ne, zamrazovala jsem do roka, pak už ne. Na mražáku mám zeleninu, maso a jedny zmražené knedlíky se švestkama z Lidlu (jsou levné, dobré, hodí se pro nečekanou návštěvu). Ještě mám ve spíži kus-kus, ten je kdyžtak raz dva. Myslím, že do půl hodiny se dá vždycky nějaká rychlovka udělat.
4. dub 2013 ve 14:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ne nezamrazovala jsem a ani nebudu.Polévky jsou raz dva hotové,pokud nechceš kvalitní vývar z masa.Brambory,rýže atd to je taky za chviličku hotové.Ale je to každého věc :wink: zda zmrazuje či nikoliv.
4. dub 2013 v 15:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
@iv123 já si občas zamrazím, když něco zbyde od oběda a pak mám v mrazáku třeba 1 - 2 porce pro případ, že nestíhám.
4. dub 2013 v 15:18  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
@iv123 dělám úplně to samé co @betelgeuzz
4. dub 2013 v 15:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
Zamrazovala jsem do 1 roku, teď už né. Vařím vždy jídlo na 2 dny.
4. dub 2013 v 15:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
@iv123 Zamrazovala sem,zamrazuju a zamrazovat budu! :grinning: Teď už teda ne tolik,ale když uvařím hodně polívky nebo něčeho,co se dá strčit do mrazáku,tak to tam dám,pak se to hodí!
4. dub 2013 v 15:52  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
autor
Díky za odpovědi.
A co například zamrazujete?
4. dub 2013 v 16:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
@iv123 polívku, těstoviny s masem a zeleninou, rýži s masem a zeleninou, nebo třeba samostatně nějakou směs masa a zeleniny a pak dovařím jen přílohu. Nemrazit brambory, ty jsou pak hnusný.
4. dub 2013 v 17:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
dávám do mrazáku všechno - omáčky, polívky.., pečeného králíka....knedlíky...uvařím o víkendu 2-3chody ve velkých dávkách a pak to má dcera a manžel v týdnu k večeři nebo někdy o víkendu k obědu. Jinak mi přijde , že bych stála pořád u plotny...i když se vaří rychlé jídlo a dělá s rychle (já mám třeba 14 řízků s klepáním a smažením za hodinu hotovo) hodina a půl to je a proč nebýt radši na výletě:slight_smile:. Nevidím na tom nic špatného..víc jak 2-4 týdny to v mrazáku nemám a když déle tak to sní manžel:slight_smile:
4. dub 2013 v 18:57  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Tvůj příspěvek