icon

10 let spolu, těhotná, cítím, že mě už nemiluje

evaamy
9. zář 2014

Ahoj, s manželem bydlíme již 6 let v byte, na který máme hypotéku a mě se tady nelíbí. 5 let byl zařízený privizorne, loni ho muž celý zařídil, sám postavil linku atp., chvilku jsem byla spokojená, ale letos mě to zase chytlo a ze se chci odsud odstěhovat, protože je tu celou dobu extrémní hluk. Jsou to novostavby a celých 6 let se tady stavi, je tu frekventovany kruhac a vedle ložnice máme výměník tepla, který hučí a budí mě v noci-6let! Používám špunty do uší, ake i tak to jde slyšet. Manžel nic neslyší. Tudíž já už z tohoto bytu mám nervy v kýblu,nesnáším to tady a to je myslím kámen úrazu. Jsem totiž věčně naštvaná, že je tu hluk, že se mi tu nelíbí a ho to samozřejmě nebaví poslouchat, myslím, že jsem se mu tímto zprotivila a chápu ho. On se snaží, v práci dře, abychom měli peníze, celý byt krásné zařídil, několikrát se pokoušel s vymenickou něco udělat- domluvit nějakou opravu, ale bohužel marně. Majitelem vymenicky je pražská plynárenská a jsme jim buřt. K věci. Cítím, že mě nemiluje, řekl mi, že ho stvu, že chce "starou Evicku" a já se vás ptám, co mám dělat. Samozřejmě, že si budu dávat pozor na pusu co se stížností na byt týče, ale co ještě? Jak rozdmychat aspoň trochu vzájemně lásky, abychom spolu byli rádi. Jsem teď těhotná a na miminko se oba těšíme, ráda bych, aby vyrustalo v laskyplnem prostředí. Nejde mi o to zachraňovat manzelstvi jen kvůli dítěti, ale já manžela miluji a vážím si ho, a chci, aby i on byl se mnou šťastný.

Strana
z2
karlajasmine
11. zář 2014

@evaamy Nebo jeste me napada koupit do obyvaku rozkladaci gauc a spi tam? Ja to tak obcas delam, kdyz drahy chrape 🙂 Fakt te chapu.. pokud on problem nema, tak mu nepripada, ze se to musi resit, ale ja bych to na tvym miste nevydrzela ani tech par let, jako jsi to vydrzela ty.. a zpusobuje ti to dlouhodobej stres, kterej je napor na vas vztah..

evaamy
autor
11. zář 2014

@salikova tak včera jsem mu to řekla, že mám pocit, že mě nemiluje, a ze mam obavy. A on ze mě miluje, že moc čtu ty teorie( koník) a řekl mi, že se mu teď nedaří, prožívá blby období a ze je z toho naštvaný a zpruzeny( nemá kšefty a dost přibral)

evaamy
autor
11. zář 2014

@karlajasmine Jj občas tam spavam, ale tady se zase spína lednička. 😅

karlajasmine
11. zář 2014

@evaamy Potrebujete vetsi byt :(.. My mame taky hlasitou lednicku, ale nastesti muzeme zavrit dvere do kuchyne... a mame 3+1, takze muzu spat i v (zatim) prazdnem detskem pokojicku.. takze mam kam utect pred chrapanim..
Pokud ho ted prodavat nebudete, tak me nenapada nic lepsiho nez vydrzet, a az budete mit vetsi dite, tak budete muset stejne do vetsiho.. anebo neustale otravovat tu firmu, dokud vam s tim neco neudelaji jen proto, abyste jim dali pokoj...

evaamy
autor
11. zář 2014

Já doufám, že stěhování bude tak do dvou let, v dnešní době člověk neví dne ani hodiny tak třeba se něco zmeni

Strana
z2