Bratr. Poradíte, prosím?

27. bře 2021

Chtěla bych poradit. Mám bráchu, s kterým jsme moc nevycházeli (začínám si myslet jestli v tom nemají prsty naši rodiče). Chtěla bych to napravit, už se takhle někdy bavíme když se potkáme, on koukne do kočárku na mou dcerku. Loni v létě jsem u něj byla na grilování. No a v čem je problém... Rozvedl se kvůli jedné zlatokopce, která ho má totálně v hrsti. Co je s ní, nesmí sám navštívit rodiče, nesmí jim sám zavolat (vždy mu sebere mobil a dá to nahlas, aby vše slyšela a mohla do toho skákat), leze mu do mobilu a na sms odpovídá mnohdy ona. Já jí prostě nemám ráda, když jsem byla těhotná, pořád jen poučovala, roznášela drby o věcech, které nikdo neměl vědět. Pokračování v další právě

autor
27. bře 2021

Včera jsem mu napsala SMS, jestli by někdy nechtěl jít s malou a se mnou na procházku, aby si konečně taky povozil kočárek, a že chci, aby moje dcera věděla že nějakého strejdu má. A on mi napsal že půjde moc rád, ale že holky (ta jeho a její dcery) chtějí taky. S tím mám problém, protože když jsem mu třeba na vánoce nesla dárek a chtěla s ním popovídat, ony nás vůbec nenechaly, skákaly do řeči, její mladší dcera je hrozně nevychovaný spratek. A já je nechci brát na procházku, a už vůbec ne jim půjčovat kočárek. Protože bych si prostě s bráchou neměla šanci popovídat. Co byste dělaly vy na mém místě?

barulina
27. bře 2021

Patri k brachovi, chces s nim nejak zacit vychazet, musis je respektovat.

andreasvo
27. bře 2021

Bohužel budeš jeho rodinu muset respektovat nebo budete na stejném bodě.

autor
27. bře 2021

@barulina Ale on taky nerespektuje mého manžela.

keksik002
27. bře 2021

Pokud chcete mít s brachou lepsi vztah, budete muset jeho "holky" prekousnout.. Bohuzel to vypadá, že bez nich ani ranu..

slecnami
27. bře 2021

Tak pokud on nerespektuje tvého manžela a ty odmítáš jeho rodinu, tak zřejmě zas tak o dobré vztahy nestojíte ani jeden...na mě to tak alespoň působí.

pampeliska1313
27. bře 2021

Já bych to teda řekla. Že bych ho chtěla teď vidět samostatně, aby ste si mohli pokecat zase jako sourozenci apod.. ale zároveň nabídnout i další akci, kde bude i jeho přítelkyně ale i tvůj manžel, třeba spolecnej oběd, prochazka, něco. Ale zkusit si “vybojovat” aspoň tu jednu procházku o samotě. A když nebude chtít, tak mas odpověď.

te_reza
27. bře 2021

"sebere mu mobil a dá to nahlas" jestli je dospělej takhle, tak se samy vážně asi nikdy neuvidíte

michaela_2
27. bře 2021

Je dospělý člověk. Pokud by on sám chtěl, určitě by našel způsob, jak se s tebou na hodinku vidět.
Spis to na mne působí tak, že moc dobre cítí reakci okolí, na jeho novou partnerku a snaží se ji tímto způsobem - bez ni ani ránu, začlenit.
Je to nejspíš jeho způsob obrany.
Pokud ale on nerespektuje tvého manžela a ty nesnasis jeho přítelkyni (do toho jste spolu údajně od detstvi moc nevychazeli), tak tady bude každá tada draha no. Buď změňte přístup oba a nebo to moc nemá cenu (můj názor)

izz76
27. bře 2021

Pokud chceš s bráchou vycházet tak se nauč respektovat jeho rodinu, stejně tak on tvoji.. O tom to je mít rodinu, kde se lidi toleruji a mají se rádi bez zbytečných výhrad.

levandule_k
27. bře 2021

Teda tvůj brácha musí být totálně zamilovanej, jako vzít mi telefon, když telefonuji a dát ho na hlas, to by mi hodně vadilo.

Mu volej, když je v práci 😉

bara88
27. bře 2021

Pokud s ním chceš vycházet musíš ho respektovat.a nějak nechápu odkud máš tyto informace, že mu bere btwlefon a tak , když se spolu moc nestykate

michaela_2
Autor odpověď smazal
Zobraz
bara88
27. bře 2021

@michaela_2 aha ,takže to ví je s pomluv od rodičů🙂

michaela_2
27. bře 2021

@bara88 omylem jsem smazala komentář 🙈 no, na mne to cele působí tak, že rodina (především rodiče), jeho novou partnerku nemohou vystát a od toho se asi bude odvíjet to ostatní. Včetně jeho bránění sebe i nové rodiny atd

priefi
27. bře 2021

Autorko a proč si myslíš, že to ona dává nahlas? Třeba to dělá tak on, protože on to tak chce. Měla bys partnerku respektovat. A argumenty typu, že on nerespektuje Tvého manžela jsou ubohé. Pokud on nerespektuje Tvého manžela, tak se za manžela postav a zároveň akceptuj přítelkyni bráchy... Když to vezmeš kolem a kolem, tak on je strejda, ale ona je teta 😉

asinehri
27. bře 2021

Podle čeho hodnotíš, že je zlatokopka? Třeba, že má umělé nehty a podpatky a tvůj bratr ji vzal bydlet k sobě?

