Cítíte se stále zamilovaní po letech vztahu?
Nepotřebuji tu zde něco dlouze rozebírat ale zajímá mě jak dlouho jste ve vztahu/ manželství a zdá se cítíte zamilovaní a je mezi vámi vášeň.
Moji rodinou je mi tvrzené že jsem naivní že zamilovanost vyprchá během půl roku a vášeň se vytratí.
Práva láska neexistuje....přijde mi to hrozně smutné.
V manželství mě chybí láska a vášeň ale je mi hlavy vtloukano že tohle je normální a ať nevymýšlím a jsem šťastná....že jsem naivní že to vzrušo a láska vždy vyprchá. Já jsem názoru že 5 let je krátká doba na to aby tam nic nebylo jen rozum
@trdelnik234 já si dodneška pamatuju, jak jsem v půl šestý seděla v práci a do sedmi četla jeden dekurz kolegy a vůbec nevnímala, co čtu, protože se mi mezi písmenkama motal nahatej chlap a věci, co jsme spolu dělali. Furt říkám, že jsem v tomhle období dokázala, že svou práci umím, protože i když nejsem schopná myslet, tak jsem nikoho nezabila (jakože hahaha nadsázka, ale soustředit se mi dalo brutálně zabrat). Znovu bych to nechtěla, ale i když ten nahatej chlap má dneska trochu bříško, tak je pro mě furt totálně top😍
@drep
Ja si prosim story o tom nahatom chlapovi..
Keby si bola taka dobra 😉
Vdaná jsem 11 let, spolu 16 a manžela miluji víc než na začátku a stále mezi námi je vášeň. Moji rodiče jsou spolu 50 let a stále mají krásný vztah.
Jsme spolu 15 let, z toho 9 let manželé. Ano, je to jiné, asi už tam není tolik vášně, častěji jsem třeba otrávená, apod. Ale dost za tím vidím únavu z rodičovství i problémů v blízké rodině, které vyžadují náš čas a energii. Za ty roky jsme prošli různými "vlnami", někdy to bylo lepší, jindy horší, někdy jsem měla krizi já, jindy manžel. Ale troufám si říct, že se milujeme. A i když mě někdy neskutečně štve, jindy se na něj podívám a úplně cítím jak se mi láskou svírá srdce a cítím motýlky a všechno to kolem ❤️
Laska ale neni vasen. Vasen prichazi a odchazi, laska pretrva. Ja jsem s muzem 20 let. Prvni rok,.mozna dva, jsme byli zamilovani. Pak prisla teprve ta laska,.ktera nas prenesla pres radu krizi a tezkych zivotnich situaci. Ted mame 2 deti, mentalne narocnou praci, barak k rekonstrukci. Takze vasen prijde jednou za nekolik mesicu,.kdyz jsou treba deti u prarodicu a my chvili nic nemusime a mame cas jeden na druheho.
Laska neni o tom, ze vlhnes, kdykoliv na nej pohlednes. jento.o tom, ze se na nej muzes spolehmout, kdyz se neco hrozne po***e.
@exbordelar
Som rada,ze to niekomu pomohlo..
Ozaj
Keby ten podcast,inak skvely,nebol vo francuzstine ale v cestine alebo v anglictine,tak tu bez hanby hodim odkaz, fakt ze hej ..
Dufam,ze to,co riesis,poriesis tak,aby si bola v pohode hlavne ty.
Vzdy musis byt na prvom mieste ty
Nikdy nie chlap,nikdy.
A ked pisem ty,tak nemyslim iba teba ako fyzicku osobu,ale aj cely t'en ekosystem,ktory mas a v ktorom fungujes...
Ty a aj cely tvoj ekosystem musi byt v pohode
Ekosystem= take podmienky,v ktorych sa ty ako ludska bytost mozes kvalitne rozvijat po vsetkych strankach.
AK urobis nieco,co je v rozpore s tvojim vnutornym nastavenim,je velmi malo pravdepodobne,ze budes stastna..
@trdelnik234 diky! To, co pises, dava fakt velky smysl. Presne tak to citim, protoze je to realne odzite a je to pravda.
Jestli mas jeste nejake poznatky, tak budu rada, kdyz se zase podelis 🙂
Laska ale neni vasen. Vasen prichazi a odchazi, laska pretrva. Ja jsem s muzem 20 let. Prvni rok,.mozna dva, jsme byli zamilovani. Pak prisla teprve ta laska,.ktera nas prenesla pres radu krizi a tezkych zivotnich situaci. Ted mame 2 deti, mentalne narocnou praci, barak k rekonstrukci. Takze vasen prijde jednou za nekolik mesicu,.kdyz jsou treba deti u prarodicu a my chvili nic nemusime a mame cas jeden na druheho.
Laska neni o tom, ze vlhnes, kdykoliv na nej pohlednes. jento.o tom, ze se na nej muzes spolehmout, kdyz se neco hrozne po***e.
@amenophus ta poslední věta, to je naprosto přesně.
