icon

Co dělat po odhalení opakované nevěry?

4. říj 2021

Ani nevím kde začít před třemi lety mi byla manžel po prvé nevěrný (na rozlučce se svobodou se opil kamarád jeho měl hloupý názor, vyrazili do you bordelu kde nechal nemalé peníze. Od té doby jsem mu nainstalovala do mobilu sledování polohy. Dneska k večeru mi volá že už odchází z práci, že pracoval dlouho. Však podle moji aplikované byl nejdřív v baru, potom v hotelů a že je až teď dorazil domů. Omlouvám se za chyby a zkrácený text. Ale vůbec nevim co teď, sediment na posteli, celá vyklepana vedle nám spí roční dcera a čtyřletý syn. Už jsem mu psala a čekám na vyjádření. Zítra mám v plánu odjet k našim, ale už teď cítím že že nato už nemám, manželství, vysvětlování, upřímně ani nevím co ciit. Holky vy come tohle znáte, co teď? Chic volat své mamce, chci volat svojí sestře are bojím se zvednout telefon a nevím co jim vůbec říct

Strana
z2
codal
5. říj 2021

Pokud je tvá nedůvěra tak velká, že ho potřebuješ sledovat pomocí aplikace, tak se na to vykašli... Z vlastní zkušenosti ti říkám, že tohle je dlouhodobě neudržitelný a ty se utrápíš. Já jsem svému bývalému taky nemohla věřit, taky v tom byla nevěra, a já jsem pak byla nervózní kdykoliv odešel večer pryč nebo kdykoliv jsem musela odejít já. Když mu pípla SMS udělalo se mi úplně zle. Taky to skončilo tím, že jsem mu lezla do telefonu a vždycky něco našla, něco podezřelého, něco,co jsem neměla vědět,něco tajného atd. Bylo to moje osobní peklo, já po každém nálezu zhroucená, on čím dál tím víc mnou znechucený , nakonec se ukázalo, že všechna má podezření byla pravdivá, miloval celou dobu někoho jiného a já to jen nechtěla vidět, aby mě neopsutil a on jen čekaly až ta dotyčná konečně podlehne, aby mohl jít za ní, já byla jen přechodná stanice (bohužel deset let.) Ale já neměla sílu na to to ukončit, nedokázala jsem být bez něj, úplně závislá na něm, nezdravá láska, bála jsem se, že zůstanu sama... a dneska jsem vděčná, že mě opustil, protože takhle se žít nedá. Jsem podruhé vdaná a je neskutečná úleva, že se mi neudělá fyzicky špatně při každé smsce, která pípne, že se nebojím, když odejde večer pryč nebo se pozdě vrátí, že se já nebojím odejít na noc pryč. Zatím mi nedal jediný důvod mu nevěřit a já dneska už vím, že pokud by se to stalo, tak bych v tom nedokázala žít, protože by mě to zničilo stejně jako mě to ničilo posledně a zase by se ze mě stala nesnesitelná stíhačka. Nestojí to za to...

te_reza
5. říj 2021

@mamio můj starej ti může bejt u prdele 😉 i kdyby klátil půl okresu, nesleduju ho jak malýho fakana 👌

mamio
5. říj 2021

@te_reza tím líp pro něj 😃

te_reza
5. říj 2021

@mamio to je, my si totiž po těch letech věříme 👌

martulka88
5. říj 2021

@mamio Je ubohost, když on nebo ona toho druhého sleduje. Buďto důvěřuji a nebo ne. A ten, kdo udělá prasárnu ve smyslu sledování, ten by si zasloužil tečku mezi oči a psychologa. Normální člověk nikdy nesleduje druhou polovičku ;)

hanula311
5. říj 2021

@martulka88 Me sledoval ex si pamatuju jeste cca rok po odchodu.Staval s autem schovaný kousek od baraku to byl taký dobrý mazec

martulka88
5. říj 2021

@hanula311 To je hrozný. Člověk aby se pak bál někde jít. Jak jsem psala, NENÍ to normální a ten kdo zastává názor, že je to oprávněné, měl by se léčit taky.

