Je to nevěra? Jak se mám zachovat?

28. říj 2020

Zdravím slečny, ženy. Potřebuju radu. Dnes jsem potřebovala vyřídit něco na emailu na společném notebooku. Manžel tam měl zapnutý svůj email. Bohužel jsem kráva a na jeden se podívala( byl to z květinářství) a zjistila jsem, že posílá kytici nějaké slečně s textem - jen tak pro hezčí den. Vím že jsem to neměla dělat, připadám si hnusně sama sobě. Nikdy dřív mě to ani nenapadlo. Jsme spolu 6 let, 3 děti. Navic zrovna řešíme rodinné finance, kdy řeším každou korunu a on vyplazne 800kc za blbou kytku. Jsem teď nakrknutá, je mi z toho špatně od žaludku a já prostě nevím jak se teď zachovat. Bohužel to není poprvé co něco takového dělá. Před 2 lety si psal s nějakou kamarádkou a dokonce si posílali nahate fotky. Prasklo to na něj, když se o nás zastavil manžel dane slecny a chtěl si to vyřídit. Dala jsem mu 2 šanci, znovu mu začala důvěřovat a teď toto...

agneska7
28. říj 2020

To je mi líto , nechápu proč to mají ti ubožáci za potřebí však oni si vzpomenou až jim bude ouvej že to dělat neměly ,😢 já bych mu vrazila pěsti mezi oči a chtěla bych vysvětlení

klea81
28. říj 2020

No tak pokud to není poprvé, tak to asi nebude ani naposledy. Nemáte společný účet, že by sis těch 800 všimla tam a nevinně se zeptala?

areh
28. říj 2020

Mrzí mě, co prožíváš. Bohužel nejsi sama. Za mě je lepší to zjistit i třeba takhle, než aby z tebe dělal bůh vi jak dlouho blbku a nic jsi netušila. Chlapi to umí moc dobře skrývat, hlavně když je to opakovaně 😔
Hned bych se ho na to zeptala i za cenu, že půjdete od sebe. Upřímně si myslím, že pokud to udělal vlastně už podruhé, tak nevím, co by se muselo stát, aby to nedělal znovu.

lachtanice86
28. říj 2020

A společný účet nemáte že by si se zeptala na co to bylo? Nebo i kdyby výběr hotovosti. Když řešíte finance, tak spolu přeci řešíte i jak s nima nalozite.
Za mne, udělal to jednou udělá to znovu. Navic u vás už se to potvrdilo. Akorát by to chtělo důkaz

autor
28. říj 2020

@klea81
@lachtanice86
Společný účet bohužel nemáme, ale pár dní dozadu jsem po něm chtěla ať si nachysta výpisy z účtu, aby jsme věděli, kolik utratíme za trvale platby atd. I já si to chystala. Takže to zkusím takto.
@areh i nad tímto přemýšlím.

autor
28. říj 2020

@agneska7 já jsem prostě naivka, věřila jsem, že už se to nestane. Ale tak nějak vnitřně jsem to asi tušila.

agneska7
28. říj 2020

To chápu , najivka nejsi , prostě ho máš ráda tak jsi mu dala šanci , ale jak to udělá jednou udělá to i podruhé 😔

orisek56
28. říj 2020

Já bych začla větou. "Tak jsem si všimla na vypise, že jsi mi objednal květiny... Děkuji jsi úžasný jak na mě myslíš a jak mě milujes, a kde se zatoulaly? I s tím věnováním? " Řekla bych to stylem, ze o tom vím a nejsem blbá a ať přizná barvu. Ale hlavně klidně a nad věcí a úplně chladně. No a podle reakce bych se pak zařídila. Podle mě mnohem horší je si s někým, posílat nahé fotky. To považuji za absolutní nabourani osobni intimity a soukromi, to už měl pro tebe být signál, ze je vadný. Kytka je jen důsledek. Stejně tak jako alkoholik se nemění, Rai ani chlap se sklonem honit jine sukně se nemění.

emamaira
28. říj 2020

Já bych nevymyslela nic s účtem a normálně se zeptala... Že máte spolecny notebook manžel přece ví a že si nechal puštěný email je jeho blbost. A to že sis přečetla email je menší "provinění" než posílat květiny cizí zene.

amazonkajanik
29. říj 2020

Taky bych se ho zeptala na rovinu a když by přiznal barvu,tak bych si rypla stylem "no,když ti není proti srsti honit cizí sukně,tak to,že setrime každou korunu a ty posilas takhle drahé kytice cizí ženské,okradas vlastní děti!"

jednaholkaa
29. říj 2020

Ty jo to me mrzi :( Asi typ co to bude delat cely zivot, tak bud koukat jinam nebo jit od toho.

akila999
30. říj 2020

Rekla bych mu to tak, jak jsi to napsala sem. Že sis potřebovala vyřídit maily na vašem společném ntb, a že sis všimla na jeho mailu zprávy z kvetinarstvi.

Mrzi me to, ale upřímně..on se asi nezmění, tím spíš když to není poprvé.

kamusek
31. říj 2020

Určitě nejsi naivní. Prostě jsi chtěla udržet rodinu. Měla jsem to stejně. Snažila jsem se 2 roky, bohužel marně. A z vlastní zkušenosti vím, že se nezmění. Já už to mám naštěstí "za sebou". Už je to exmanžel. Zůstal s milenkou a opustil rodinu. Ale byl s ní asi 2 roky a udělal jí to stejné...

michaela_2
2. lis 2020

Vůbec bych se neomlouvala, za to přečtení e-mailu - ostatně, pokud jste již někdy řešili něco, ještě daleko citlivějšiho, je svým způsobem normální, že jsi teď ostražitější.
Mluvila bych narovinu. Že jsi mu dala druhou šanci, ale že si nemůžeš nechat takhle opakovaně ubližovat.
Ten text věnování, je docela výmluvný....asi nešlo o žádné narozeniny apod :(
Někdy se chlap probere, když pochopí, že už včera bylo pozdě....někdy.
A někdy se bohužel v určitých věcech nezmění.
Teď to bude na tobě, rozhodnout se co dál.

orisek56
16. pro 2020

Tak jak jste to zakladatelko vyřešili?