Ako ukončiť vzťah, ak priateľ nechce?

lukaskovamamka
1. srp 2014

Caute...
Som v takej blbej situacii a neviem ako dalej.Myslim, ze nas vztah je v haji uz to nieje to čo bolo na začiatku a moja intuicia mi hovori ze je v tom ina zena( ano asi som paranoidna ako podla priatela ale tolko nahod??¨)Chová sa divne, všetko taji skrýva mobil, maze historiu na pc parukrat si pisal s inymi zenami a vraj to ostalo len pri písaní..Do toho prišli aj nejake klamstvá ohladom penazi, a aj celkovo ked je doma stale ho niečo boli je nestastny a hlada nejake vyhovorky ..Ked travime spolu cas tak je to super chvali nas ale ma svoje chvilky ked je mimo a,mna to uz prestalo bavit. po tom čo dnes prišiel s akousi dohodou, že on ide do mesta za kolegom a pride do 22.00 ze mu mam verit )co sa samozrejme nestalo a bohvie kde prespi), ze ja mozem ist druhy vikend niekde tiez.Vzdy ked su n ejake problemy tak ich riešim len ja a on sa niekde strati(bud do krčmy alebo vola mamke),Mna to uz fakt nebavi a niesom ten typ ze budem udrziavat nejaky vztah len koli malemu ved ten sa len trapi.Som v denodennom strese ci sa vrati domov alebo si zase niekde zajde, a on asi take niečo ako strach o osobu nepozna.
Tak som mu navrhla ze to ukoncime ze nech si ide na ubytovnu(da mu zamestnavatel zadarmo¨) tam bude mat volnosti az az a ze za malym moze chodit kedy chce ale mna to uz nebavi to čakanie na niekoho a bohvie kade chodi..KOlko x chcem ist ja niekde s kamoškou tak on zmizne a pride bohvie kedy len aby som ja nikde nešla a ho nahodou nepodviedla( prečo sa tak boji podvadzania lebo to sam robiíí???¨)Tak on od nas odist nechce lebo nas ma rád a na ubytovni ho nebude nikto čakat a sa tešit na neho ze on dieta neopusti dokonca povedal ze bude o neho bojovat, a ze nas nechce nechat len tak..Nechce sa nijak dohodnut povedal niečo ze budeme zit v jednej domacnosti ako kamarati a htoovo. No to ja tak nechcem určite podla mojho nazoru tak zijeme uz rok on si robi co chce a ja len varim upratujem staram sa o maleho volnost veskera ziadna.
Niekedy len tak plače a hovori ze som sa zmenila ze to nie som ja a ze sa viac venujem malemu ako jemu..
Nechce vobec odist a ja odchadzat nebudem lebo ani nemam kam rodicov nemam zabezpecenych jeden je dost daleko.Dala som si vela namahy s tym aby som našla toto byvanie a pomaly si ho zariadila podla svojho tak určite nebudem utekat.
Ale ja sa vo vztahu len trapim a som nervna tak to nema ziaden zmysel,uz som mu aj napisala sms ze to chcem ukoncit tak on je este urazeny ze ja mu ublizujem..
Nemam nič proti tomu ze pojde chlap niekde s kamaratmi . Ale tak sa bavme na rovinu on ma uz rok vodi za nos kolko x bol niekde ja som cele noci nespala a on si rano prišiel vysmiaty a este zo mna spravil hysterku,
Uz ma to ale prestalo bavit....
Myslim, ze on vztah udrzuje len preto lebo ani nema kam ist , mama by ho mala za čuraka lebo opustil maleho ( aj ho ma rád¨) a aj ma navarene poprate stale ho niekto čaka..Mali stie niekto podobnu situaciu ??? ako to vyriešit ?

bonavoxa
1. srp 2014

@lukaskovamamka S takovým chlapem to nemá cenu...a sama to vidíš. Měla jsem něco podobného. Věčně uražený, rodinným životem nenaplněný, svádějící všechno na ostatní. Je to jen furt dokolečka. Začne hrát na city, že vás má rád nebo v horším případě dělat naschvály. Kdyby nedělal problémy s placením a střídavou péčí, tak prostě rychle, jednoduše, definitvně nazdar. Napiš mi, kdy chceš malého vidět nebo nám dej pokoj úplně. Tím líp.

lukaskovamamka
autor
1. srp 2014

@bonavoxa no hovorim o tom, ze na vikendy tu moze prist ja sa niekde spratam za kamoškou alebo trebars len tak na pivec.. ked chce byt tak velmi s malym... ale man to uz nebavi sa strachovat o neho ublizuje mi to...bojim sa on nič nevie len vypnut mobil a na druhy den sa robi ze akoze nič nespravil... mam ho svojim sposobom rada,niečo sme si prezili ale tiez som mlady clovek ,dobre vie ze mam rodinne problemy a este on mi priklada.mame chvilky ked si spravime vylet pokecame spolu o vsetkom ..vtedy mi pride fakt super ale ...neviem fakt je tam este nejaka osoba neviem ci kamarat alebo zena ale niekto mu dava nejake blbe rady..vzdy sa to zmeni po case ked je trebars niekde podla neho na uradoch a tak... a stale mu boli prednejši kamarati a nechce si to priznat vobec ale neviem sa s nim dohodnut on nechce vobec odist a na tom sa vobec nechce dohodnut.Zacne ze ako sa on snazi a ze pracuje tazko a blaboly

