Antikoncepce a důvěra ve vztahu: Co si myslet?
Co byste si mysleli o chlapovi, se kterym se vidate, kafe, prochazky, film.. a pozval me k sobe, ale napsal mi tohle: "akorat jen tema antikoncepce. Ja to neresim, vetsinou proste dam duveru a kdyztak priroda nebo posledni zachrana".
Teoreticky to až takový magor být nemusí, jen se mu v kondomu nepostaví a on to píše "nenápadně" předem, aby se vyhnul trapasu... já bych zdrhala, tohle na vážný vztah nebude (kdyby ho chtěl, tak se k tomu postaví jinak).
Tak nakonec psal, ze to tak nemyslel, ze mel vino.
🙈🤣
No to se mi ulevilo 🤭
Ještě že tohle napsal a nebudu mít potíže. Dala bych ho do blokace ...Proč? S někým takovým mám velmi špatnou zkušenost a taky jsem špatně dopadla ...
takže nakonec ještě ochlasta 😀
@vendulis A co se stalo, jestli ti nevadi to napsat..?
Napiš soukromě🙂
@eviicka
Presne to si myslim tiez...Ak ide o chlapa 45 a plus,tak ta pravdepodobnost tu bude vysoka.
Nastastie to nie je pravidlo,ale nevylucovala by som tuto moznost
@vendulis
Dufam,ze to nebolo tak strasne jak si myslim.
A teraz som strasne zvedava
Ahoj, pocuj co je to chlapa,toto?
Daj viac indicii.
Chcete spolu vztah? Alebo je to len prievoznik pri ktorom sa citis jak zena a mas chut s nim kopulovat?
Sorry,ale nevyzera byt dobry material
No zase, pokud je 45+ tak to umi, da si pozor a ty reci jsou mysleny trosku cynicky😁 a dela si z tebe,z te mladsi trosku srandu, no kazdy je jiny...
Já už s ním nic neřeším, navíc lhal ohledně věku. Pak jsem byla nemocná a on taky, dva týdny se neozval, pak mi včera psal. No já mu nevěřím a nechci s ním už nic řešit.
Je mu 42.
*43
😁 kolik je prosimte tobe?
@vendulis Je mi 31
Vůbec bych s ním bez kondomu nešla!!
Nejde přece jen o dítě probůh, co pohlavní nemoci?? 🤮
To sa na neho vykasli a najdi si mladeho 🐎.

Myslela bych si, že s ním nebudu spát, ani kdyby byl poslední na planetě.