icon

Dokud nezhubnu 5 kil, manžel se nechce snažit o miminko

mirka244
28. říj 2015

Holky poraďte prosím, manžel mi dal podmínku, dokud nezhubnu 5 kil, tak se nezačneme snažit o mimino, jsem z toho na nervy, hubnutí mi moc nejde, nebo mám ho poslat ....

Strana
z2
ilonne
31. říj 2015

@mirka244 Myslíš, ze krizi trvající od června zazenete během jednoho večera? Přála bych ti to, ale raději bych s miminkem ještě chvilku pockala. Teď je zrovna nejhorší doba otěhotnět. Pockej pár měsíců, jestli opravdu budete fungovat podle vašich představ.

elinkav
31. říj 2015

Podle mě není špatný nápad trochu zhubnout před miminkem. Samozřejmě ale souhlasím, že to Váš manžel neřekl zrovna diplomaticky..
Sama mám 172cm a vážím 63 kg. Můj cíl před otěhotněním je 57-60kg právě proto, že pokud naberu nedejbože 15-20kg, vždy se těch pár kilo dole ,,už před,, bude hodit 😀 A nedělám to kvůli nikomu jinému, než jen kvůli sobě 🙂

lendulina
31. říj 2015

Věř mi, že když se začneš líp stravovat a víc pohybovat, to miminko se vám potom povede snáz. Já taky začala hubnout a hned první měsíc se nám to povedlo.

andelka
1. lis 2015

Hlavně po krizi počkejte,až bude opravdu dobře. Já z takové euforie po zdánlivém vyřešení delší krize mám druhé dítě. Už během tehu to ale šlo zase do kopru a když melonrok a půl rozešli jsme se. Jsem ráda,že ho mám,ale byla to blbost.

kamiska
1. lis 2015

Nikdy sem nehubla, prestoze by to u me nebylo na skodu. V tehotenstvi sem pribrala 13 kg. Rok a pul po porodu mam dole 20. Sezeru co vidim. Kojim, maly se casto budi, denne vychazka. Drzela sem i bezmlecnou dietu, to pak slo doluvelmi rychle. Nema cenu reait dopredu, co bude po porodu...

mpbk
1. lis 2015

Jako nezvolil úplně nejideálnější způsob sdělení. Ale zas na druhou stranu, partner když byl silnější tak jsem mu taky řekla aby trochu brzdil. Popravdě i partnertství je o vzhledu a přitažlivosti. Naopak buďte ráda, že víte, že by byl rád, kdyby jste trochu zhubla. Můžete s tím pracovat. Než spousta chlapů, co si třeba hned někoho najde.

A já jednu dobu měla 72kg/173cm a citíla jsem se teda šileně.

Nicméně mám teď jen zatím břicho, manžel nic neřikal, ale taky vím, že by se mu nelíbilo, kdyby mi zůstalo. Ale to ani mě.

fufinkam
1. lis 2015

já teda nevím ale přijde mi to jako obrovský nesmysl ... ??? zhubnout 5 kg a pak mimčo ... vždyť během těhotenství zase nabereš a nebude to jen těch 5 kg a to tě pak pošle do háje že si přibrala nebo co ? já bych asi našla někoho kdo tě bude mít rád takovou jaká si a bude chtít miminko z lásky k tobě a né tě takhle psychicky vydírat ( podle mě až by si dala těch 5 kg dolu našel by si zase nějakou jinou výmluvu proč nechce - děti by měly být z lásky a né pod podmínkou a nebo jako záplata na nefunkční vztah protože pak trpí nejvíc to dítě ) pořádně si to rozmysli !

