icon

Asi už je toho až příliš

veveruska007
31. led 2017

Ahoj holky, potřebovala bych znát váš názor na danou situaci. S manželem máme 2 leté dítě, žijeme ve společném bytě, jsme manželé přes 3 roky. Můj muž se o nás vždycky postaral, chodil do práce, ale... Rád se napije, chodí se koukat na fotbal a má své koníčky, což ani po narození dítěte nešlo stranou. Na dítko jsem byla v podstatě sama, on si žil svým životem. Když jsem začala prudit, udělali jsme rodinný výlet, vše nafotili, zveřejnili a já musela být potichu. Do toho už dlouho cítí lásku k určité slečně, kterou vidí vždy 2x do roka a kdovíco spolu měli. Držela jsem to poměrně dlouho, až do listopadu min roku, kdy jsem řekla dost, končím. Začal se věnovat dítku, bral ji ven, ale pak se opět opil, vše mi vyčítal, ptal se zda to bude někdy dobrý a začnu ho mít zase ráda, mlátil do zdi...hrůza. Pak si vše uvědomil a další den byl zase ťuťu... Tak to byly tak 2 měsíce a pak z něj vylezlo, že dlužíme 3x víc, než jsem si myslela. Prostě létě si vzal úvěr a neřekl mi to. Ted se odstěoval k rodičům. Malou navštěvuje, mám k němu odpor. Přemýšlím o rozvodu, ale rodina mi to rozmlouvá... Chci znát váš názor. Díky

stastnablcha
31. led 2017

nemyslim ze niekto ti povie co mas robit... bohuzail na toto budes musiet ostat sama. my tu ti len dokazeme povedat ze sme s tebou a drzime palce..

ssandy
31. led 2017

Co zkusit manzelskou poradnu? Spousta veci se da vyresit, mozna i rychleji, nez se rozvadet. Drzim palce, at jsi nakonec spokojena, at to bude jakkoliv.

laurinka2016
31. led 2017

Já jen můžu k tomuto říct jedno, máme jen jeden život a rozhodně by jsme v tom životě měli být šťastní a prožívat ho s tím koho milujeme, nedokázala bych žít s někým ke komu mám odpor a ke komu nemám důvěru a hlavně u koho nejsme s dcerou na prvním místě...

veronikahappy
31. led 2017

Ahoj můj názor je že si do toho nemáš kecat od rodiny a rozhodnout se čistě podle sebe. Je to těžké rozhodnutí, kdyby byla podpora v rodině budeš se cítit asi líp ale bohužel mám strach že chlapy jen tak nepředěláme ☹ .

msimankova
31. led 2017

Z tónu tvé zprávy trochu cítím, že víš, co bys nejraději udělala. Pár let jsem si říkala, že bych někdy neměla dělat rychlé závěry, víc chápat situace a být více tolerantní. Něco mně to naučilo, ale hlavně to, že je velmi tenká hranice mezi tolerancí a děláním ze sebe idiota. Poslední dobou mi přijde, že chlapi, co si váží toho, co mají a chovají se jako chlapi, jsou nějak v menšině. Ideální model dle nich: žena se stará o dítě, od jeho narození pracuje, platí všechno, domácnost má v naprostém cajku, skvěle vaří, je zábavná a má vždy finanční rezervu - muž je opečovávaný, své peníze má pro sebe a dělá si co chce. Tvoje rodina nemusí vědět všechno, přesto si myslím, že by za tebou měla stát, protože si snad nemyslí, že bys od něj odcházela jen z rozmaru. Zeptej se jich, co je pro ně důležitější - abys byla spokojená ty i dcerka nebo abyste se ještě nějakou dobu trápily, ale nepotřebovaly podpořit?

nafuka
31. led 2017

utíkej od něj!!!!! To co popisuješ není dobrý radširozvod než tohle.

viki788
1. únor 2017

@veveruska007 A to sis ho vzala,když se tak choval už před svatbou? Láska k nějaké slečně,to víš jak? To ti sám řekl? Dluhy? Opilství? Jak s takovým člověkem můžeš být?! Jistě,je to otec tvého dítěte,ale asi ne partner pro život. My jsme s manželem 18 let a ani jednou se nezachoval tak,jak popisuješ svou situaci ty po tříletém manželství!! Nemohla bych být s takovým partnerem,nechtěla bych s dítětem prožívat život bez lásky,úcty,v dluzích s opilcem a záletníkem...hodně štěstí 🙂

puresin
1. únor 2017

Urcite takhle na dalku nevidim vsechno, ale rikam si, co mate vlastne za problemy? :
1. Ze si chlap mysli, ze s ditetem se pro nej nic nemeni je bohuzel bezny jev, mozna by stacilo poradne si s nim o tom uz tehdy promluvit. Na druhou stranu chlap potrebuje konicky, ale nemyslim tedy hospodu.
2. Dluh, ktery ti zatajil. To je blby, ale nejak vyresit a zit se s tim v paru da.
A to je vse, nic vic nevidim. Nejaka slecna, co ji vida 2x do roka? No to asi nebude velka romance. A ten zbytek jsou jenom zabomysi valky dvou malych deti, mezi nimiz pendluje to treti, opravdove.

astyna
2. únor 2017

Víš,všude je něco. A pokud někdo tvrdí, že problémy nemá, lže. Myslím, že by vám pomohlo se chvíli vůbec nevidět - jestli ti bude chybět, jak se k tomu pak postavíš, je už na tobě. Rozhodně se zařid podle sebe - na okolí nekoukej.

marketa137
2. únor 2017

@veveruska007 to musíš vědět Ty jaký máte vztah. miluješ ho? ten úvěr by mě naštval neskutečně. Jste manželé takže dluh je i Tvůj. Rodina s Vámi nežije takže bych se rozhodla dle svého😉 proč lhal kvůli úvěru? jen aby to splácel🤐