icon

Domácí násilí: Mám odejít, nebo čekat na zhoršení?

27. lis 2021

Zdravím, nejradši bych byla kdyby se mi to jen zdálo ale bohužel. Dnes jsem prožila pěkný den s dětmi, dělali jsme věnec, pekly perníčky. Večer došel manžel a rozčilovat se, že není vypráno. Prádla máme dost, jen chtěl dělat zle. Vypnul mi televizi, nadával, křičel, pak mě chytl pod krkem a vyhrožoval že má chuť mě utopit. Tomuto muži jsem slíbila lásku, úctu a vernost? V dobrém i zlém? Je to zlý teď nebo to se ještě musí vydržet a mám čekat s odchodem až to bude horší? JJsem v šoku a potrebuju

Strana
z4
tinaprofi
30. pro 2021

Pokud se tady bavite se skutecnou obeti domaciho nasili, tak vynakladate zbytecnou snahu. Z vyprosteni se domaciho nasili je potreba vic nez ji rict, at proste odejde. Kdyby to bylo pro obeti tak jednkduche, davno to udelaji. Tohle bez podpory treti osoby nezvladne.

sudylichozrout
30. pro 2021

@tinaprofi Asi mas pravdu.

zelenaesmolda
30. pro 2021

Manzel ti vyhrozuje ale nema v ruce nic,manipulatori a tyrani vzdycky vyhrozuji ale skutek utek.Sazi na to,ze se bojis.
Jak by asi tak chtel dokazat,ze jsi labilni?Dobre ti radim opatri si dukazy ty proti nemu.Pak si ani neskrtne protoze chlapovi co mlati zenskou dite nikdo nesveri.

autor
7. led 2022

@zelenaesmolda tak holky dnes zase výstup. Manžel stáhl hru do noťasu a se synkem hráli. Bylo půl desáté, ptala jsem se slušně kdy půjdem spát a on byl protivný a urážel mě. Pak to vygradovalo a vzal mě a shodil na zem...odnesl mě na schody. Mám 40kg. Rozlomila jsem se a vyndala jsem mu trenky ze šuplíku ať si jde pryč a pak mi vyházel oblečení ze skříně na zem. Vzala jsem kufr kde má myslivecké věci a hodila s ním. Pak mě vzal, hodil mě na dveře od skříně a vyhrožoval že mi dá pěstí. teď jedu k našim, hrozně se mi ulevilo. Zítra má hon tak ještě volal tchýni jestli pohlídá děti, tak jsem ji napsala SMS že mě napadlo ať mám kdyžtak i důkaz kdyby na mě chtěl uhrát že jsem odešla od dětí.

autor
7. led 2022

Holky mě se hrozně ulevilo. Je mi teda smutno po dětech ale když je doma manžel tak stejně přebírají jeho hnusné průpovídky, nereagují na mě a tak. Asi jsem přehnala chování i já ale ocaď pocať. Na ně on je hodný a to oblečení doufám nasklada hezký zpátky do skříně. Nevím jak dlouho budu u našich ale jsou skvělí. Volala jsem jim a táta mi hned nabídl že mi prijde naproti k vlaku. Odpočinu nervům.

zelenaesmolda
7. led 2022

SMS fakt neni zadny dukaz,proc nejdes na PCR to nahlasit?
A vyhazovat mu veci ze skrini kdyz vis,ze je to agresivni hovado?Zasadni chyba.
Pockala bych az usne a zavolala policajty,vykazali by ho treba z bytu a tys mela cas sbalit sebe a deti a odjet k rodicum.Jak tam ty decka muzes s klidem tomu magorovi nechat?!

autor
7. led 2022

@zelenaesmolda on je zlý jen na mě, modřinu jsem žádnou neměla, navíc s policajtem co tam slouží se zná. Děti by mi s sebou vzít nepovolil a oni chtějí být víc s ním než se mnou. Když mě napadá oni ho podporují.

