Jak vybrat dárek k prvnímu výročí vztahu?
Ahoj holky, budeme mít s přítelem první výročí a já absolutně nemám žádný nápad na dárek 🙈 Vlastně jsem nikdy s nikým výročí neslavila, protože exmanžel, se kterým jsem byla spoustu let, nic neslavil a vztahy předtím nebyly nikdy moc dlouhé. Současný přítel ale stále mluví o tom, jak spolu budeme brzy už rok, oslavíme to atd. a já jsem z toho trochu nervózní 🙈
Výlet, večeře, wellness, společná dovolená.
@anonym_465865 děkuji za tipy... Jen jsem zapomněla dodat, že mám dvě malé děti a žádné hlídání, takže právě večeře ve dvou atd. bohužel nepřipadá v úvahu 😔
Tak to hlídání zaplatit? Poprosit kamarádku? Aspoň společnou večeři nebo kino, když je vám samostatný večer vzácný...
Já bych taky doporučovala cokoliv, co máte rádi a baví, ve dvou. I za cenu placeného hlídání nebo uprosení babičky nebo kohokoliv. Protože partnerství a rodičovství jsou dvě odlišné disciplíny. A navíc, když se vám společný čas asi dost vzácný.
My na výročí obvykle chodíme na večeři nebo aspoň na malý výlet, kulturní akce a obecně akce, kde se vyskytují jiní lidé, jsou pro muže za trest.

Výlet, večeře, wellness, společná dovolená.