Bojí se, že selže nebo dělám něco špatně?

klie
14. kvě 2019

Ahoj,
píšu sem, protože se zřejmě potřebuji nějak vypovídat... Jsem už zoufalá, ale zároveň se jedná o tak intimní téma, že ho nemohu s nikým otevřeně řešit.
S přítelem jsme spolu +- 2 roky, žili jsme od sebe poměrně daleko kvůli jeho práci a nyní jsme se před pár týdny sestěhovali. Náš sexuální život byl do té doby perfektní, poprvé v životě jsem byla schopná dosáhnout orgasmu, poprvé v životě jsem se s někým milovala doopravdy, ne jen fyzicky. Vím, že on mě miluje a udělal by pro mě všechno na světě, však se taky přestěhoval 2000 km, aby se mnou mohl žít, a neustále mluví o svatbě a o tom, že by příští rok chtěl miminko (já na tyhle věci nikdy moc nebyla, ale s ním bych tuhle budoucnost opravdu chtěla). Jenže spolu teď téměř nespíme. A on dělá, že mu přijde normální, což je dle mého názoru jen ochrana jeho mužského ega. Přítel poslední měsíce poměrně přibral, navíc je kuřák. Jednou se nám stalo, že jeho erekce nebyla úplně stoprocentní, což se nám stalo i dříve, obvykle pod vlivem piva, stejně tomu bylo i teď. Ho to ale úplně zablokovalo, a po pár dnech, co jsem byla úplně vystresovaná, co se to děje, tak se přiznal, že poslední měsíc má pocit, že ta erekce nikdy není stoprocentní, a že se bojí, že se mu to stane znovu... Sám vyhodnotil, že je to váhou a cigaretami, takže nyní vařím zdravěji a snažím se vyvarovat nákupů chipsů apod. Před pár lety jsem měla také problémy s váhou a shodila jsem 10 kg jen tím, že jsem změnila stravu, takže mu s tím pomáhám, jak jen můžu, ale sexuální život to neoživuje. Oživilo ho to asi na týden, kdy jsme se milovali každý den, ale poté se zase nějak zablokoval. Každý den mi říká, jak jsem nádherná a nejlepší na světě, jak ho přitahuji, neustále mě objímá a dotýká se mě i sexuálně a na intimních místech - k sexu však téměř nikdy nedojde. Když se to snažím iniciovat, tak je unavený. Dokonce jsem se navlékla do sexy korzetu s podvazky, byl z toho úplně hotový, chtěl hned jít na věc, jenže to... nešlo. Zřejmě už to má jen z těch nervů, a já bych mu moc ráda pomohla, ale netuším jak. Dávám si to za vinu a jsem z toho už úplně v prdeli (s prominutím), ačkoliv racionálně vím, že nedělám nic špatného. Vím, že o mě nechce přijít, a sám říká, že sex není přece všechno. Podle mě je to ale stále podstatná část vztahu. Jinak soužití po všech stránkách klape, máme společné zájmy, trávíme spolu náš volný čas, přítel se chce pořád mazlit a tulit. Jen ten sex vyvolává konflikt.
Máte někdo podobnou zkušenost, resp. návod na řešení?

bayt
14. kvě 2019

@klie Zakažte si na nějakou dobu dle společné dohody sex. Myslím soulož. Klidně na tři měsíce. Vše ostatní dovoleno, naopak podporováno....

surikata131
14. kvě 2019

Záleží taky kolik je příteli let, jestli je problém opravdu jen v hlavě, úprava životosprávy by mohla pomoct-přestat kouřit, zhubnout, vypořádat se se stresem-sport, wellness atd...nebo zkusit léky na podporu erekce (myslím že může předepsat i praktický lékař).

lnk84
14. kvě 2019

@klie možná se cítí být pod tlakem..ne každý potrebuje sex každý den..může být z toho unavený..

drep
14. kvě 2019

@klie upřímně bych mu řekla ho miluju a že miluju sex s ním. A že sex má spoustu barev a podob a spousta z nich fakt nestojí na erekci. A že můžeme dělat cokoliv, co nám se nám bude chtíi. A vzala bych ho běhat, vyplaví se endorfiny, zvýšený srdeční výdej zvýší i prokrvení klína obou, u nás soolečné běhání mívalo v době bezdětné moc příjemnou dohru.

kuliseks
14. kvě 2019

Odkud jste? Nedavno jsem poprve v zivote navstivila sexuolozku a po x letech, kdy jsem na sex absolutne nemela chut, mam pocit, ze mi neuveritelne pomohla a hned mi to udelalo v hodne vecech poradek a “jasno”. Proste jednoduse mi pomohla.. Th klinika v Praze- MUDr.Vrzáčková.. muzu jen a jen doporucit..

m_tina
14. kvě 2019

ja bych tema sex na chvili vypustila z vaseho zivota... ono cim vic se budete anazit, tim to bude horsi...pokid pribral, udela to hodne, ale on taky zmenil cely zivot, takze je logicke, ze neni uplne psychicky dobre... my meli utlum nekolikrat... tehotenstvi, male dite a hlavne! kdyz byl mamzel pod silenym tlakem v praci... po nejake dobe praci zmenil, takze opet zmena a nic se nedelo a najednou buch a vse jinak... proste z nej opadl konecne ten stres... takze pokid se prestehoval, zmenil i praci? kamarady, vsechno... udela to hodne

kaja2016
15. kvě 2019

@klie A on chce sex kazdy den? Kazdy to tak nema. Kdyz jste zili 2000Km od sebe, tak to take asi nebylo kazdy den, mozna po nem jen chces neco, co tam nikdy nebylo a a vzdalenost to skryla.

nester777
Odpověď byla odstraněná
Zobraz