Bratr. Poradíte, prosím?
Chtěla bych poradit. Mám bráchu, s kterým jsme moc nevycházeli (začínám si myslet jestli v tom nemají prsty naši rodiče). Chtěla bych to napravit, už se takhle někdy bavíme když se potkáme, on koukne do kočárku na mou dcerku. Loni v létě jsem u něj byla na grilování. No a v čem je problém... Rozvedl se kvůli jedné zlatokopce, která ho má totálně v hrsti. Co je s ní, nesmí sám navštívit rodiče, nesmí jim sám zavolat (vždy mu sebere mobil a dá to nahlas, aby vše slyšela a mohla do toho skákat), leze mu do mobilu a na sms odpovídá mnohdy ona. Já jí prostě nemám ráda, když jsem byla těhotná, pořád jen poučovala, roznášela drby o věcech, které nikdo neměl vědět. Pokračování v další právě
A co jako chceš? aby se s ní rozešel a chodil s tebou vozit kočárek?
@bara88 Ne z pomluv, to vím přímo od ní.
Přikazování je to že mu říkáš koho sebou smí vzít
@bara88 Proboha ne, jen jsem se ho zeptala, jestli by někdy nešel ven si povozit. Copak ty furt stojíš svému příteli za zadkem?
Aha takže ona tě venku jen tak zastaví a říká ti věci o baráku a pojistce jó 😅
@bara88 Umíš číst? Byla jsem u nich na grilování, a párkrát jsme se potkali u našich. A pro teda neodpovíš? Jsi furt tvýmu chlapovi za zadkem?
A tak to snad tebe nemusí zajímat né?tahle diskuse není oem chlapovi
@bara88 Tak proč ti tak leží na srdci že chci aby šel můj vlastní brácha ven sám? 😄 radši to neřeš a někam si zalez.
Jen diskutuji na téma které si založila a budu si dělat co chci ale jde vidět že příkazy ti jdou 😅🤦
@bara88 Jsi fakt mimo, ale rýpat ti jde 👏 asi špatné spaní co?
V čem jsem mimo?
Napsala mu/ zavolala, že je to soukromé a potřebuji mluvit jen s ním, ať se holky nezlobí, že příště. Nebo že tvoje malá potřebuje spinkat a ony by ji nenechaly. Nebo bych za ním zašla mu to říct/zavolat do práce, tam snad je nemá?? Nebo mu napsala dopis a vrazila natajnačku do ruky/poslala do práce.
Takže už je 2x rozvedená, má 2 děti s jiným partnerem a teď je v plánu 3.svatba a čeká 3.dítě? Dle tvého klíče by to tak mělo být...ale v tom případě se nemusíš bát, brzo půjde za 4. 🤦🏻♀️😂
Za mě je teta partnerka bratra, ex často že života bratra odejde, nestýkají se...
Hmmm, oni bohužel ty mrchy mívají chlapy pěkně omotané. Většinou je drží sexem. Přes den seřvat na 2 doby a pak si ho udobřit a na chlapy to funguje. 🤦 Ale obávám se, že vy s tím stejně nic neuděláte. Musí na to přijít sám. Zkus mu to nějak navrhnout, krom rýpání tu padlo i několik dobrých návrhu. Třeba s tím, že teď jen s ním a příště všichni společně. Ale pokud se ti ho povede vytáhnout samotného, tak hlavně do něho nehusti celou dobu, jak ji má poslat někam a co si o ní myslíš. Taky ji to může říct a už si s bráchou ani nezavoláš.
Ono je blbý, že ať uděláš cokoliv, řekneš cokoliv, budeš za tu špatnou. Pokud by se mi ho podařilo ven dostat samotného bez partnerky, nebo s dětmi třeba do nějakého zábavního parku, kde je nebudu mít pořád za zadkem, tak bych do něj hlavně nehučela, že je ho partnerka je mrcha, i když by to byla pravda. Jenom bych se ho zeptala, jak se cítí, jestli je s ní skutečně šťastný.
Já se asi ztrácím, takže jste s bráchou měli špatný vztah, teď je lepší a on si našel jinou ženskou a zase je to horší a ptáš se jak to máš zlepšit, nebo jak máš rozejít bráchu?
