Dcera se nechává vydržovat. Co byste poradili?
Mam dospelou 29letou dceru, ktera se nechava zivit pritelem. Je zdrava, stejne ale nepracuje.
Nevim co delat, kdyz se ji snazim domluvit, prestane se mnou komunikovat.
Co byste poradili?
@veruuu_kubesovic ve sve podstate i podle zakona jsou to spolecne penize, tak se pani muze vztekat jak chce 😀
Jo a mam jeste jeden pocit, treba se pletu a jsi jen kriticky general, ktery musi mit vse podle sebe, i dceru pekne v lajne. Ty musis mit podle mne nejake zivotni zklamani, necos moc chtela a nesplnilo se to. Neco v tvem osobnim zivote. Uznani druhych? Vysnena prace? Projevovani lasky od blizkych, treba od prilis kritickych vlastnich rodicu, ktere se nedelo? Mozna. Proto dceru shazujes. Tys chtela, aby zila tvoje sny,
aby byla Tebou. Abys byla spokojena vlastne Ty. Nekdy je mene vice. Takze posledni dobra rada pro matku "nemakacenka" - uber plyn a nebud jak kolovratek s jednim nazorem furt dokola, zkus videt zivot z hezke stranky, mas krasnou zdravou dceru, ktera se ma dobre, mozna i lip, nez ty, tes se na vnoucata a bud na ni aspon v necem pysna. Nebo ji fakt ztratis.
@ariadna12 Mam byt pysna na dceru ktera nepracuje? Synove se taky nevyvedli.
Deti mnohem vic oceni rodice, kteri na ne maji cas, nez rodice, kteri je sice zahrnou penezi, ale cas si na ne neudelaji. Ja byt Tvoje dcera, tak s timhle pristupem a kecanim do zivota uz s Tebou davno v kontaktu nejsem.
Vyvedlo se nejake tve dite "podle Tveho"???....to zrejme ukazuje, kde je ta chybka 😉
@camelinka očividně ani jedno 😀
Tak synové se taky nevyvedli..... No, kde bude asi problém. Nenapadlo tě, že problém nebude v dětech? Podle mě jsi po nich odmala zbytečně šlapala.
Myslím, že @ariadna12 to vystihla. Nenaplněné vlastní sny a ambice a ani jedno dítě je nechtělo od tebe převzít.
Dcera není hodná, hezká, milá, chytrá, nepomáhá starým lidem..... Jakože na dítě můžu být pyšná, jen když hákuje?
Chudák holka. Tohle kdyby si přečetla...
@volfici Je lina a ja lenost z duse nenavidim.
A proč je líná? Všechno jsou ve finále geny a výchova. Takže selhání rodičů. Nenávidíš dceru, protože se ti nepovedla podle tvých představ.
@volfici To neni nenavist. Nevim co jsem komu udelala, ze mam takove deti.
Máš děti takové, jaké je ty vidíš.
@volfici Synove jsou nemocni.
Proto se nevyvedli? Protože jsou nemocní? OMG
@volfici Maji lehci formu mentalni retardace.
Synove "se nevyvedli", protoze sou postizeni??? A dcera "je k nicemu", protoze nema potrebu delat?...No mam dost... 🙈
To je troll, to uz jinak ani neni mozny.
Reaguji na tvoji větu "synové se taky nevyvedli". A teď napíšeš, že jsou mentálně retardovaní. Je mi z tebe zle. Teď na jednu stranu chápu ten hněv a zklamání ze života, které v tobě je a ventiluješ ho přes nepracující dceru, která je zdravá a sedí doma. Na druhou stranu, napsat o dítěti, že se nevyvedlo, protože je nemocné. Taky jim to takhle říkáš? Do očí? Že se nevyvedli?
A ted si predstav, ze nekde sedej a pisou na fora, jakou maji matku neprejicnou semetriku 🙈🤔
@somalicats až se mi kvůli ní připálila jíška 🙈😆
@volfici Koukat se na to tolik let, to by i vam uz bylo k placi.
Pochopila jsem, ze tady se pochopeni nedockam. Dekuji a hezky den.
@volfici Ja uz mam nastesti uvareno 😀 😀 😀
Na tvé postižené děti? Měla jsi je po narození shodit ze skály, bylo by ti líp. Aspoň by ses za ně nemusela stydět
Ne, tady se pochopeni nedockas. Sem chodi mamy, ktere svoje deti miluji.
No a je to tady. To je to zivotni zklamani. Kluci mentalne postizeni a vses prenasela na dceru, ta ti to mela nahradit.
Nechci mluvit za vsechny, ale byly bychom hodne prekvapene, kdybys ho nekde nasla. Hezky den
@volfici Koukat se na to jak jsou nemozni, jak nejsou ani na uceni, ani na praci proste nanic? A k tomu dcera lina jak ves.

@tulikiss ale prd, normálně tě živí, ty příživnice! Mýt nádobí a vyprat prádlo stihneš i po návratu z odpolední, tak marš do práce!