Co dělat, když vám tchyně nadává? Bydlíme spolu.
Vycházeli byste s tchýni, která vám nadává do pič a kurev? Asi bych byla úplně blba kdybych ji ještě pozdravila ze?
Ona je taková, ze vše musí byt podle ni a když není tak je špatne. Včera chtěla zavarovat v troubě a řekla jsem ji ze ne, ze jednu troubu už kvůli toho pokazila a tak to začalo. Podotýkám ze v baraku je vše od manžela.
Bydlíme s ni..
co byste dělali vy v téhle situaci?
@gruyerre to určitě ne. A kdyby byla jen sprostá. Na baraku nic neudělá a nadává mi do bordelarky. Nadává mi i za to, ze je moje vina ze syn nejí a dyktuje mi jak ho mám nebo nemám vychovávat. A s manželem nám keca snad do všeho 😬 má několik dcer a těm vykecala ze jsem ji včera řekla taky ze je pi. A ty se ji akorát zastali 😕
@nataliere15 ale tady je opravdu jediné řešení, abyste jí s manželem řekli, že tohle soužití nedělá dobrotu, a že si má najít jiné bydlení
@zelenaesmolda No, manzel ji evidentně vyhodit nechce a zakladatelka je na to mala paní.
@nataliere15 To je pak těžko, možná kdyby jí měli aspoň 14 dní doma, tak by poznali jak je to těžké. A vlastně bych to navrhla jen tak mezi řečí i tchýni. Že jestli se jí nelíbí u vás, tak může jít k dcerám
@nataliere15 Kupte byt. Napsany bude na vas, muze tam bydlet. Jestli se ji nelibi, at si zaridi bydleni sama.
@zelenaesmolda oni ji ho uz zarizuji...stavi ji vymenek vedle nich. Byt psany na ne mi prijde jeste dobry oproti tomu, aby ji postavili barak vedle nich.
@nataliere15
Proc furt operujes s tim,ze by do bytu nikdy nesla?Nedala bych ji na vyber a hotovo.
Ona neni v situaci kdy by si mohla poroucet kam pujde nebo nepujde bydlet.
@nataliere15 jak vycházíš se svou mamkou?
jestli ok, pozvi ji k vám, důvod - vnoučci
trochu se naruší krusta
nebo pozvi někoho jinýho, ať tam spolu nejste sami
budeš mít variabilní možnost, protože říct svému muži - hele, tvoje máma je nesnesitelná, takže není možný, aby s námi bydlela, žila, dohromady nejde - ti teď připadá přes čáru, ale ony její dcery moc dobře ví, proč s ní nechtějí žít, a tvůj chlap to ví taky, akorát než k tomu rozhodnutí on dozraje, už může být celý váš vztah pohřbený, takže nebude co zachraňovat.
@nataliere15 tak proč si ji některá z dver nevezme k sobě? Matky a dcery mají prece jen lepší vztahy než tchyne se snachou.
Já bych s ni byla hotova raz dva a kor pokud bydlí ona u vás. Myslím ze ani ten vejmenek nic nevyřeší a bude porad prudit
@zelenaesmolda No a zakladatelka taky neni v situaci, kdy by mohla rozhodovat o tom, kdo muze bydlet v manželově domě.
Tak nějak se mi úplně nezdá že manžel by byl tak blbý aby si do svého baráku nastěhoval matku a teď ji ještě staví domek.jestli třeba barák nedostal s tím že ona tam bude na dožití to je pak úplně jiná co?
@bara88 ne, není tam na doziti. Napřed ho koupila od manžela sestra a od ni ho odkoupil manžel. Tchyně tady nemá nic.
@nataliere15 v tom případě si musíš udělat pořádek s chlapem. Dřív než udělá pořádek ona s tebou a ty odejdeš s holou prdeli
@nataliere15 ale i tak mi nejde do hlavy proč by byl chlap tak blbý a tohle si nechával líbit a ještě ji vedle stvel dům
@nataliere15 a ta tchyne byla puvodne uz v tom dome, kdyz patřil manzelovo sestre?

@nataliere15 to snad ne 🙈 to takhle chceš žít se sprostou tchýní po boku do konce dnů jedné z vás?