Chci rozvod, ale mam strach o dceru.
Ahoj, rada bych vas pozadala o vas nazor, uz nevim ci jsem z toho zvazivani a premysleni...;(
Manzelstvi trva 7 let, pred tim 2 roky spolu. Zacatek ideal a krasa, vasen a radost z toho ze konecne zazivam vztah o jakem jsem vzdy snila. Citili jsme to zrejme oba a tak jsem se k manzelovi nastehovala uz asi po mesicnim chozeni. Ja z toho nadseni mela chvili krizicku ze to zaclo nejak rychle a asi tyden jsem si nebyla jista jestli jsme to neposunulo rychle manzel tehdy netlacil odjel na prodlouzeny vikend pryc a nechal me byt- hned jsem vedela ze bez nej byt nechci a uzivala si dal stesti. Po asi 3mesicih manzel zacal denne smskovat - cele dny a i vecer co jsme byli spolu-ja uz vytusila ze se neco deje a vlezla mu do tlf- nasla jsem konverzaci s nejakou pani- mela takovy “eroticky nadech”- nasledovala scena a chtela jsem odejit- on prosil a sliboval a ja tak chtela byt s nim ze jsem se rozhodla ze to prekonam- ale pro me to vyla hrozna rana a zrada byt se nic nestalo- ja ale prestala verit jako doposud. No nejak sem to prekonala byli jsme spolu dal. Vzali se a jak kratce po svatbe zjistila ze me podvedl- nasla hsem to nahodou kdyz jsem prohlizela fotky ze spolecne dovolene- jeste si to natocil takze jsem mela moznost to i videt- docela husty - byla jsem na zhrouceni- strasne jsem se trapila a i kdyz jsem vnitrne vedela ze to je moc spatny tak jsem s nim zustala- zili jsme v zahranici a odchid pro me nebyl tak jednoduchy jako sbalit veci a jet odjet 10km k rodicum. Chyba pry byla v tom ze jsem byla malo “po ruce v sexu” a ze to nejak neni ono ze jsem chladna.. tak jsem se zacla snazit, sex denne - nechapu jak jsem to mohla delat po ty nevere a to v podstate hned..asi za pul roku jsme se vratili do CR a jeli na romaticky vikend na wellness- otravivala nsem se sexem hned jak jsme se ubytovali... deuhy den po navratu me podvedl znova... poznala jsem z chovani a on priznal. Holky ja uz nemohla fakt - nechapu ze jsem byla takova trubka a zustala s nim a snazila se abych mu byla dost dobra-jenze uz to bylo vse hrany- me se to protivilo a sex kdyz ho zenska nechce tak ani chlapa nemuze bavit- to je mi jasne. Ale ja tak chtela aby to bylo zase hezky ze jsem presla i tohle- jenze na oko- uvnitr uz casti trapeni, paranoia kde asi je co tam dela- z toho strasne hadky.. on porad rikal ze me miluje a jsem jeho zivotni laska atd- no meli jsme dceru- kdyz ji bylo asi rok, ten “blb” mi pujcil scuj tablet do skooly, nezavrel si konverzace a ja zas se docetla veci- psalte co me s ni podvedl he na to porad mysli a chce znova, jinou zval na vyket autem atd..soda pro me silena. .. odchod jasne.. jenze meli jsme holcicku a pro me predstava ze nebude mit celou rodinu byla tabu. Ziju takhle asi 3 roky, dveri jsou ted 4. Nastal zlom- je mi jedno ze ma manzel jine zeny- je mi to uplne jedno a radsi bych at je ma ale aby byl doma klid- to je totiz druha vec kvuli ktery jsem ted uz opravdu zlomena a temer odhodlana odejit a kdyby nebyla dcera uz davno s nim nejsem. Ta druha vec je manzellva rekneme cholericka povaha- neco ho rozcili je nervizni a schytam to ja- krik, ted uz i nadavky, jedna se mnou casti jako s ditetem nebo spis podrizenou... a ja zjistila ze ho nemiluju ze nechci s nim byt, nechci se vratit do doby kdy to bylo jako driv- protoze me jented lip- kdyz se netrapim kvuli neveram a ze je nekdy zlej. Ja mam spoustu chyb a taky sw s nim hadam ale mam urcity limity pres ktery nejdu- treba mu nadavat a byt na nej jakkoliv hruba- to on nema- nejhorsi je ze to nekolikrat videla dcera- z toho ja mam uplne strasne spatnej pocit, ptze vim ze ji to musi trapit. Chci se rozvest- on v soku- ze jsem cely roky nedala na jevo ze mi neco vadi- chtel do poradny- sli jsme- za me fraska a nechci tam znova. Chce se zmenit- rika ze nemuzeme nasi holcicce rozbit rodinu ze je nam prece hezky. Posldni tyden se chova jak “pan dokonaly”.... zmenil se zcela. Hodne jsme mluvili a ted myslim zna vsechny moje pocity- lituje cim jsem prosla pry to nevedel a chxe se zmenit. A ja? Nechci aby se menil, nechci s nim byt uz- a mam vycitky- ja jsem ta co bori rodinu, ja nedala dostatecne na jevo he mi neni ve vztahu dobre, ja to nechala zajit az sem, hledam porad chyby v sobe- co jsem mela udelat a neudelala a jak jsem zapricinila jeho nevery a chovani kvuli kterym se ted chci rouvest.;( pro me to ze jsem to po letech rekla kamardce a rodicum a taky manzelovi je hrozna “vyhra” nedokazala jsem to driv- nechtela jsem nasim kazit pocit ze se mame bajecne a jsme stastny. Zajimave je ze i kamaradky i nasi z toho co jsem jim rekla az tak prekvapeni nebyli... vsimli si ze manzel se mnou nekdy jedna ne uplne hezky ale nechteli zasahovat..:/ holky ja uz nevim ci sem... poradite neco? Ze jsem trubka mi klidne reknete- ja vim;( diky

@inzenyrka To je skvělý, děláš moc dobře! Ať si vyvádí (vím, je to peklo), už s tím nic nenadělá a tobě se uleví!