cherie24
27. bře 2021

Bohužel ona patří k němu a ty si o ní můžeš myslet co chceš. Buď musíte oba přijmout to, že každý máte partnera, který tomu druhému není moc sympatický nebo to bude vždycky o ničem ten vztah mezi vámi. Jestli bez ní nikam nemůže, je to divné a otravné, to vím. Taky znám takový pár, kdy ona je vyloženě nesympatická úplně každému a on bez ní nikam nechodí a vyvrcholilo to teda tím, že ho všichni přestali zvát a když se ptal proč, tak mu to narovinu řekli, že s ním problém nemají, ale s ní ano. Ale může to dělat třeba protože ví, že vy ji nemáte rádi a ona to s největší pravděpodobností ví taky a tak se třeba bojí, co mu budete vyprávět. Nebo ji má opravdu tak rád a snaží se ty své holky zapojit. Já se třeba hrozně bála, jak přítelova rodina přijme, že si k sobě nastěhoval ženskou s dítětem a on mi na to tenkrát řekl, že když s tím budou mít problém, tak se s nimi holt budeme vídat jen minimálně, neboť do toho koho má doma jim vůbec nic není. A to má se svými rodiči fakt krásný vztah. Nevím jak jsou spolu dlouho, může mít teďka poblázněnou hlavu a třeba mu to časem dojde, ale jestli jsou spolu už delší dobu, tak je více než možné, že ji má fakt rád, chce ji zapojit a vy by jste to měli překousnout.

autor
28. bře 2021

@levandule_k No on zamilovanej už dávno není, vydrželo mu to asi tak 3 měsíce. Spíš mám pocit že je zmanipulovaný.

autor
28. bře 2021

@michaela_2 V dětství to bylo super, až když měl nyní už bývalou manželku, tak to šlo do kopru...

autor
28. bře 2021

@bara88 Od své mámy. A když jsem u nich byla na tom grilování, a jemu volal známý, tak jsem viděla na vlastní oči jak mu mobil vzala.

bara88
28. bře 2021

A jak víš že není zamilovaný?

autor
28. bře 2021

@michaela_2 No moji rodiče hrajou na dvě strany. Za zády ji nemohou vystát, ale "oficiálně" jsou s ní naprosto v pohodě 🤔

bara88
28. bře 2021

Aha takže to víš jen z pomluv a s jedné návštěvy 🤦😅a že je zlatokopka se pozná podle čeho?

autor
28. bře 2021

@priefi Teta je podle mého jeho bývalá manželka. A nebudu respektovat ženskou, která si vždycky najde chlapa, udělá si s ním dítě, vezme si ho, a za necelý měsíc se rozvádí a jde za jiným. A nezapomene bývalého oškubat jako kuře. A ke mně se taky zachovala blbě.

bara88
28. bře 2021

Tak ji nerespektuje ale ani se nediv že se s tebou brácha nebaví.neni tvůj majetek , nemáš mu co přikazovat nebo zakazovat

autor
28. bře 2021

@asinehri Jak jsem psala v minulém příspěvku-vždycky si najde bohatýho chlapa, udělá si s ním dítě, vezme si ho, a do měsíce se rozvádí a jde za dalším. A bývalého oškube. S mým bráchou si začala když měla krátce před svatbou. A už plánuje že barák bývalého bude napsaný na její mladší dceru, a barák mého bráchy na její starší. A nezapomíná do mého bráchy vandrovat ať životní pojistku má napsanou na ní, že nemůže vědět jak dlouho tady bude. A dokonce nedávno prohlásila že měla zůstat s bývalým, že měl barák větší. No tak tomuhle já opravdu říkám zlatokopka.

bara88
28. bře 2021

A to víš taky z pomluv 😅nestačím koukat kolik máš informací když se s ním nestýkaš

autor
28. bře 2021

@cherie24 Nevím jestli jí má tak rád, když své bývalé manželce říkal že o něj měla víc bojovat. Když jsme se všichni potkali u našich, tak se hrozně pohádali, brácha jí vyčítal že je hrozně žárlivá, až neskutečně. Dokonce si zařídila rybářský lístek, a on sám nemůže už ani na ryby, ani na rybářské závody.

autor
28. bře 2021

@bara88 Znám ho skoro 40 let... To vypadal i zamilovaněji se svou nyní bývalou manželkou, to i po x letech se ňuchňali, objímali, od téhle se vždycky odtahuje, a vídám ho skoro každý den, bydlí kousek ode mě, tak vidím jak chodí jak tělo bez duše, když mají otevřené okno, tak je slyšet kolikrát jak na něj řve...