Divné chování po rozchodu

klarka232
20. dub 2016

Ahoj všem.

Mam takovy problem a nevim co s nim, co si myslet.
Jsem cca půl roku po rozchodu s partnerem, byly jsme spolu dva a půl roku. Hlavní důvod byl ten, ze si našel jinou, nejspíš jeste v době, kdy jsme byli spolu. Rekla jsem, ze nemá smysl v tom pokračovat. No nijak se nebránil a tak jsme to skončili, od te doby je s ni, je to jeho kamarádka a zároveň kolegyně. Krátce po rozchodu začaly pomluvy a tak. Býka jsem dokonce na jedné akci kde jsem potkala jeho kamarády, který znám jen od viděni, a byla jsem někým jiným upozorněna, ze po me pořad koukají a neco si říkají, ze by náhoda ? Taky mluvil s mým kamarádem kterého varoval at ode mne uteče, ze ho semnou nic dobrého nečeká, a ze on byl pi*a ze semnou byl. Od nového roku zase slyším, ze jeho a žru novou údajně pronasleduju. Ve skutečnosti je to tak, ze jsme s kamarádem byli fotit na stejném místě kde oni, které jsme ale měli výhlidnute uz dřív, a potkali jsme se společně na jedné akci, tot vše. Naposledy za nim šla moje známa a vrátila mu nějaké veci a dodala, ze je rada ze uz je to peklo za námi a ze pevné doufá, ze uz se k době my dva nevrátime. Pry se naštval a ze mi ma vyřídit, ze ho teda nemám nijak kontaktovat, a ze nemám chodit na místa kde jsou oni! Kamarád ho pry potom viděl sedět na stole s rukama v dlanich. Kdyz jsme se v březnu potkali na stejně akci, tak na konci ona byla vysmata, on seděl na stole a koukal do země, zdrcenej výraz. Jinak se bavil, to jen kdyz jsem kolem nej při odchodu přicházela..
Nevim co to vsechno ma znamenat.. Prala bych si klid, jenže to nepřestava. O tom, ze me jeho přítelkyně nemůže vystat a dela mi problemy ani nemluvím.

Omlouvám se ta slohovku. Co myslíte, co by za tim mohlo byt ?

tulikiss
20. dub 2016

promin ale nejak nevim co cekas za radu.... prijde mi to jak otazka z brava kluk se se mnou rozesel spi s jinou ale na jedne akci se na me nahodou podival urcite me miluje.
rozesli jste se on ma jinou. nevim co porad resis, ocividne se s tim nesrovnala tak porad ho pozorujes a premyslis co by si mohl myslet a snazis si jeho gesta nejak vykladat aby sis namluvila ze k tobe neco citi. kdyby to tak bylo tak neni s ni ale s tebou. promin sem asi na tebe prilis drsna, ale bud je ti 15 nebo jestli vic tak se prober. nema cenu se utapet v minulem vztahu a pitvat co asi dela jak to asi mysli. rozesli ste se tak ti muze byt jedno co dela.

klarka232
autor
20. dub 2016

@tulikiss Diky za názor. Nejde o to, ze se jinak zavaril ale o to, ze mi deka problemy, teda především jeho přítelkyně. Ver mi, ze kdyby to bylo tak snadný, udělám to, nic neřeším. Jenomže kdyz uz to trvá půl roku a ty to pořad slyšíš protoze mate dost společných známých, bude to pro Tebe dost vyčerpávající. A stěhovat se kvůli tomu nebudu. Spis mi šlo o to, zda nekdo řešil podobný problem, a jak to vlastně vyřešit. Ale za názor dekuju. Jinak, 15nact mi opravdu neni! 😉

elvira
20. dub 2016

Nevšímej si jeho výrazů, nevšímej si jeho přítelkyně, na nějaký čas přestaň chodit tam, kde chodí on...
Před společnými známými o něm nemluv, ani o ní, nevyptávej se na ně.
Když je vzpomene někdo druhý, řekni, že se nemáš o čem bavit.
Hotovo, šlus...
Cítím z tebe zatrklost, že tě nevybíravě otituloval, ale neber si to osobně, to se tak při rozchodech občas stává.
Prostě to nech plavat.