Je to jeho přítelkyně, on je dospělá osoba, předpokládám svéprávná a pokud mu její chování nevadí/vyhovuje, tak je to čistě jeho věc a tobě i rodičům do toho nic není, pokud to tedy nechcete dohnat do stavu kdy dáte ultimátum buď ona, nebo rodina... Pokud mu to nevyhovuje, tak je snad schopný si to vyřešit sám, děti spolu nemají, manželé nejsou, takže v podstatě vůbec o nic nejde...
@cherie24
@levandule_k
@gramar Já mu rozhodně nechci domlouvat aby se s ní rozešel, co si udělá, to má. Nikdy jsem mu o ní neřekla jediný křivý slovo. Vlastně jednou jo, když se mi malá narodila, tak jsem mu řekla ať se ona zajímá o své děti a nesnaží se mi říkat jak se mám o malou starat. Jediný o co mi jde, aby si povozil malou, protože je vidět že ji má rád, a já si s ním chci v klidu popovídat, zavzpomínat na naše dětství, zeptat se ho jak se má a tak. Nechci do toho rozhovoru plést ani tu jeho, ani mého manžela.
a fakt myslíš že je brácha celý natěšeny vozit kočár?já teda nevím ale fakt neznám chlapa který by se na tohle nějak výloženě třepal
@bara88 Už když jsem byla těhotná tak říkal že by si chtěl povozit. A když jeho kamarádka měla mimčo, taky párkrát vozil.
Pokud bych si s tebou mezi čtyřma očima chtěl povídat a mermomocí vozit neteř bez své družky a jejích dětí, tak to asi udělá, nemyslíš? Ale on evidentně chce být i s nimi, pokud ti to vadí je to čistě tvůj problém, ne jeho. Dle mě se snaží o sblížení své nové rodiny s tou původní, ale ty to nechceš. Řešení je jednoduché, buď se s tím smiř, nebo ne obojí je tvůj problém.
Mám sourozence mají partnery děti a nikdy mě nenapadlo, když jsem je např. zvala k nám říci, hele ale starou/starého neber. Prostě jsou pár rodina a tak to je, pokud s tím mám problém je to jen můj problém...
Ty se domýšlíš že ona ho nutí dělat věci které on nechce, ale připustila jsi si někdy myšlenku že naopak chce trávit čas s rodinou (celou), tedy s nimi i tebou/vámi zároveň... Nač dospělému muži vandruješ do života a domýšlíš se. Pokud ti to nedá spát normálně se ho zeptej jak to je a zda je spokojený jak to má, klidně před ní...
@gramar Ale proč bych se ho ptala? Je to jeho věc.
@gramar Navíc ona sama si za svými sourozenci jezdí taky sama, tak nevím proč by jednou nemohl on jít sám bez ní🙂
Jenže třeba s tebou sám jít ani nechce, připustila sis to?kdyby tak hodně chtěl tak by šel třeba v době když ona není doma
Ale on třeba prostě jít sám nechce, chce jít s nimi a ty z toho děláš kovbojku jak hrom, takže to působí tak že tvůj bratr nesmí doma jít sám ani na záchod. Když nechceš jít i s nimi, nechoď, ale nediv se že bratr zase nechce jít bez nich...
No proč se ho ptát, no možná proto že třeba děláš z komára velblouda úplně zbytečně a děláš potíže tam kde nejsou, třeba proto...
Můj sourozenec má partnera který mi není úplně pochuti a nejsem sama. Tak jsem se normálně zeptala jestli je OK, spokojený a doma dobrý. Odpověděl že ano, mají se fajn a doma pohoda a dál nemám právo to řešit, myslet si můžu co chci ale je to jeho život a pokud je v pohodě, tak je vše v pořádku a já buď budu partnera tolerovat, nebo se budu držet dál, abych jim nenarušovala jejich vztah, pokud se neumím kousnout do prdelky a mlčet, že...
Já to prostě nechápu. Když jsem byla pozvaná na grilovačku (v době kdy ten můj dělal), tak jsem taky šla a nedělala jsem divadlo že jdu sama. Kdyby mě on jednou napsal ať jdu s ním ven vozit jeho mimčo, taky by mě nenapadlo hned psát že půjde ale i můj manžel. Snad máme každý právo i na samostatný život.
A vidíš ,my třeba na návštěvy za rodinou chodíme skoro vždy společně i s manželem.tak nechápu proč s ním potřebuješ být tak sama

@bara88 Ale on se se mnou baví, když jdu s kočárkem tak za mnou vždycky jde a prohodí slovo. A to že jsem se ho zeptala jestli se mnou půjde ven, to je přikazování?