icon

Dáváte partnerovi heslo od telefonu?

28. kvě 2025

Dáváte partnerovi heslo od telefonu? Sleduje, komu dáváte lajky nebo s kým si píšete a tak??
Je to důvěra, nebo kontrola?
Váhám, jsem trochu v problému....

Strana
z3
candat
28. kvě 2025

Kontrola. A hodně velký ❗❗❗

alice180
28. kvě 2025

Jsme spolu 19 let. Takže už proběhlo když mi nastavoval cosi v telefonu, že jsem mu řekla PIN, aby se tam dostal. On mi zas podobně dál PIN ke kartě. Oba máme uložena důležitá hesla a ten druhý ví, kde jsou. To je ta důvěra a partnerství podle mého názoru.
Do mobilu si nelezeme, nevím co lajkuje a je mi to srdečně jedno.

V jakém konkrétním problému ses ?

marketa1218
28. kvě 2025

To není žádná důvěra, to je kontrola jako prase. Nemáme před sebou co skrývat, ale nemusí o mně manžel vědět každé prdnutí. Každý potřebujeme trochu toho soukromí. Kdyby si třeba schovaval telefon, vypínal doma zvonění, zbystřim.
Jinak mi je jeho telefon srdečně jedno.

nanyh
28. kvě 2025

My máme nastavený vztah tak, že svá hesla máme. Když jeden nemá při ruce telefon, vezme si telefon druhý např. na vyhledání něčeho nebo bankovní účet. Ale aby jsme si lezli úmyslně do něj, pročítali soukromou konverzaci, to absolutně. V životě by to ani jednoho z nás nenapadlo a hlavně si důvěřujeme. Takže za mě je pročítání zpráv špatně.🙂

monars
28. kvě 2025

Znám hesla od chlapa, on zná moje (telefon, pin) k ověření zapomenuto hesla na mail mám jeho mail a on můj. Ale rozhodně by mě nenapadlo mu tam šmejdit a i když potřebuji něco z jeho mobilu, tak mu ho podám ať si ho sám odemkne a otevře mi tam to co chci a on to stejné dělá taky. Stejně tak mu nelezu do peněženky a ani on mě.

To co popisujete vy je kontrola jak prase a hodně rychle to zarazte.

klokanka31
28. kvě 2025

Záleží jestli máš co schovávat, nebo ne.

elesse
28. kvě 2025

Hesla atd. zname, k telefonu mame stejne, vyplynulo to vzdycky ze situace. Co ma manzel v telefonu je mi uprimne jedno, stejne jako jemu moje konverzace🙂 kdyby po me ale hesla chtel, nedala bych je, je to velky vykricnik a kontrola

te_reza
28. kvě 2025
@klokanka31

Záleží jestli máš co schovávat, nebo ne.

@klokanka31 nezáleží. Taková kontrola do mrtě není normální a poslala bych ho do prdele

klokanka31
28. kvě 2025
@te_reza

@klokanka31 nezáleží. Taková kontrola do mrtě není normální a poslala bych ho do prdele

@te_reza Jako asi to není úplně ok, ale když máš pochybnosti, je lepší vědět než žít v iluzi...

te_reza
28. kvě 2025
@klokanka31

@te_reza Jako asi to není úplně ok, ale když máš pochybnosti, je lepší vědět než žít v iluzi...

@klokanka31 tady ale není řeč o nahodilé kontrole telefonu, protože podezření na něco. Ale systematická kontrola čehokoliv, na což nemá nikdo právo. ani na tu nahodilou kontrolu.

lenickakl
28. kvě 2025

Ne

1pomnenka
28. kvě 2025

Oba máme přístup do mobilu na otisk prstu. Nikdy bych se manželovi do telefonu nepodívala, nemám důvod a ani potřebu.

martulka88
28. kvě 2025

Manžel ví, kde mám hesla. Dokonce zná i mé rodné číslo nazpaměť - chodí semnou po doktorech a zapamatoval si ho - ono ho máme za lomítkem podobné 🤣 Já vím, kde má hesla on. A zároveň se mohu kdykoliv podívat do jeho telefonu, když chci - využívám u něj chatgpt. Já před ním nemám co skrývat, ale vím, že on chodí na stránky pod skrytým prohledáváním, což jsem byla zaskočená, když jsem se mu objevila za zády a on to rychle vypl. A heslo na telefonu ani jeden nemáme.

