Dvě - nebo tři?
Děvčata, než jsem se odstěhovala do Prahy, tak jsem se kamarádila se dvěma kamarádkami, které se naopak mezi s sebou znaly dříve a více, než já s nimi. Obě dvě se staly tak trošku rodinnými příslušnicemi, než jsem se odstěhovala. Byla jsem s nimi v kontaktu, ale spíš formou sms zpráv, nebo prostě, jak to napsat,- po telefonu. Přestěhovala jsem se zpátky před několika měsících. Nicméně, na Vánoce jsem jim napsala přání a také pozvání, že bych je ráda viděla. Každé zvlášť. Ovšem, netušila jsem, že se spolu nebaví a že já budu toho terčem.Je pravda, že jedna z nich není zrovna příkladnou manželkou, která mi napsala, že já můžu za to, že jí ta druhá - z těch kamarádek, odvedla partnera. Koukala jsem na ten email, jako by z monitoru lítaly rachejtle. Chápete to? Podstata je taková, že ten její u nás viděl pořádek, který měla doma i ta druhá. Ale já můžu za to, že její partner za tou druhou odešel...., aniž bych něco takového předem věděla, protože mi to nesdělila ani jedna z nich, přičemž ani ta druhá - co vím, s partnerem té první nežije.
V emailu doslova stálo,- no, tak je to tady, tys prostě měla pořád vše akorát a já ne..., ten můj odešel za...., .... . Jako bych snad za to mohla!
@zuzapra to je krásne! Tak možno zakladatelka, ked máte doma manžela / partnera, rovnako recept jako vyliečit dušu, rodina je dolezitejsia jako akákolvek kamarádka! 😉 máte?? 🙂
@cattus I tak tomu může být, ale co vím, došlo k tomu až dávno poté, co jsem byla 100 km daleko, víš
@ivcan124 no já také ne, a nebyl ani ten můj kolega
@magdalenax jak jsem psala předtím, stačilo, aby v hádce jeden nebo druhý něco řekl, naznačil.. a pak už jede kolotoč dohadování..
V tuhle chvíli je jen na vás třech, jak to dopadne, buď si to dokážete navzájem vyříkat, a budete zase tři super kámošky, a nebo ne, a pak budete jen dvě kámošky..
@cattus Asi tak, jinak to nevidím. A nebo 1 + 1 a pak zase 1 + 1, ale to by dobrotu nedělalo. Každopádně si musím nechat vysvětlit to, co mi do emailu napsala
@ivcan124 a to já zas jo
@magdalenax Ale na frekveci tvého sexu za den se tě nikdo neptal 😀
@ivcan124 to máš pravdu, ale tys to zmínila první, já jen reagovala
@ivcan124 taky nemám chlapa doma, protože chodí do práce. V sobotu, v neděli, ve svátek, vlastně skoro pořád. A proto jsem snad ošklivá a nepřitažlivá? Hmm.. nevím.. No, když se na sebe podívám do zrcadla.. Štíhlá fakt s tím pupíkem být nemůžu, krásná - krása je pomíjivá a podle mě platí jak řekl kdosi "né milý ten kdo krásný, krásný ten kdo milý" a chytrost je něco, tak strašně diskutabilního, že bych se o ní raději ani nezmiňovala. Ony kolikrát ty rádoby chytré ženské pak neumí ani postavit hrnec na plotnu nebo zatlouct hřebík do zdi. To raději budu hnusná, tlustá a blbá, jen když budu vědět, jak toho svýho "pana Božskýho" udělat aspoň trochu spokojeným.
@zuzapra Ach jo, za chvíli tu bude debata bůh ví o čem. Já to nechápu
@magdalenax A kde to píšu kolikrát přesně za den? Ty 10x 😅
@ivcan124 Tak když už jsme u toho, začala si Ty, a může Ti být jedno, jak jsem reagovala. Já nepřispívám do Tvé diskuze, ale Ty do mojí, pokud ses nevšimla
@magdalenax Jo a diskuze MK je pro všechny 😀 😀 😀
@ivcan124 Odejdi z této diskuze, děkuji
@ivcan124 Jak se to vezme
@magdalenax Neděkuj 😀
@ivcan124 Chodíš tam kde nejsi vítána?
Tady je to to samé, nechci Tě tu, stačí?
@magdalenax Nestačí.

@magdalenax Jenže já nejsem studentka 😝