Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Dynamicky pisek .... mate? Vybiram darek pro triletaka. Rad si hraje s plastelinou nebo s testem kdyz neco peceme. Nebo lepsi kineticky? Nazivo jsem nevidela ani jeden.

    Pred cca mesicem tady resila jedna maminka sikanu. Jeji syn nebyl obet ale jeden z agresoru. Rada bych zjistila, jak se jim podarilo problem vyresit. Nevite nick?

    Vecer bez chlapa...🙂 co si stahnout za film? Neco oddechovyho, mirna romantika nebo komedie. Dik za radu

    Co delate z quinoi? Jsem nakoupila a ted nevim co s ni...zatim jsem jen soupla do polivky. Nejaky salat treba?

    MUGCAKE - mate nejaky oblibeny recept? Dnes jsem zkousela a zadny zazrak. Radeji neco mkrne zdravejsiho (spaldova mouka, vlocky apod)

    Kaloricke tabulky...snazite se nekdo podle nich stravovat? Zkousela jsem to, nemam problem ujist kcal, ale mam problem naplnit bilkoviny. Vegetarian nejsen, ale abych jedla na obed i veceri maso, kor v lete...trochu to de dohnat jogurtem skyr, ale zas - ze bych se tim musela cpat kazdej den... jak zvladate ty bilkoviny?

    Po asi 15 letech jsem se zbovu zaregistrovala do knihovny...mate doporuceni na knizku? Naposledy jsem cetla Hartla a Veseli od Trestikove - neco v tomto oddechovejsim, lehcim stylu.

    Holky, driv byval vsude mozne slevovy kod na Litex. Existuje jeste? Nemate ho nektera? Diky

    Uvazujem, ze bysme se v kvetnu/cervnu vydali do prahy na par dni. Detem je 5 a 2 roky. Mate tip na nejake vhodne ubytovani? Financne nejaky stred 🙂

    Eshop se zdravou vyzivou? - odkud berete? Pottebuji mouky, orisky, kvalitni cokoladu apod...z countrylife jsem minule nebyla moc spokojena.

    Kombineza z tchiba do skolky ? Spokonenost? Malej ma velikost tak 104/110 . A kombinezy jsoj 98/104 nebo 110/116. A ted babo rad... 🙂

    Holky, jak se jmenuje takova balancni hracka - neco jako je houpaci prkno, ale plast a vypada to jako krunyr od zelvy. Narazila jsem na to tady a nemuzu si vzpomenout...

    Mate tip, kde nakoupit tricka vel L-XL do prace. Je to do skoly, takze zadne halenky byt nemusi, ale hezke tricko, co se hned nevytaha a nezmolkuje (naposledy jsem koupila v hm a des, jsou tak na doma).

    nedarovala jste nektera vlasy? kam? aby to nebyla nejaka levarna...