tulikiss
20. dub 2016

@klarka232 hele tak to vem z te druhe strany, najdes si chlapa ktery se rozesel s pritelkyni, tak co vetsina zenskych bude delat...no jasne ze tu mrchu bude nenavidet, protoze co kdyby nahodou chtela toho chlapa zpet a delala problemy....tak bohuzel dost zenskych zacne utocit proti byvale aby nahodou ten chlap nechtel se k ni vratit. jeho chovani mi prijde ze mu doma dela dusno a sceny kdykoliv se potkate protoze ji vadi ze te potkava, asi si neni uplne jista tim vztahem tak kolem sebe kope...vzdyt je to spis k politovani nez delat si s tim hlavu. predstav si jaky to musi byt strasny zivot zit ve strehu jestli nahodou pritel nepotka byvalou a nebude treba neco chtit po ni.

carmilla
20. dub 2016

@klarka232 Ono se říká, že ženy nejvíce žárlí na ty, které byly před nimi a muži zase spíš na ty, co přijdou po nich...Třeba na vás nová přítelkyně vašeho ex prostě žárlí a snaží se na vás vědomě či podvědomě hledat to nejhorší... třeba má pravdu tulikiss a vy jste ještě rozchod nezpracovala a děláte něco podobného vy jí...To si musíte pojmenovat jen vy sama pro sebe...Pravdu znáte pouze vy - jestli jste se opravdu na akcích, kde byl i váš ex ocitla čirou náhodou, nebo jste třeba tušila, že tam bude...Neberte to nijak zle, neznám vás, nevím, jak to je nebo není...Ale hlavně nelžete sama sobě, tím si uškodíte úplně nejvíc! Nějaké pomluvy bych neřešila, drby byly, jsou a budou. Snažila bych se uspořádat si teď život po svém - něco nového se učit, věnovat se naplno práci či koníčkům, bavit se, cestovat, flirtovat...udělat něco, co jste vždycky chtěla, ale zatím na to nebyl čas...Prostě cokoli, co by vás od problémů s ex odpoutalo...Zakažte si na to myslet a žijte SVŮJ život...Čas je neúprosnej a ten, kterej promrháte, vám nikdy nikdo nevrátí...

ivular
20. dub 2016

@klarka232 15nact?

klarka232
autor
20. dub 2016

@tulikiss Mas asi pravdu, takhle jsem se na to nepodivala. Ono je to cely zamotany.. Me byla a je ukradená. To takhle šla za kamarádem v praci, a ze ho pry začala ignorovat kvůli me. No a pak dodala, ze si nemyslela ze je tak blbej, ze ho jen využívám. Přitom my se kamarádime tři roky! No a kamarád mi to řekl at po třech dnech, ze pry věděl ze me to naštve, a tak mi to nechtěl říkat. Dela s nimi i moje mama která to taky dost odnáší, teda o ni. Ja odjela na měsíc do zahraničí aby byl klid a abych si odpočinula. On je dost na ženský,vis ? Takze je mi svým způsobem milejsi ze je s ni. K politování to je, ale jejich boj. Me snad uz konečně potká neco lepšího. 😉

klarka232
autor
20. dub 2016

@carmilla Děkuji za odpověď! 🙂 Mam hodně plánů a veci co bych chtěla stihnout, takze se urcite nenudim. Do nového vztahu se nehrnu, užívám si svobody a je to fajn. Jen me mrzely ty pomluvy a to všechno svinstvo ta toho půl roku. Ja taková nejsem, tak mi asi vic vadí kdyz se tak nekdo chová. Vzdycky jsem se snažila, aby rozchod proběhl v klidu, proc si taky delat problemy, ze ? Navíc, ted jsem to více méně ukončila ja. Doufala jsem ze to muze proběhnout v klidu, hlavně kdyz ma novou přítelkyni se kterou mu je báječné ( tohle mi sam psal ) . Vim ze nemá cenu se trápit, ale mrzí me, ze clovek kterého jsem mela tak rada a se kterým jsem tomu prožila se chová takhle.

janinka_b
21. dub 2016

@klarka232 Řekla bych, že on se s tím nevyrovnal, že tě ztratil a ona to na něm vidí, takže si brání své teritorium.