Co si o tom myslíte?
Ahoj, chodila jsem s klukem dva a půl roku, je mi teď 17 a jemu teď bude za par dnů 20. nás vztah na začátku byl fajn, super, ale on začal zarlit a chtěl abych zarlila taky, tak začal mluvit o různých holkach “ta je ale rajda” “ dobrou prdel má..” a td.. já mu rekla ze mi to vadi ať to nedela, no , začal to dělat vic, asi jsem mu tím nahrála do karet, začal mi posilat chaty co mu poslal kamarad jak mu pise holka ze se s nim chce vyspat a vydával to za jeho chat a ze je docela pekna a tak. Furt si vymyslel takovéhle historky , samozrejme ze jsem začala už hodně zarlit , fakt už hodně pa už mě to stvalo. Rikal mi třeba ze balili s kamosem nějakou holku a td..a jak jsem začala hodně zarlit tak si začal stěžovat, začal mi nadávat ze jsem psychopat a td.. po čase jsem se ho zeptala jestli jedna z těch historek byla pravda, a on ze ta jedna jo, já aha..pak jsem se po par měsících zeptala znovu, on zase ano, a já pak zase po čase znovu , a on ze ne ze to není pravda a začal se smát, a já se ho zeptala proč mi tvrdil ze to pravda je, a on” abych měl něco v zaloze”. Proste on si stěžoval jak jsem hodně zarlila pritom mě k tomu nutil. Před měsícem se semnou rozesel ale tím zpusobem ze mi napsal” bez doprdele...” do oci mi nic nerek, nechtěl semnou mluvit vubec, proste mě odkopnul jen kvůli maly hádce a psal mi ze jsem hrozna a ze jsme spatnej člověk a tak..jinak mi asi 10krat za ten vztah napsal ze jsem krava a ze jsem úplně blba jenom ze jsme třeba pomohla kamarádovi.. psal mi dokonce ze jsem i pica. Chci vědět co si o nem myslíte, a jestli si mám vyčítat ze jsem začala tolik zarlit. A ze jestli když mi někdy napíše tak jestli mu mám dat šanci ještě, nebo ho poslat tam kam poslal on mě..
Tenhle dotaz opravdu myslis vazne? Vzdyt je to naprosty imbecil. Po prvni vulgarite jsi mela okamzite ukoncit veskery kontakt. Je ti 17, beru. Tak pro priste. Na nej se vykasli, uz si s nim nepis. Nikdy. A do budoucna se vyvaruj takovych kretenu, jinak si zadelas na megaproblem.
@houskan Na tohle pomáhá promítnout si v hlavě film. Představ si kde budeš za tři roky když s ním budeš. Nebo když budete mít děti. Chceš aby tvoje budoucí děti vychoval takovej člověk co jen manipuluje a je zahleděný do sebe? Jaký jim to asi dá příklad. Takový pako ti časem bude i diktovat kdy se můžeš jít vy**at. Nebuď mařena co mu na tohle skočí. A slibovat umí každej, na to bacha. Nenaletět. Když není on sám se sebou srovnanej a dělá takový věci, tak se těžko změní. Možná na pár dní, ale pak to bude zase stejný, nebo horší.
@houskan Ne, nic si nevyčítej. Já jsem možná potvora, ale život mě naučil, že je blbost litovat jakéhokoliv chování vůči chlapům.
@klokanka31 hele taky začnu být potvora, protože když jsem hodna tak to takhle dopadá ze si o tebe chlap otře nohy....jinak chci se ještě zeptat jestli nemas zkušenost s tím ze časem si to ty chlapy uvedomujou a litujou?
@houskan To mám...
@klokanka31 👍🤣

@orisek56 no ona mi tvrdila ze kdyby si přivedl domu jinou tak by ji to bylo nepříjemný ale moc ji taky už neverim