Dva možný tatínkové

anonymniu
25. srp 2017

Vím, že to bude dost nepřesné. Udělala jsem chybu minulý rok, že jsem spala se dvěma kluky. Jeden mi hrozí DNA testy. Nikdo v rodném listu není, v září mu bude 6 měsíců. Menstruaci jsem dostala 5.6. 2016 S prvním jsem spala 15.6. a 16.6. Udělal se do mě. S druhým 20.6. přerušovaně. Měla jsem to nepravidelně, používala jsem předtím nuvaring. Myslíte, že můžu vyloučit toho z 20.6.? Zkoušela jsem různé kalkulačky a podle utz to vycházelo vždycky na toho prvního. 1. Screening 5.9. 13+3, termin porodu 10.3. Nenapadat prosím, už trpím dost za svojí chybu...

blahova_andrea
25. srp 2017

no tak větší šance je u toho prvního, ale...který hrozí těmi testy DNA? a proč? chce být otce? a jsi s některým z nich nebo jsi s mimčem sama?

cuuza
25. srp 2017

Věřila bych termínu podle prvního screeningu. Stoprocentní jistotu ti daji jen testy otcovství.

galatea_a
25. srp 2017

Tak do těch testů jdi. Budeš mít jistotu ty i otec 😉

karlajasmine
25. srp 2017

Udelala bych si DNA testy a budete mit jistotu vsichni.

valeriem
25. srp 2017

Kdyz hrozi testy, tak je udelejte. Kdyz to pujde k soudu, tak je i muzou naridit.

anonymniu
autor
25. srp 2017

Jsem sama, oznámila jsem to oboum. Nebyly to vážné vztahy. S tím prvním nejsem v kontaktu, řekl, že je to moje rozhodnutí si nechat miminko. Měsíc před početím jsem vztah ukončila. No, ale sešly jsme se znovu... Vzít jsem si ho rozhodně nechtěla nechat. Ten druhý žije v Irsku a to jen co mi vyhrožuje s dna testy. Začal se zajímat když se narodilo miminko. Dost mě štve a nemohl by ho stejně vídat často. Tak teď mám dost obavy, že by se chtěl zapsat do RL kdyby byl otec a musela bych se dohadovat. Já bydlím v Čr.

karlajasmine
25. srp 2017

@anonymniu tak pokud by byl skutečně otcem mel by na dítě nárok taky, tak bych si ty testy proste pro klid duše udělala.

karlajasmine
25. srp 2017

@anonymniu jako bude to nejspíš ten první, tak po testech dna budeš mít od druhého pokoj.

pincola
25. srp 2017

Bude to ten první......tsty ale udělej, ať máš klid.

j.a.n.i
25. srp 2017

@anonymniu Pravděpodobnější je ten první, ale může to být i druhý, vyloučit se nedá ani jeden. Každopádně bych se ale pokusila ty testy udělat, tedy jen neoficiální, abys ty sama měla jasno.

eliska345
25. srp 2017

Tez jsem mela paralelni vztahy...podle screeningu to mel byt "prvni" ten donesl,ze nemuze mit deti a hle testu DNA je to ten "druhy". Rozdil ve styku mezi nimi byly 4 dny.....a mam krasny dvojcata. Jedina jistota jsou testy.

yerry
25. srp 2017

Taky bych řekla že u prvního je šance větší ale cc já bych do těch testů šla, pokud je chce a zaplatí je tak je udělej, však aspoň budeš vědět.....

sabyv
26. srp 2017

Šla bych určitě do testů...i to miminko má v budoucnu právo vědět, kdo je jeho táta a kdyby náhodou mělo i nějaké zdravotní problémy, tak by bylo dobré vědět jaké nemoci mají v rodině otce než někde vysvětlovat, že ani nevíš s kým máš miminko...