icon

Silvestr kojící matky😉

lenkaluk
5. pro 2016

Holky, vy co kojite, co budete pit na Silvestra? Mate nejaky tip na neco mnam, co se snese s kojenim? Hezky den vsem😊

valeri10
•
5. pro 2016

@lenkaluk já miminko teprve čekám,ale budu pít nealko bohemku ta je moc dobrá.Taky jsem zkoušela nealko víno značky Carl Jung a to je taky moc dobré.

fallingstars
•
5. pro 2016

Já taky teprve čekám, a když chci změnu, tak piju Crodino, je to nealko aperitiv, podle mě hodně podobný Aperolu, takže s nealko sektem se, myslím, dá vykouzlit hodně reálný nealko Aperol Spritz 😉

jajulin
•
5. pro 2016

S kojenim se snese snad vsechno🙂. Dulezite je mnozstvi. Pokud se nechces ztriskat, tak je zbytecne to nejak resit 🙂.

japona
•
5. pro 2016

@lenkaluk Sklenka dvě čehokoliv, co máte ráda je naprosto v pohodě.

frantiska85
•
5. pro 2016

Alko si normálně dej, v rozumné míře, na ženskou na plech opilou není pěkný pohled, ani když nekojí 🙂 Není důvod se šidit.

terisek2222
•
23. pro 2020

Kojim a dam si pivo, takze i misto sampana budem mit nejspis jako pripitek pivo s manzelem a dat si muzes🙂

pipi_puncocha
•
23. pro 2020

Kojím už přes rok a normálně si skleničku dám, neříkám láhev, ale 2 deci v pohodě, jednou za čas.🥂

elesse
•
23. pro 2020

Budu pit to co vzdycky🙂

lovemusicsun
•
23. pro 2020

Ta Bohemka bez alkoholu je dobrá. Ale já si teda dám normální víno a na půlnoc trochu šampaňského. Dvě skleničky opravdu řešit nebudu.

agneska7
•
23. pro 2020

Když jsem kojila tak jsem si normálně skleničku šampaňa dala , a když nechceš alko vůbec tak si kup bohemku nealko nebo rychlé špunty

prezdivka
•
23. pro 2020

Šáňo normálně na přípitek, jinak asi bílý víno. Ale já poslední léta nepiju skoro vůbec, takže jestli toho dohromady budou tři decky, bude to úspěch :D

martiniquest
•
23. pro 2020

Jakozto kojici normalne piju, rozumej, dam si jedno pivo nebo sklenku vina, opijeni ve zvyku nemam. Koncentrace alkoholu v mliku je jeste o neco nizsi nez v krvi