icon

Co dělat, když manžel mluví o nevhodných snech?

29. pro 2021

Chtěla bych poprosit o radu nebo názor. Manžel mi po 15ti letech manželství jen tak letmo oznámil, že se mu zdálo o známé...Byl z toho tedy prý zaskočen, ale sen to nebyl úplně zrovna "neškodný". Připadám si, že "řeším" blbost, ale přijde Vám normální, že se mi s tím ještě takhle narovinu svěřuje? Já se doma nezastavím, nevím, kde mi hlava stojí, věnuju se kromě práce téměř 100% dětem (on s nimi tráví tak 15 minut času denně), většinu času prosedí u PC nebo mobilu a ještě poslouchám takové keci. Je mu krátce po 40 a přijde mi, že každá druhá věta je dvojsmyslná...už ani díky tomu nemám chuť na sex. Poradíte? Moc díky!

Strana
z2
autor
29. pro 2021

@bara88 prosím, nepřekrucuj informace...ten sex by třeba byl, nebýt těch téměř denních otravných keců....

bara88
29. pro 2021

ale není,jen píšu jak to mám já ,nepřekrucuji🙂hned se nečerti

autor
29. pro 2021

@bara88 no píšeš, že se nedivíš, že není sex a proto se mu zdá o někom jiném....ale ten sex není z velké části právě kvůli tomu, jaké vede oplzlé dvojsmyslné keci.

bara88
29. pro 2021

mě je jedno proč nemáte sex,píšu jen proč se mu možná zdá o jiné

korin
29. pro 2021

Taky nepovažuju za nutné, aby se mi manžel se svými sny svěřoval. Ať je má, nic v tom není, ale vědět o nich nemusím.

biciklissie
29. pro 2021

Souhlasím. My se o sexu bavíme normálně, otevřene. Ale fakt ne stylem jakoze ta maruna od vedle, ta je má, o té se mi v noci zdálo. To by mi tedy fakt prislo dost přes čáru a neuctivé ke mě. Jasně, všichni máme svoje sny a představy, ale fakt bych do toho verejne netahala reálné lidí. To je jako masturbace, něco jiného je anonymní pecko na netu a něco jiného už nějaká online pracicka. Ale tu hranici má každý jinde, jak to mají ostatni, to ti může být fuk, ale vy dva byste se na tom shodnout měli. Ovšem jestli je to provokace nebo si jen nestihl všimnout, že toho máš plně kecky, to těžko říct. To si fakt budete muset na to sednout.

zelenaesmolda
29. pro 2021

Tou blbosti jsem samozrejme myslela ten sen,zbytek sis chlapa takhle naucila sama.

michaela666
29. pro 2021

Taky mu vyprávěj až se ti bude zdát o sexu s nějakým sexy chlapem z okolí. Uvidíš jak bude "nadšený" a příště si to nechá pro sebe. Zbytek je na debatu o přerozdělení domácích prací a péči o děti.

autor
29. pro 2021

@zelenaesmolda ok, ono to není tak jednoduché.

zmrzlinka
29. pro 2021

Já bych sa ráno vzbudila a řekla mu ,že se mi zdálo o známém a uvidíš jak se mu to bude líbit 😂😂😂Ale promlubit by stě si spíš měli proč Ti nepomůže a proč netráví víc času s dětma.

levandule_k
29. pro 2021

Nevím, jak často máte sex, ale když píšeš, že kvůli narážkám nemáš ani chuť na sex a zároveň tě rozhodí, že manželovi se zdálo o sexu s jinou. Řeš sebe, proč nemáš chuť na sex, proč se věnuješ dětem na 100% a on tak 15 minut denně.

Mě by to pobavilo, že se mu zdá o sexu a byla bych ráda, že se mi svěřil. Kde se něco tutlá, tam je něco shnilého.

Výklad snu o sexu Výklad: Sny, ve kterých provozujete sex s přítelkyní či jakoukoliv jinou ženou, představují váš bezstarostný pohled na svět. Pozitivní směry myšlení, nadhled a spokojenost s aktuálním životním stylem.

https://vykladysnu.cz/vyklad-sex-se-zenou-189

Nevidím v tom tragédii.

veruuu_kubesovic
29. pro 2021

A co by ne? Jestli ty nejsi nějaká jeptiška 😂
Bavit o sexu, narážky na sex jsou přece naprosto normální...

Strana
z2