mamio
5. říj 2021

@martulka88 ale Nikdo přece netvrdí že je to správně....jen jsem psala ,že ji chápu a může zatím být x pochopitelných důvodu... život přece není jen černá a bílá,může k tomu být přidružených ještě dalších x věci počínaje majetkem a atd...tak proč hned za psychologem...zas bych to tak nehrotila na stupnici extrému....

martulka88
5. říj 2021

@mamio Ne, nic není pochopitelné, že budu dávat sledovací zařízení druhé polovičce ;) Tohle prach sprostá prasárna a udělat to mně chlap, tak ho pošlu rychle k šípku. Toto je věc, na kterou nemá nikdo nárok.

1eso1
5. říj 2021

@martulka88 někoho sledovat by mě nenapadlo. Ale můj ex byl tak blbej, že polohu sdílel veřejně... No komu není rady...

janule0123
5. říj 2021

Mas dvě možnosti … vykaslat se na nej … a nějak to zvládnout i s detma za pomoci rodiny … nebo si vybrat udržet rodinu … a proste neřešit kde je, smazat apku a pojmout přístup ze je to dobrý otec od rodiny a nepotrebujes vědět vše - jinak se z toho zblaznis ty a nebo odejde sám časem … muže jednou ujet neplánovaně a litovat toho .. ale tohle vypadá, ze není ten případ, ale plánuje to a nemůže si pomoct …

aselluska
5. říj 2021

To sice ano, ale k čemu jim je takto vydeptaná maminka, obzvlášť, když se to bude opakovat. Ať si tu každý má svůj názor, ale kdo nezažil jak osobně, nebo u osoby blízké, nemůže soudit jak by se zachoval. Ono se to hezky radí, jak co by kdyby, ale když dojde na lámání chleba, většinou je to jinak. Vždycky to bude lež, která se ti bude zdát uveritelná. Děti sice za nic nemůžou, ale kolikrát, když hsout, nebo budou svědky nějaké výměny názorů a tím nemyslím sem tam, tak kolik známých říká větu " kdyby se naši místo toho dusna doma radši rozvedli". Jsem absolutní odpůrce nevěry. Sama mám zkušenost s takovým exotem a je to pro mě zkušenost, která mi hodně dala.

autor
6. říj 2021

@janule0123 děkují za radu

autor
6. říj 2021

@aselluska děkují

hanula311
6. říj 2021

@martulka88 Si pamatuju byly doby kdy jsem vecer shasinala v bytě vyvesovala telefon,a jak vysla ven s detma nebo sama tak jsem se prvně rozkoukala jestli nekde neni schovaný s autem.

martulka88
6. říj 2021

@hanula311 To je strašný. Já bych šla na policii. Co je moc, to je příliš 😔

hanula311
6. říj 2021

@martulka88 Naštěstí se už uklidnil panáček

levandule_k
6. říj 2021

@te_reza Tak to by si asi všimnul, že má v telefonu novou aplikaci ne? Mně třeba od některých aplikací chodí různý upozornění. Ale já tyhle aplikace neznám, třeba se to tam dá naistalovat tak, že ta aplikace nejde vidět, že se to chová trojský kůň.

te_reza
6. říj 2021

@levandule_k já nvm, já žádný aplikace nepoužívám 😂

mourovatakocka
6. říj 2021

Tak co, jak to vypadá??

pginka
6. říj 2021

Ty sledujes svého chlapa?🤣
To je mazec, proč spolu vůbec jste? Kvůli dětem ?
Res to sním a ne z rodinou
Nebo ho kopni do riti, a buď s detmi .
Jestli si v něm strátila důvěru tak nevěřím tomu ze se zase obnoví.

Strana
z2