pincola
1. lis 2015

Popřemýšlala bych jak často se s ním dostáváš do těchhle situaci. Nejde jen o postavu, prostě celkově. jestli se opakuje to, že on ve vašem vztahu určuje co je a není správné, co bude a nebude. Prostě jak často on je v roli pána co tebe hodnotí, jestli ty jsi v něčem dost. Jak často tě kritizuje a za co tě kritizuje. A druhá věc, jestli váš způsob života je podobný. Pokud jeho hlavní životní náplní honba za postavou, zdravá strava a cvičení a je to fakt jedna z jeho hlavních hodnot, jestli ty to máš taky tak. Protože pokud on je blázen do fitness života a ty jsi holka, co jí sport nebaví a má ráda chlebíčky a dortíky a všeobecně ráda jí a chce žít klidnější život, odpočívá v klidu, s něčím dobrým, tak to moc nejde k sobě. ni jedno není v podstatě špatně. Ty objektivně obézní nejsi, máš normální postavu a přijde mi smutný aby ty sis musela vyčítat, že sis v práci dala chlebíčky. No Bože no, tak sníš pár chlebíčků a čokoládu! Zádnou ojektivní nadváhu nemáš, pokud ano, tak trošičku: nejde je o to jestli ty jsi pro něj dost(dost štíhlá a předvedeš se jako fitneska, u které je předpoklad, že po porodu všechno hned zhubne). jde o to, jestli on je dost pro tebe, jestli s evedle něj můžeš cítit dobře s tím jaká jsi. Pokud ráda jíš, tak to k tobě patří a vždycky to tak bude. Jasně nic se nemá přehánět. Přejídat se vyloženě nezdravými věcmi každý den není dobře. Alevedle člověka co má Fitness jako zásadní životní hodnotu obstojí málokterá smrtelnice, co obyčejně ráda jí. A nemusí to být že je objektivně tlustá a nenormální a špatná, ale že on má v tomhle směru jiný žebříček hodnot a je na průměrnou holku příliš náročný. ta se bu´d pak přizpůsobí a bude celý život na salátech, aby ho neztratila, nebo vedle něj zákonitě přijde o zbytky sebevědomí.

loc
1. lis 2015

@mirka244 Ahoj, nebudu hodnotit to, jak to myslel, jaký je váš vztah a zda má smysl mít za těchto okolností dítě, protože do toho nevidím a na základě Tvého jednoho příspěvku tyto věci samozřejmě ani objektivně hodnotit nejdou, jelikož se jedná jen o střípek z celé mozajky... Co se týče samotného návrhu, nepřijde mi to vůbec jako špatné řešení, alespoň budeš mít dobrou motivaci, proč shodit a během těhu sice nabereš, ale pokud budeš jíst zdravě a nepřejídat se, většinu necháš v porodnici a zbytek dáš hravě dolů. Být Tebou, zkusím to, říká se, že optimální rychlost hubnutí je 0,5 kg týdně, což je na těch 5 kg něco málo přes 2 měsíce. Alespoň si najedeš na zdravý životní styl a v těhu se Ti bude lépe dodržovat, budeš se lépe cítit a v poradně se nebudeš muset cítit při stoupání na váhu nepříjemně. Ale samozřejmě bys to měla dělat hlavně kvůli sobě a miminku a ne jen z donucení manželem. 🙂

elu
1. lis 2015

shoď pět kilo a na dítě si najdi lepšího mužskýho 🙂

u1230
1. lis 2015

Myslím, že tady by se hodila hláška. " Když ji miluješ, není co řešit". Je to krutý, ale podle mě tě asi tolik nemiluje....☹

zemma
8. lis 2015

Shazovat 5 kg kvuli tomu, aby jste meli miminko je blbost!!!Stejně to zase priberes!!!A podle toho co tu píšeš,tak si nemyslim,že jsi nějak obézní!!!A jestli ti dal manžel takovou podminku,tak to nevim!!!!

budouci_maminka
12. lis 2015

Znáš nějaký pevný vztah, který by spokojeně fungoval takto?

A: buď zhubneš pět kilo, nebo ti neudělám dítě..
B: přestaň mi dávat ultimáta, uvažuju, že se s tebou rozejdu..

já ne.. za to znám poměrně dost samoživitelek..

Strana
z2