lukaskovamamka
autor
1. srp 2014

@bonavoxa a myslim ze naschvaly uz robi vid dnes..dobre vie ze zajtra mam od rana niečo vybavovat potrebujem cestovat na SK a on nieje stale doma a pochybujem ze pride lebo posledny vlak uz odišiel z mesta najskor pride o siestej rano ... 🙄 🙄 🙄 a povie isto ze to za tie smsky... ma tu prist moja rodina tak neviem o čo mu ide ked nechce aby tu prišli tak ma povedat a nie sa ist dakde ozrat do mesta jak male decko..

bonavoxa
1. srp 2014

@lukaskovamamka Úplně přesné jako u nás. Mému dávají rady svobodní..a stejně emočně málo inteligentní kamarádi. Ve výsledku se chová jako hověz.On může všechno, protože pracuje..a to, že pracuje, se nám obětovává....Je to furt dokola, akorát mě to vysiluje. Přijede na weekend, všecko je super a pak se mi tři týdny skoro neozve...nevím, co dělá, kde je, nezvedá mobil..a pak si napíše jako, že nic. Jsem od něj sice odešla k našim, ale je to málo. Už tak spolu jsme..nejsme třetí měsíc. Zaslouží si akorát kopnout do zadku, aby se vzpamatoval. Nejsem zastánce nějakých rychlých odchodů, rozchodů, ale takové umělé udržování není k ničemu.Ještě poslední možnost, nějaký odborník, abys měla pocit, že jsi udělala všechno. U nás to kategoricky odmítnul, on nikoho nepotřebuje a poradí si sám...Jo, jsou to sobci...a ti si vystačí sami.

lukaskovamamka
autor
1. srp 2014

@bonavoxa no ved to myslim aj ja ze ho stade popozeniem a bud tam na tej ubytovni pride na to ze co chce vlastne bud nas alebo nejaku volnost...uz raz na jednej ubytovni bol ked sme riešili byvanie pre dialku aby nemusel dochadzat do prace a prišiel o pracu zahadne a este ho aj kamarati okradli...vtedy mi plakal ze co ma za kamaratov a bol to rok čo asi nikomu neveril a bol hodny a sedel len doma a boli to pekne chvile aj s malym....ale presne ako to citim je to rok čo sme v novom v meste uz sa tu zabehol ma novych znamych mozno aj znamu..ale.. mne to tak nevyhovuje bohuzial ze on si beha kade-tade a ja sedim večne doma..a tie jeho blaboly ze ved si mozes ist ano...vtedy ma niekam pošle ked mam pred materskou/vyplatou lebo dobre vie ze nepojdem niekde do baru minut posledne peniaze... este som za 2roky nikde nebola čo asi bola najvacsia chyba ale ja proste od maleho neviem odist lebo mu neverim ze si tu nezavola nejakych debilkov a budu tu este do maleho hucat tie svoje nazory... tiez mi povedal, ze nim manipulujem a on si neda skakat po hlave( neviem kto s kym manipuluje).. no navrhla som odbornika tak povedal ze si tam mozem ist sama ...

bonavoxa
2. srp 2014

@lukaskovamamka Většinou se dějí rozchody tak, že jeden nechce. Prostě tady není místo pro kompromis. Chová se s prominutím jak...

hudala
2. srp 2014

Tady je asi těžko radit. Člověk do toho nevidí a hlavně - jak dostat člověka z bytu když nechce? Každopádně já osobně bych mu zrušila veškěrý konfort. Žádné vyvařování, praní, žehlení, atd... Když už to je takový tak na co mu ještě k tomu dělat "služku".

andreahan
8. srp 2014

Ahoj,jsem v úplně stejné situaci,přítel chlastá,utíká z domova,lže,ale nechce se odstěhovat,nevím taky už kam se obrátit,bydlí v mém bytě a jak ho dostat ven nevím,nikdo,kdo si to nezažil,si to nedovede představit☹((jsem úplně zoufalá,mám malé děti a nechci ho tady,je poslední dobou na nás i hnusnej....

sarkad2856
9. srp 2014

@andreahan Ahoj, zažila jsem něco podobného a věř že vím o čem mluvíš-píšeš,jen s rozdílem že nemáme děti!I když jsme je plánovaly.
Udělala jsem že jsem vyměnila zámek,sbalila mu věci,v případě že nemá trvalé bydliště u Vás nemá.a Jak došel dom dala jsem mu sbalené věci před dveře, samozdřejmě že se doby tu vtlačil a tak jsem mu řekla že má na odchod 10 min s tím at si teda zkontroluje zda jsem při tom na něco nezapomněla.K odchodu se neměl a tak už jsem byla i našrvaná protože jsem ho i potom ke konci živila byl doma a nic nedělal a tak jsem zavolala policii,že podnájem je psaný na mě a jak jsem mu předávala věci tak se dostal do bytu a nechce ho opustit.Měla jsem chlapa blbce,protože mě uhodil a policii se přiznal,takže ho vystrkali ze dvěí abych mohla zavřít.Vzali ho na služebnu podepsal nějáké papíry a za hodinu byl doma zase,měla jsem strach že mi rozbije okno bydlela jsem v přízemí a tak jsem zavolala policii znova to už tam byl přes noc.sms a volání bylo neuprosné a tak jsem si koupila novou sim.Nedalo se to.Jinak to asi nejde a ani moc neporadím

evaamy
9. srp 2014

Nevím jak mate vyřešené bydlení, ale nemohla by ses tajné odstěhovat?