betelgeuzz
28. kvě 2025
@te_reza

@te_reza otázka je, kdo tady koho kontroloval 🙂

kajacob
28. kvě 2025

Ani jeden z nás nemá zaheslovany telefon .Partner si můj půjčuje když jsem sním , když potřebuje něco vyhledat a nebo pouští na YouTube a má svůj někde zaházeny 😄 já do jeho nelezu vůbec

te_reza
28. kvě 2025
@betelgeuzz

@te_reza otázka je, kdo tady koho kontroloval 🙂

@betelgeuzz taková kontrola není normální ani z jedné strany

luciejonsztova
28. kvě 2025

Hesla víme snad ke všemu, do mobilu si nelezeme.

alice180
28. kvě 2025
@martulka88

Manžel ví, kde mám hesla. Dokonce zná i mé rodné číslo nazpaměť - chodí semnou po doktorech a zapamatoval si ho - ono ho máme za lomítkem podobné 🤣 Já vím, kde má hesla on. A zároveň se mohu kdykoliv podívat do jeho telefonu, když chci - využívám u něj chatgpt. Já před ním nemám co skrývat, ale vím, že on chodí na stránky pod skrytým prohledáváním, což jsem byla zaskočená, když jsem se mu objevila za zády a on to rychle vypl. A heslo na telefonu ani jeden nemáme.

@martulka88 se mnou se píše zvlášť

alice180
28. kvě 2025

Do telefonu nelezu ani když mám nějaké podezření prostě mi to nepřísluší a nemám na to právo. Navíc fakt nechceš vědět v případě nevěry detaily.

betelgeuzz
28. kvě 2025
@te_reza

@betelgeuzz taková kontrola není normální ani z jedné strany

@te_reza to samozřejmě není. Jen, že jsi psala "poslala bych ho do...". Přitom to může být naopak, že ona lezla do mobilu partnerovi a jen hledá schválení.
Nedávno tu taková diskuze i byla.

petrasipkova1
28. kvě 2025

známe hesla, ale nenapadlo by mě tohle řešit a nesnesla bych aby takhle někdo špicloval mě. Je to ponižující.

levandule_k
28. kvě 2025
@betelgeuzz

@te_reza to samozřejmě není. Jen, že jsi psala "poslala bych ho do...". Přitom to může být naopak, že ona lezla do mobilu partnerovi a jen hledá schválení.

Neznáme vzájemně hesla k sociálním sítím a telefonu. Teoreticky by měl znát heslo k noťasu, říkala jsem mu ho, ale jestli si ho pamatuje, netuším.

Komu dává like, nevím.

@betelgeuzz Přesně, je otázka, kdo chce koho kontrolovat a proč. Někdo to umí napsat tak, že obě možnosti jsou možné.

te_reza
28. kvě 2025
@betelgeuzz

@betelgeuzz však jsem tím reagovala na sebe, kdyby mě partner takhle kontroloval, pošlu ho do prdele.

lvl16
28. kvě 2025

Heslo k mému telefonu zná snad každý v mém okolí, ale kdyby ho po mně explicitně partner vyžadoval, tak je to ohromný 🚩🚩🚩🚩🚩🚩.

me_druhe_ja
28. kvě 2025

Jasně, oba navzájem známé svoje hesla. Já si k němu chodím preposilat fotky děti, když náhodou fotí on (já je totiž pak dávám dohromady a zálohuju) a on ke mě jde jen občas, když potřebuju něco vyřídit z hlediska francouzské byrokracie a nechce se mi to přeposílat/prehlasovat k němu.
Nikdy by mě nenapadlo dívat se na zprávy, FB, IG...

konidana
28. kvě 2025

Ne, heslo (zadne a od niceho) nedavam nikomu. Ani partnerovi.
Odemceny telefon mu klidne pujcim, kdyz tam neco hledame na internetu.

sarihy
28. kvě 2025

Heslo k mobilu navzájem známe...lezu tam, když nemám svůj mobil po ruce a potřebuju něco na netu nebo třeba na mapě a tak...jako nevadilo by mi, kdyby mi mobil prolustroval, nemám tam nic tajného.

dura175
28. kvě 2025

Hesla známe, telefony si půjčujeme výjimečně, např. při focení. Muž se třeba ptá, kdo mi píše, ale nepotřebuje vidět celou konverzaci. Mně je naprosto jedno, s kým si píše a nikdy jsem necítila potřebu ho lustrovat.

martulka88
28. kvě 2025
@alice180

@martulka88 se mnou se píše zvlášť

@alice180 Díky za opravu 😉

reeeza
28. kvě 2025

Ne nedávám, ale ani se neptal. Do mobilu bych mu nikdy nevlezla stejně tak jako on mě. My si ale s nikým opačného pohlaví - kromě tedy kamarádů- nepíšeme. Nic jako " kamarády" nemáme. S kým si píšeš ty, taky jen s kamarády či kamarádkami nebo i s těmi v uvozovkách? 😁

Strana
z3