Byli byste s partnerem při sexu jednou za měsíc?
Takový dotaz. Byly byste s manželem, který by s vámi spal cca 1 za měsíc/měsíc a půl?
2-3 do měsíce, když jsou nám nakloněné hvězdy 😀Ale před dětma to bylo i dvakrát za den.Ted prostě není síla ani čas.
@ellyem Já s ním zatím jsem, ale už mi dochází trpělivost.
Čím jsem starší, tím víc radši lehnu a spím 🌈🤣
Byla, pro mě by to byla akorat frekvence :D co mame 3 děti, tak mě to nějak nebaví a není energie (možná ještě hormony při kojení v tom hrají roli). Většinou se do toho musím přemlouvat. Nicméně jak to mame my ostatní ti muze byt jedno, tobě to nevyhovuje a to je podstatne.
Mně by to nestačilo. Ale čím jsem starší, tím mám nároky nižší. Teď, po dvaceti letech vztahu bych nebyla nadšená, ale smířila bych se s tím. Pokud by to přišlo dřív, tak nevím, jak bych to ustála.
.
Teď na to nemám myšlenky a energii, takže sex není a není ani kdy... Jinak dlouhodobě by mi to vadilo a chybělo... Ale jak není psychika ok, pak není ani sex...
U mě by záleželo na víc věcech.. Proč se to tak děje. Mate děti? Pokud ano, pak chápu i manžela, ze je vyřízený. Pokud ste se mu třeba přestala po porodu líbit (což se proste muže stát), asi bych se snažila zamakat na sobě.. z tyhle otazky těžko odpovědět.
Tak musíš taky napsat jak dlouho stě spolu,kolik máte děti,jakou práci atd.
Kdyby mi bylo 25 a byla bych bez děti,tak s ním už nejsem.Ale teď po 20 letech vztahu .... 😁😂
1 za měsíc mit sex tak to nedáme oba sex máme rádi kdyz nebyl sex déle jak měsíc tak to bylo po konizaci ,teď jdu na velkou operaci tak budem mít jiné způsoby 🙂
Pro někoho málo, pro jiného hodně 😉 Někdo má sex se vším všudy (teď píši o fyzickém spojení), někomu jde jen o uspokojení (postačí např.ruka, pusa, vibrátor). Já nevím, ale čím dál častěji speduji, že páry spolu nekomunikují, vyhledávají informace od ostatních a apk dochází k rozchodům/rozvodům. Jakmile se jednomu něco nezdá, tak si spolu promluvíme. Ono základ je komunikace. Prostě si s mužem promluv.
Tohle mi přijde hodně málo. Sex je pro nás velký relax a odpočinek od velkého stresu co máme. Takže klidně každý den když se zařadí. Jednou měsíčně by mi rozhodně nestačilo.
@martulka88 O to jsem se snažila tisíckrát. Ale s mým manželem nejde se bavit na vážná témata. Buď se urazí a uteče že to teď fakt nebude řešit, nebo mi naslibuje hory doly, ale žádná změna. Tolikrát mi sliboval že se mnou bude spát častěji, že si koupí vitamíny na podporu chuti, ale jsou to jen prázdná slova. Chtěla jsem vědět kde je chyba, zda ve mě nebo tak, ale prý není nikde chyba. Jen jednou je moc unavený, potom nám nespí malá, jindy je zase přejedený večeře nebo má stresy. Jen výmluvy. Nikdy na sex moc nebyl, bývalo to tak jednou týdně, pak i jednou za 14 dní, po porodu se to zlepšilo na 1-2x týdně, ale teď to je až takový extrém. A pro mě to je problém, já sex milovala vždycky, jasně, s dítětem je člověk unavenější, ale aspoň jednou týdně by to snad šlo.
Zkuste si domluvit nějaké pravidla, kompromis, na který přistoupíte oba. Jestli to teď je sotva 1x za měsíc, tak bych zkusila navrhnout každých 14 dní
Tak když jsi s ním o tom mluvila, tak pak je problém. Pokud je to jinak fajn chlap a miluješ ho, tak bych vyzkoušela cestu vibrátoru. Ať už ho obsloužíš sama nebo muž. Pokud ani o toto by neměl zájem (však on se "dřít" nebude), tak bych mu řekla, že půjdete do poradny (toto však není můj styl). A když ani to ne, tak nevim. Na druhou stranu, neměli jste už dříve aktivní sex.život, tak se na to taky nelze tolik zlobit. A kolik vám je? Když jsem se rozešla s ex přes 10lety (bylo mi 25,jemu 30), byli jsme spolu přes rok a půl, tak to nebylo proto, že bych ho nemilovala, ale řekl, že chce žít dle desatera. Já mu řekla, že to respektuji, ale chci vztah sevším všudy. Byl věřící, ale žil zcela "normální" život, jen v neděli chodil do kostela a večer se modlil (na to jsem přišla, když jsme spolu byli rok).
KdZ tedy promluvit nefunguje, co si zkusit nastavit den, který bude jen váš ? A to jako manžel když je tedy volný večer a ty si začneš, tak te odmítne, ze je unavený ?? Ja nabidnu masaz a je z toho sex hned o i když je manžel po dvou nočních a mezi nima nespal 😂😂👌
My spolu spíme jednou za tři měsíce a už mi to nevadi.
Ano byla. Prijde mi hloupé se rozchazet kvůli frekvencím v sexu.. když vše klape
Pro mě je to žalostně málo.
Než se narodila dcera, četnost našeho sexuálního života byla velká, s narozením to kleslo, ale pořád je to častěji, než 1x měsíčně.
Momentálně máme to samé. Ale jsem těhotná a a máme 2,5l dítě. Takže jsem ráda i za to málo 🤣ale běžné to bylo víc. Manžel se bojí o miminko takže moc teď nechce. Asi bych se zeptala na důvod 😉?!
Ano
Ano, jsme spolu 13 let a někdy není čas, nálada, energie... Sex pro mě v dlouholetém vztahu není to nejdůležitější a ani nikdy nebylo. Pro mě jsou důležitější jiné věci, hodnoty... Ale každá tohle má jinak. Pokud vztah funguje, oba se stále milují a prostě někdo není na to, aby sex provozoval často, tak dle mě je to prostě v pořádku. A nutit druhého do sexu není dobrý... Pamatuji si, když jsme spolu začínali, tak sex denně, pak ob den, po pár letech jednou za týden atd..Pak začal podnikat, 3 roky pryč, neměl čas, sex jednou za 2 měsíce, mě to vadilo, všechno mi vadilo, pak jsem si zvykla (měli jsme hodně silný vztah, rozchod nee) a stále máme a pak se vše srovnalo a sex je zase často, ale já na to nemám energii, máme totiž prcka 😄
Pokud na to nikdy moc nebyl, tak se obávám, že je to spíš jeho nastavením - jednoduše ho to moc nebere, a to půjde změnit těžko. Co s tím, neporadím, před 15 lety jsem z takového vztahu utekla, ale neměli jsme děti, nebyli jsme rodina.
Pokud je ale ten rozpor v potřebách velký, tak to podle mě v módu "věrni až do konce života" nevydrží. Pak stačí malá kapka - přitažlivý chlap, který Ti dá najevo, že po Tobě touží a skončí to minimálně jako bokovka.
Už nejsem... 😉
tak záleželo by na důvodu této bídné a tristní frekvence...

A ty?