icon

Bývalej chce, aby dceru vyzvedávala jeho holka

top88
17. kvě 2015

Holky chi se vas zeptat... byvalej si nasel holku..... videla jsem ji vsevsudy 2x a uz chce aby si pro ni jezdila ona sama, kdyz on neni doma.....
me se tohle proste nelibi, protoze ji neznam, nemam k ni zadnou duveru :( poradte mi co mam udelat..... rikala jsem mu ze to neni dobrej napad a on si mele svoje :(

anatanka
17. kvě 2015

Tak jako teoreticky nejsi povinna vydavat dite cizi osobe. Otazka je, jestli pak nebudes vypadat jako ex, co chce delat problemy...

xppx
17. kvě 2015

@top88 asi bych se sni seznamila, dala si kafe a popvidala si sni mezi ctyrma ocima.. Pokud by si zni mela spatny pocit, nedavala bych ji dceru a pokud bude vpohode a rozumna nevidela bych problem 🙂

top88
autor
17. kvě 2015

Jako meli sme dost velke problemy..... kdyz odesel, protoze jakmile se objevi problem ex je hrozny... nehce nic resit atd.
ted mi asi 2 mesice zpet rekl ze sni je.... necchci vypadat jako nejaka semetryka, co nechce davat dite, vim ze ji doveze k nemu a jeho rodicum,ale jde o ten princip, ze ji neznam, zdravime se dobry den.... vim ze to bude znit asi divne, ale chci mit jak sni tak snim dobry vztah.... tim aby mala netrpela a po case ji treba davat i ji .... ale ted se mi to zda strasne brzo :( aby ji posilal za sebe .... Fakt nevim :(

lamarika
17. kvě 2015

@top88 pozvi ji na kafe, popovídej si s ní a klidně jí řekni narovinu, že to to vyzvedávání trochu vadí. Pokud se ti bude zdát rozumná a i dcera se k ní má, tak bych v tom neviděla problém 😉

kamilka007
18. kvě 2015

@top88 Spis nez s jeho pritelkyni bych to resila s nim, resp. jestli to nechce resit, proste mu oznam, ze cizim dite davat nebudes, a protoze o dcerku prece urcite stoji, at si ji aspon zezacatku vyzvedava sam nebo spolu s ni. Ustupky preci nemusis delat jen ty. 🙂

idiska
22. kvě 2015

něco podobného jsme řešili, když jsme měli v péči neteř a švagrová pro ni posílala svého tehdejšího "partnera"...jednou ji nebylo dobře, podruhé zase musela "jít něco vyřizovat"...prostě pořád něco...odmítla jsem malou dávat nějakému chlapovi, kterého jsem znala navíc i jako "známou firmu" od známého u PČR 😖 ...stěžovala si na sociálce a tam jí řekli, že skutečně si ji má vyzvedávat osobně, cizí osobě ji nemusím předávat...tuto povinnost mám vůči ní, ne vůči někomu, s kým v daný okamžik má poměr

top88
autor
23. kvě 2015

Dekuju Holky za rady.... tim ze bych sni sla na kavu.. no nevim co by se vyresilo.
chci sni byt za dobre....ale ne zas abych si byla buh vi jaka kamaradka, uz jen proto ze ma meho ex....
Rekla jsem mu ze, malou proste bude dostavat on, a pokud nebude moct tak ji dovedu ja. Ale zadna jeho pritelkyne si pro ni jezdit nebude... souhlasil stim:D tak jsem zvedava jak dlouho mu to vydrzi !!!!

desencanto
23. kvě 2015

Mého syna vyzvedava nový přítel že školky a jsem za to ráda.. Jednou váš nový přítel taky bude s vaší dcerou sám.. My ženy občas vidíme problémy tam kde nejsou.. Buďte ráda že nová přítelkyně malou bere a je ochotna.. Nemyslím to ve zlem to vůbec ne.. Ale nevidím v tom problém.. Bývalý přítel nového taky Nezval na kafíčko ani pivko.. Aby měl jistotu kdo je můj nový chlap 🙂