zelenaesmolda
7. led 2022

Jo,jasne,je zly jenom na tebe tak je to cajk.Naprosto v poradku je kdyz deti vidi jak tatinek tluce a nadava mamince.Rekl ti uz nekdo,ze nemusis mit modriny,abys mohla nahlasit domaci nasili?A jak nepovolil ti s sebou vzit deti?Ty si myslis,ze v pozici kdy ma na krku TO za domaci nasili by se ho nekdo ptal?A proc asi deti chteji byt vic s nim nez s tebou,zkus hadat.Protoze uz je stihl zmanipulovat a otocit proti tobe.Myslis,ze jsou deti psychicky v poradku kdyz jim prijde ok,ze tatinek bije maminku a jeste ho podporuji?Co z nich asi tak vyroste,psychopati.Naslapnuto na to maji uz te.No hlavne,ze ty jsi ted v klidecku u rodicu.
Chce se mi z tveho pristupu vuci vlastnim detem zvracet.

sudylichozrout
7. led 2022

Ja musim ocenit to, ze jsi idesla. Konecne. Ale udelala jsi velkpu chybu, ze jsi odesla sama. Mela jsi volat PCR. Jeho by vykazali, ty bys mohla s detmi odejit. Oninjsou jim zmanipulovani. Uz ted si muzes byt jista, ze z tvych deti vyrostou vase kopie. Kluci budou takto ublizovat svym pritelkynim, devcata se nechaji submisivne bit. Tvuj tata by mu mel jit velmi, velmi razne domluvit a nechat te jit s detmi. Nekurvi tem malym zivot, vytahni je z toho pekla a zacnete chodit na terapii. Vsichni. Oni se musi naucit, ze toto chovani je spatne.

zelenaesmolda
7. led 2022

@sudylichozrout
prave jsem te chtela oznacit,abys ji k tomu neco rekla protoze vzdycky vis co rict a umis to dobre zformulovat.Ja to tak diplomaticky rict neumim i kdyz si myslim uplne to stejne co ty.A nemam vlastne ani tolik trpelivosti ji to psat porad dokola.
Napsala jsi ji vlastne to stejne co ja,akorat mirneji 🙂

levandule_k
8. led 2022

Můžu vědět kolik měříš cm? 40 kg není úplně normální váha u dospělé ženy. Za mě budeš asi podvyživená z těch nervů, co máš.

zelenaesmolda
8. led 2022

@levandule_k
nemusi byt,ja mam taky 40kg ale ja jsem hubena cely zivot.A ze toho dokazu sezrat :D

levandule_k
8. led 2022

@zelenaesmolda To je také pravda, ale pro někoho je 40 kg ok a zdravá váha, nicméně takových moc nebude.

orisek56
8. led 2022

@zelenaesmolda to není tak jednoznačné. Záleží na stavbě kostry, váze kosti a výšce. Podle toho se určuje pro každého hraniční hodnota váhy. Já když trpela anorexii tak pro mne bylo 43 kg hraničních pro ohroženost na životě, protože mám těžkou a širší kostru i když jsem nízká. Takže každý má tu hraniční váhu, kdy je ohrožen na životě jinou.

autor
8. led 2022

@levandule_k jsem drobek, mám 152 cm

novamamina
8. led 2022

Já věřím že paní se dá teď trošku do klidu, probere to s rodiči a o děti zabojuje.

ele_nka
8. led 2022

Hlavní je, že ste odešla. Ano šlo to udělat líp, ale v tom psychickém vypětí, hold člověk tak neuvažuje. Dejte se do pořádku, kontaktujte co nejdřív Ospod a řešte péči o děti a hlavně se nevracejte! Držím palce, asi to bude běh na dlouhou trať, ale pokud vytrváte máte ještě šanci z dětí vychovat slušné lidi. 🍀

autor
22. kvě 2022

Zdravím ! Momentálně se situace vyvíjí tak, že chodíme k psychologovi a zároveň jsme vedeni na Odspodu, manžel moc nespolupracuje v nějakém režimu, abychom se střídali u dětí a já si hledám podnájem.

vladenkamaminka
28. čer 2025

Ahoj, jak si vedete?

Strana
z4