andreahan
9. srp 2014

No asi to bude nutné,zavolat policii,on se nehne,dělá strašnou ostudu po baráku,až odsud vypadne,tak nechám vyměnit zámek,ale simku asi nemůžu,máme spolu malé děti,momentálně je na takové své chlastačce několikadenní a my se bojíme,kdy se vrátí,agresivní,ožralej...normálně si někdy říkám,kéž by se nevrátil...nechápu ženský,co od takovýho idiota neodejdou,to maj celkem jednoduchý,ale když je nalezlej u vás,a nechce odejít on,to je psychoteror!!! ☹

zmrz_lina
9. srp 2014

@andreahan jestli bydlí on u tebe, tak není nic jednoduššího, než mu sbalit věci, postavit je za dveře a vyměnit zámek. Vůbec bych se s tím nepárala.

andreahan
9. srp 2014

On bydlí u mě,ale neumíš si to představit ten teror,když mlátí do dveří,řve po chodbě....ten zámek vyměnit budeme asi muset....

zmrz_lina
9. srp 2014

@andreahan dovedu, protože jsem v tom vyrostla 😉 A právě proto bych to svému dítěti už nikdy neudělala, že bych na základě toho pustila druhého dovnitř. Jestli řve a mlátí do dveří, zavolej policii.

andreahan
9. srp 2014

Držte mi prosím palce,ať už odejde jednou provždy,ať už sem neleze,ať nás nechá být,budu to mít asi těžký,budeme sami a jelikož nikoho nemám,budeme mít asi smutné časy,ale žít se sobeckým idiotem,navíc kvartálním alkoholikem je už nad moje síly....

opifka
9. srp 2014

@andreahan
Jednej co nejdrive, protoze by se to mohlo, nedej boze, stupnovat. Alkoholici a jeste agresivni jsou nebezpecni, muj otec byl presne takove hovado a taky od nej utekla cela rodina. Zije ted v baraku sam, nikoho nema a na stary kolena zacina fnukat, jenze na to je davno pozde. Jako diteti mi stejne nic nedal, pac to byl ozraly budizknicemu, co jen cumel na TV nebo byl v knajpe. Kdyz nas mama peskovala za neco, on si vzdycky prisolil, ubozak. Takovi lidi jsou uplne zbytecni a nikdy se nezmeni, takze zenska hrdost a odvaha a nakopat mu candulinu 🙂 Mas urcite na vic!

andreahan
9. srp 2014

Ode mě dostal šancí asi sto,ultimát taky,dřív se takto choval cca 1x měsíčně,už je to tak 2x týdně....takže horší je to,častější,snad dnes dorazí,já mu ty krámy hodím na hlavu a budu moct vyměnit ten zámek

codal
9. srp 2014

@andreahan Vůbec mu neotvírej, dej mu kufr za dveře, zamkni, nech klíč v zámku a co nejdřív zavolej zámečníka... Pokud by se dobýval a byl agresivní, volej policii, ti ho zpacifikují...má u tebe hlášené to trvalé bydliště? Pokud ne, už ho do bytu nepouštěj, při každé agresivním dobývání volej policii a veř, že po pár nocích v base, ho to přestane bavit a dojde mu, že tudy voda už nepoteče.. pokud to trvalé bydliště má u tebe, tak to asi nebude tak snadné, ale i tak se určitě cesta najde, zajdi do nějakýho centra, na sociálku nebo tak něco,poptej se na to, určitě ti někdo poradí...hodně štěstí...

andreahan
9. srp 2014

Ne,byt je pouze můj,on nemá vůbec nic,jen dluhy a pár kousků oblečení,hlášen je na adrese,která už ani neexistuje....momentálně někde jezdí ožralej mým autem s mými papíry.....bohužel se bojím,že ho policie nevyhostí,pokud není agresivní ke mně nebo dětem,že nás vyloženě neuhodí,to,že po nás hází nábytek je jiná věc... 😔

nonnni
9. srp 2014

@andreahan pokud se nasilim dobyva do objektu, kde nema zadne pravo pobytu, tak je to projev agresivity, takze vymen zamek, jeho veci dej na chodbu a policii si dej, jako predvolbu na tlf...jeste bych mu tam na ty tasky dala dopis, kde vysvetlujes, ze proste je konec a at jde. Jo a pokud nemas deti sverene do pece, tak si dojdi na OSPOD (pokud je tedy uveden v RL, jako otec).