Co dělat, když je přítel nevěrný a máme děti?

moucha
24. kvě 2013

ahoj maminky, žiji 7 let s přítelem, máme 2 malé děti. Dva roky udržoval poměr se ženskou z vedlejší vesnice, nedávno to ale skončilo... Většinou u ní jen přespával v týdnu, jinak víkendy byl doma s dětmi. Asi to neunesla. Předpokládám, že do budoucna bude jiná, protože s ním nehodlám spát..... Máme oddělené ložnice. Prostě žijeme jak bratr se sestrou. Nemám kam jít a nyní jsem na MD, takže jsem s ním v jeho baráku jen kvůli financím.... Co byste dělali? Je možné žít vedle sebe a jít si každý vlastní cestou???

p_ch
24. kvě 2013

@moucha pokud to vám oboum vyhovuje a navzájem s tím nemáte problem tak proč ne..... jen chce asi vyresit jak to bude když si tam jeden z vas privede jinyho partnera....

agne
24. kvě 2013

Vyřešit si proč s ním odmítáš sex (nevěra, zdravotní problémy, odcizení, atd.), zda jste schopni se přes to přenést a začít jinak a líp, zda ho miluješ resp, co k němu cítíš. Připadáš mi jako dobrovolný rukojmí. Zjisti si nároky na dávky, přídavky, kdyby ses odstěhovala. Do budoucna to stejně nějak řešit budete muset, zůstávat spolu kvůli dětem je blbost a fungovat to nemůže a navíc děti to poznají - vycítí. Doporučuji si vyjasnit situaci. Ale rezignovat na vztah a žít dál jako sourozenci není dobré, protože za chvíli tam můžeš žít jako podnájemník... 😕 Držím palečky 😉

ange_de_la_morte
24. kvě 2013

Já bych asi začla od sebe. Proč to nefunguje? Proč jste jen jako kamarádi ? A tobě to tak wyhowuje ? Myslím že každý člowěk potřebuje jak sex tak lásku - pokud něco z toho ( nebo obojí) nemá doma bude to hledat jinde. Otázkou ale zůstáwá zda takowéto soužití wyhowuje wám oběma - pokud ano tak proč ne, žít se tak určitě dá. Je spousta manželů kteří si žijou oddělenými žiwoty ale w jedné domácnosti ( omlouwám se za ,w,)

nnell
24. kvě 2013

Být tebou bych se hlavně zamyslela nad tím, jaký vzor tím dáváš do budoucna svým dětem. Co si vezmou z modelu, kde jejich rodiče vedle sebe žijí jako bratr se sestrou a bokem mají nějaké známosti? Jak budou asi vypadat jejich vztahy, až budou dospělí? Chtěla bys, aby tvé děti žily tak, jak teď žiješ ty se svým mužem? Myslím, že pokud si upřímně odpovíš na tyto otázky, budeš znát i odpověď.

eanie
24. kvě 2013

moj kamarat zije so svojou zenou tak ako pises ty uz 12 rokov. Oddelene loznice, 2 dcery - teraz 16 a 14. Poznam ho uz 10 rokov a 10 rokov hovori ze su spolu "koli detom". On ma milenky, ona zije svoj zivot. Poznam ho 10 rokov a cim dalej, tym je na tom psychicky aj charakterovo horsie. Pretoze deti niesu slepe a pretvarovat sa treba. Na dennej baze to ani nie je mozne aby clovek nechytil schizofrenicky rys (podla mna). Mohli zit ovela stastnejsi zivot po boku ineho partnera keby mali aspon trochu sebaucty a pochopenia ze deti su sice male ale nie hlupe.