Děti u tatínka, nepřivezl je podle domluvy
Maminky, chtěla bych vás poprosit o názor. Jsme s otcem dětí už rok od sebe. Děti jsou u tatínka každý druhý víkend. V podstatě bez problémů se domluvíme. V pátek když si bral dceru ( syn je u jeho matky už týden ) se mě zeptal, jestli by si je mohl vzít teď na ty svátky. Řekla jsem že ne, byla jsem týden v nemocnici a deti celou dobu neviděla. Dnes mi napsal sms, že je přiveze zítra odpoledne. Měl je přivést dneska večer. Nezvedá telefon. Co vy na to?
@berenika39 já si teda nedovedu představit, že bych svého 5letého 18kilového syna posadila jen na podsedák a to rozhodně nejsem úzkostná maminka, co tu bezpečnost kdo ví jak řeší.
@blahova_andrea tak já logicky taky ne, petr má 30kg je v romerce a dlouhobude.
Syn se snachou měli ted ošklivou nehodu, a to, co udělal správně zapnutý pás dospělé slečně, to ti nepřeji vidět-a co dítě, sedící na podsedáku s pásem přes krk - a tak blbě ho má každé dítě pod 150cm.

@hanafaustyna podsedák může mít dítě kdykoliv, je to zádržný systém setjně jako sedačka.
Je to maximáně nebezpečné, i v pozdějším věku, ale podsedák pro kategorii 15-36 je v pohodě kdykoliv.