U nás se to stalo s narozením nemocnýho dítěte. To je podle mě snad největší zkouška, jestli je to fakt láska a nebo ne. Protože jsem za svých skoro 40 let ještě nezažila tak psychicky náročnou situaci jako nastala po jeho porodu. A vlastně pořád je to jiný, těžší, komplikovaný a bude napořád. Tohle je situace, kdy se ukáže, jestli je to láska nebo ne. Fakt to není o mokrých kalhotkách (i když to bylo na začátku taky fajn 😀)
I po téměř 25 letech jsou chvíle, kdy se mi z manžela podlomí kolena…
@drep
Ja si prosim story o tom nahatom chlapovi..
Keby si bola taka dobra 😉
@trdelnik234 ona to není žádná story, už vůbec ne zajímavá nebo zábavná. Je to spíš ten pocit naprostý zamilovanosti, kdy jsem seděla u svého oblíbeného počítače na neoblíbeném jipu v půl šestý ráno (o hodinu dřív, než mi začínala pracovní doba, ale můj milý chodil už na půl šestou, tak jsem chodila s ním). Snažila jsem se nastudovat story v noci přijatého pacienta, ale ten text (tak asi jednu A4) jsem četla hodinu a půl a vůbec jsem nebyla schopná vnímat, o čem že to čtu, protože mi mezi písmeny chodil (a pak i jiné věci) nahý chlap. Jako bylo to intenzivní, svým způsobem nádherný, ale takovou ztrátu sebekontroly bych vlastně nepotřebovala zažít znova.
@trdelnik234 diky! To, co pises, dava fakt velky smysl. Presne tak to citim, protoze je to realne odzite a je to pravda.
@exbordelar
Napisem ti IP
Jsme spolu 14 let a jsme zamilovaní stejne, jako po měsíci. 🤷🏻♀️🙂
@exbordelar
Poslala som ti IP, nerada by som tu spamovala temu autorke
S manželem jedeme 4 rok a pořád jsme zamilovani a upřímně cítím, že i on. Nebo tedy ta zamilovanost se proměnila v lásku a ke to ještě lepší.
Ja jsem s manželem 28 let, z me strany tam je vasen porad, cítím, ze ho stale miluji a sex bych mohla s nim mit klidne obden, jemu staci 1x tydne🤣. Myslim si, ze je to i o tom chovani toho muze k zene a take chteni travit volny cas spolu, jezdime spolu na kole, chodime plavat, nekdy jdeme do kina nebo na veceri. Myslim si, ze je to i ve vzhledu, snazime se oba dva vypadat dobre i kdyz nam tahne na 50, ja mam napriklad stejnou vahu jako, kdyz jsme se potkali, cvicim, oblekam se zensky, akorat ty vrasky mi to kazi. Jo a deti mame dve 14 a 7 let, takze to jde i s detmi.
Ja jsem s manželem 28 let, z me strany tam je vasen porad, cítím, ze ho stale miluji a sex bych mohla s nim mit klidne obden, jemu staci 1x tydne🤣. Myslim si, ze je to i o tom chovani toho muze k zene a take chteni travit volny cas spolu, jezdime spolu na kole, chodime plavat, nekdy jdeme do kina nebo na veceri. Myslim si, ze je to i ve vzhledu, snazime se oba dva vypadat dobre i kdyz nam tahne na 50, ja mam napriklad stejnou vahu jako, kdyz jsme se potkali, cvicim, oblekam se zensky, akorat ty vrasky mi to kazi. Jo a deti mame dve 14 a 7 let, takze to jde i s detmi.
@krysa2018
Diky za tento prispevok..
Presne vystihuje podstatu a dava nadej,ze to proste mozne je.👍

@drep to uz si tu jednou psala, toho beziciho nahateho chlapa mam furt v zive pameti 😄
@trdelnik234 diky za tenhle odstavec:
- Najprv treba vediet kto som,co hladam,co je pre mna dolezite alebo naopak nepripustne a az potom hladam partnera,nie naopak.
A tenhle odstavec:
- A este jedna vec tam bola: na otazku "Ako poznam,ze som so spravnym partnerom"? tam pani terapeutka dala takuto odpoved:
"Spravny partner,je pre vas ten,kto pozna a plne respektuje alebo sa snazi respektovat vase hodnoty a v case problemov ich chce riesit, riesit s vami."
To ses zrovna trefila do meho aktualniho deni. Fakt diky za nej, utvrzuje me to v tom, ze jsem udelala spravne rozhodnuti.
Jinak potvrzuji, stav zamilovanosti = jak byt totalne sjeta na drogach 😅 Taky uz to nechci zazit 😅
@exbordelar
Som rada,ze to niekomu pomohlo..
Ozaj
Keby ten podcast,inak skvely,nebol vo francuzstine ale v cestine alebo v anglictine,tak tu bez hanby hodim odkaz, fakt ze hej ..
Dufam,ze to,co riesis,poriesis tak,aby si bola v pohode hlavne ty.
Vzdy musis byt na prvom mieste ty
Nikdy nie chlap,nikdy.
A ked pisem ty,tak nemyslim iba teba ako fyzicku osobu,ale aj cely t'en ekosystem,ktory mas a v ktorom fungujes...
Ty a aj cely tvoj ekosystem musi byt v pohode
Ekosystem= take podmienky,v ktorych sa ty ako ludska bytost mozes kvalitne rozvijat po vsetkych strankach.
AK urobis nieco,co je v rozpore s tvojim vnutornym nastavenim,je velmi malo pravdepodobne,ze budes stastna..