icon

Jak vybrat dárek k prvnímu výročí vztahu?

18. črc 2026

Ahoj holky, budeme mít s přítelem první výročí a já absolutně nemám žádný nápad na dárek 🙈 Vlastně jsem nikdy s nikým výročí neslavila, protože exmanžel, se kterým jsem byla spoustu let, nic neslavil a vztahy předtím nebyly nikdy moc dlouhé. Současný přítel ale stále mluví o tom, jak spolu budeme brzy už rok, oslavíme to atd. a já jsem z toho trochu nervózní 🙈

anonym_465865
18. črc 2026

Výlet, večeře, wellness, společná dovolená.

autor
18. črc 2026
@anonym_465865

Výlet, večeře, wellness, společná dovolená.

@anonym_465865 děkuji za tipy... Jen jsem zapomněla dodat, že mám dvě malé děti a žádné hlídání, takže právě večeře ve dvou atd. bohužel nepřipadá v úvahu 😔

zuzkasim
18. črc 2026

Tak to hlídání zaplatit? Poprosit kamarádku? Aspoň společnou večeři nebo kino, když je vám samostatný večer vzácný...

drep
18. črc 2026

Já bych taky doporučovala cokoliv, co máte rádi a baví, ve dvou. I za cenu placeného hlídání nebo uprosení babičky nebo kohokoliv. Protože partnerství a rodičovství jsou dvě odlišné disciplíny. A navíc, když se vám společný čas asi dost vzácný.
My na výročí obvykle chodíme na večeři nebo aspoň na malý výlet, kulturní akce a obecně akce, kde se vyskytují jiní lidé, jsou pro muže za trest.