Chybí mu city? Jak jednat v krizi vztahu?
Prosím o podporu nebo radu. S přítelem jsme spolu 6 let máme syna(2) a druhé dítě na cestě. Poslední týden se ke mě chová hrozně. (Jezdí kamion tak se vidíme jen o víkendu) celý víkend semnou nemluvil a když jsem se zeptala co se děje obekl se že nic. Nedá mi ani pusu prostě nic. V neděli než měl odjíždět jsem se ho zeptala co je. Lehl si zády ke mě a řekl mi že už ke mě necítí to co dřív a že neví jestli to jde spravit a že ani neví jestli vůbec chce. Že neví co chce že má teď bordel v hlavě. Ale odejít prej taky nechce. Nabízela jsem mu párovou poradnu ale prej nejde. Ženskou prej taky nemá. Sex byl jen proto že jsem ho chtěla já on ho nechtěl. Ale chyba prej není ve mě ale v něm. Jo a prej už to trvá delší dobu ale ještě cca 14 dní zpět mi psal že mě miluje a posílal pusinky. Tak sem mu řekla že tento týden nebudeme komunikovat a ať se do pátku rozmyslí jestli semnou chce zůstat nebo ne.
Možná je to úplně jinak, nechce o tom mluvit, protože si myslí, že to ještě více pokazí a nevi jak to ukončit a neublížil i když ubližuje.
Když mi umřel bratr, nosil jsem v sobě žal. Nezařval jsem si, nepil, nevybil si žal kladivem abych něco rozbil a už vůbec jsem neřekl jak to bolí. Nepřijal jsem to a žralo mě to zevnitř za živa. Bylo mi 39 a bratru 40 když umřel. Do měsíce to se mnou seklo a já skončil na ARO. 3 dnybyl mimo tělo. Doktoři řekli manželce ať se připraví, že už se nevrátím zpět. Po 3 dech jsem se vrátil zpět do těla. Měl jsem různé vize.... od návratu jsem se změnil nejsem ten co žil do svých 39. Jsem někdo jiný bez, bez chutě do života bez citů k rodině. Život se mi změnil a vyhasl.Postupně jsem mi rodina začala vzdalovat. Ztrácel jsem je a oni mne. K ženě jsem přestal cítit to co před tím. Předtím jsem udělal pro ní a rodinu cokoliv a pak najednou konec. Nic!!! Žádný cit k rodině ani dětem. Jsem vyhaslý jako kamna. Pouze vnučky mě vždy vrátí zpět, když jsem s nimi. Uběhlo několik let ,potkal jsem jinou ženu. Otevřelo se mi srdce. Postupně jsem s ní byl déle a déle. Žena mě má ráda já jsem plochý jako stěna. Stále k ženě něco cítím, ale není to ta láska co byla, je to ploché. Srdce se otevřelo jiné ženě . Trápím všechny .Já i má žena víme, že je konec a nedovedeme to ukončit. Všechno se změnilo nepřijetím. Trápím všechny a vyčítám si proč jsem raději neumřel.
@sorboni30 ale byl by to zajímavý náhled 😉to né že ne.
Ahoj mám to bohužel stejne,byla jsme s partnerem 7 let ,od května do července spravoval barák,máme 2 roční dcerku (je s dvojčat bráška to bohužel nezvládl)když sme se vrátili od rodiny v srpnu,tak my nedal pusu nic , neodepisoval na SMS nic, nepozdravil,vše doma bylo špatně,pak jsme zjistila že si píše z jinou holkou která je zasnoubená má 3 děti a on ji tam píše jak je nádherná že ji přeje krásné ráno atd atd (ve finále sem napsal i ji a dozvěděla se že spolu nic neměli že to samé v bledě modrém má doma ),a 2 dny před oslavou 2 narozenin malé a jeho maminky my oznámil že ho to semnou už nebaví už od toho co se narodila naše dcera,že nemáme společné zájmy a že se mám po oslavě s malou odstehovat,po oslavě to řekl své rodině ,druhý den po oslavě,se semnou vyspal a po sexu my řekl že na jeho rozhodnutí to nic nemění tak sem mu řekla že co sem byla matrace (prej co bych chtěla když to víc jak měsíc neměl),takže druhý den po oslavě mne vyhodil s malou a stím co jsem zvládla pobrat na ulici,je to už 2 měsíce co jsem od sebe ,hledal výmluvy typu že já se chovala jak pi.. .nebo že se zamiloval a má jinou,a tet z něho vylezlo že ke mně nic necítí (nejhorší je že sme spolu chodili i na učňáku a setkali sme se po 10 létech(a to my na učňáku napsal do dopisu že už by se mnou nikdy nechodil )a po 10 létech sme spolu začali chodit a vydrželo nám to 7 let .No na malou platí mimosoudně 3000 chtěla sem 4000 ale stím mne poslal do háje ,malou si bere jednou za 14 dní že soboty na neděli (měl a má problémi s alkoholem takže patky tráví v hospodě.Omlouvam se za slohovku,a především za gramatiku.tak mne prosím neukamenujte😞

Tak, když je na tebe sprostej, tak je fajn, že jsi do toho řízla a sbalila se, protože některé věci by si muž neměl k ženě dovolit.