Cítím se opuštěně, je to normální?

klara2016
16. črc 2016

Holky nevim jestli jsem uz totalne zblaznena ze svych hormonu ale citim se porad sama opustene.:(Nedavno jsme se s pritelem prestehovali do naseho vysneneho bytecku,milujeme se,udelal pro me hodne,ale nevydrzi semnou chvili sam,neumi v posledni dobe si semnou zazit neco proste nic. Mam byt v klidu?

happynecka
16. črc 2016

Ahoj, neuzavírej se do sebe a mluv s ním o svých pocitech a potřebách, jistě to zas bude dobré. 🙂

lv
16. črc 2016

ano, je to normální, že se cítíš sama, izolovaná..s miminkem je to pak taky časté..co můžu jen doporučit - hýčkej se, odpočívej, snaž se v tom neutápět a udržuj kontakty s přáteli..

klara2016
autor
16. črc 2016

Happynecka@ no jenze on zacne argumentovat proti me ze pro nas jako pro me a meho syna udelal hodne a tim to hasne

klara2016
autor
16. črc 2016

@lv to ja ale nedokazu moc:( Aspon ted pred tim porodem bych chtela byt s nim normalne ale proste on si vytvari zabavu a vsechno sam

lv
16. črc 2016

@klara2016 klid, s tebou cloumají hormony, chlap prostě to dítě v sobě nemá, jakkoli moc tebe, vás miluje. Nelze to pochopit, pokud to neprožívá, nežije uvnitř něj dítě. Tu péči a zodpovědnost ukázal tím, že hezky bydlíte, apod. Nebuď smutná, není důvod.

lv
16. črc 2016

jo a aby to nevyznělo jak chytré kecy - tyto lítostivé stavy, pocit odstrčenosti (když muž šel ven s kamarády, i na sporty, na ryby) jsem měla taky, bylo mi to líto.

klara2016
autor
16. črc 2016

@lv asi to tak je 🙂Ale nevenuje se mi jako predtim

klara2016
autor
16. črc 2016

@lv nebo kdyz ma volno tak porad neco vymysli bezeme jako kdybych byla vzduch

lv
16. črc 2016

@klara2016 a co třeba? co jste dřív dělali společně a teď to vymizelo?

klara2016
autor
16. črc 2016

@lv tak chodili jsme treba hodne s prateli ven sednout si a tak a tedka kdyz jsem tehotna tak me jakoby odstrcil a uziva si sam. A kdyz se chci sejit s kamoskou a zrovna on ma volno tak mi to trosku vycita..Jsme spolu jen rok a za mesic rodim, bojim se ze mu jde jen o syna a me bude mit akorat na sex a na to abych mu udelala jidlo-tak se tedka citim.

jarmulka
16. črc 2016

Ahoj.. Mohu se Tě zeptat, kolik Ti je let??? Připomínáš mi mě, když jsem čekala svoji princeznu.... Také mi přišlo, že jsem hrozně sama atd ... A také jsem já sama dělala moc chyb. Ale to vše jsem si uvědomila až časem - opravdu jsem byla mladá a vše si moc brala a hlavně, fakt jsem věděla o životě prd a řešila nesmysly... Tím neříkám, že to děláš Ty. Jen, že život je složitější, než vypadá, ale některé věci si složité děláme sami.... Mně bylo teprve 20 v té době. Kdyby sis chtěla popovídat, můžeme si napsat SZ.

lv
17. črc 2016

sednout s přáteli - chápu, je to jako by s tebou nepočítal, automaticky jsi musela být doma a to i ti přátelé. Ono se špatně sedí delší dobu na místě, bez popocházení, chodí se víc čůrat, můžou otékat nohy..
Pokud ti to vadí teď, po porodu to bude zrovna tak.
S kamarádkou se domluv, kdy on bude courat taky, když na něj tlačíš, ať je s tebou, není fér jít pryč (stejně jako jeho)

astyna
17. črc 2016

a teď si představ, že se přistěhuješ do cizího města a tuplem tam nikoho neznáš - moje situace 😒

Já bych radila, aby ses na přítele neupínala, oni to totiž nemají rádi. Jestli máš těhotenství v pohodě, tak se chovej dle svých možností a užívej si to 🙂 Pak už ten čas bude horší...

andreaandrejka
17. črc 2016

Někteří chlapi to těhotenství tak neprožívají a berou ho jinak. Z tvého psaní jsem pochopila,že jsi otěhotněla s přítelem defacto na začátku vztahu,že?
Zkus se zaměřit sama na sebe, co tě baví, co ráda děláš ve volném čase?

dominicka03
17. črc 2016

jéjku a to jsem si myslela, že jsem jenom já taková hysterka :D ..s přítelem jsme se teď kloudně neviděli týden, ve čtvrtek jsem byla na odběr cvs, to pak jel hned do práce a přijel v noci kdy jsem už spala a v pátek jel na celý víkend na fesťák...taky pocity nic moc, sice se ukliďnuju tím, že mi aspoň napsal sms typu jak nám je nebo tak ale prostě si příjdu taky furt sama...

klara2016
autor
17. črc 2016

@andreaandrejka ano otehotnela jsem na zacatku vztahu,ale nelitujeme , oba dva se moc milujeme jen ja jsem asi moc emocialni a hystericka mno:( treba dneska to bylo fajn byla jsem s kamaradkou venku a pak jsme s pritelem a sousedy grilovali.Asi mi hrabe z toho jak jsem treba zrovna sama doma a nemam co delat🙂

tomikjoejoe
18. črc 2016

Zaměřila bych se na to, co jsem vždycky chtěla zkusit a v rozumné míře bych to ve svém stavu udělala. Může to znít blbě, ale dle Vašeho termínu profilu, Vám zbývá cca 28 dní "svobody" 🙂 Pak už budete celý život cítit odpovědná za někoho jiného. S dětmi jde všechno, ale přece jen je to potřeba upravit. Např. já mám ráda horory, ale nikdy jsem do kina na žádný nešla, až před narozením malého, poté co se mnou manžel odmítl jít a kino jsem si pořádně sama užila 🙂

yume9
18. črc 2016

@klara2016 Ahoj! Hlavně to chce klidnou hlavu. Cloumaji s tebou hormony. A po porodu to bude horší. 🙂 Pokud cítíš osamění tak si zkus najít zábavu sama nebo se o zábavu postarej pro oba. Sice jsi těhotná, ale ne nemocná. ;) S některými muži nemá cenu mluvit o tom jak se cítíš, protože budou proti argumentovat, tak se zkus buď k němu normálně pritulit nebo si o tom popovídat s kamarádkou. Většinou na to pomáhá nějaká společnost, kdy se necitis odstrcena.
A taky pokud jsi už na MD tak je možné že ti z toho času sama pro sebe hrabe. Využij ho nějak na koníčky a nehledej zbytečné problémy tam kde nejsou. 🙂