icon

Dvě - nebo tři?

magdalenax
17. led 2016

Děvčata, než jsem se odstěhovala do Prahy, tak jsem se kamarádila se dvěma kamarádkami, které se naopak mezi s sebou znaly dříve a více, než já s nimi. Obě dvě se staly tak trošku rodinnými příslušnicemi, než jsem se odstěhovala. Byla jsem s nimi v kontaktu, ale spíš formou sms zpráv, nebo prostě, jak to napsat,- po telefonu. Přestěhovala jsem se zpátky před několika měsících. Nicméně, na Vánoce jsem jim napsala přání a také pozvání, že bych je ráda viděla. Každé zvlášť. Ovšem, netušila jsem, že se spolu nebaví a že já budu toho terčem.Je pravda, že jedna z nich není zrovna příkladnou manželkou, která mi napsala, že já můžu za to, že jí ta druhá - z těch kamarádek, odvedla partnera. Koukala jsem na ten email, jako by z monitoru lítaly rachejtle. Chápete to? Podstata je taková, že ten její u nás viděl pořádek, který měla doma i ta druhá. Ale já můžu za to, že její partner za tou druhou odešel...., aniž bych něco takového předem věděla, protože mi to nesdělila ani jedna z nich, přičemž ani ta druhá - co vím, s partnerem té první nežije.
V emailu doslova stálo,- no, tak je to tady, tys prostě měla pořád vše akorát a já ne..., ten můj odešel za...., .... . Jako bych snad za to mohla!

Strana
z7
cattus
17. led 2016

@ivcan124 hmm.. zase jedna z těch rádoby chytrých a úžasných .. pracujících po-pá 8-16:30.. Kdybys náhodou nevěděla, existujou i profese, kde se pracuje každý den, dokonce i existují takové věci, jako směnný provoz, a ve většině směnných provozů se pracuje i v noci.
BTW své dluhy platím sama..

cattus
17. led 2016

@zuzapra óóó děkuji, ale takové chvály si nezasloužím.. Jsou to jen životní zkušenosti, nic víc. A přitom jsem možná proti některým z vás tady mladý nevycválaný štěně. 😎

magdalenax
autor
Odpověď byla odstraněná
ivcan124
17. led 2016

@cattus Není zase tak pravda.. Ale můj plat je dost vysoký, abych v práci nemusela být od rána do večera a ve svátky, prostě pořád. BTW zase to odneslo dítě..

cattus
17. led 2016

@magdalenax "nefňukej, veverko".. tak je to vždycky, když se na jednom hnojišti sejde moc slepic.. A pak je úplně nejhorší, když se jedna slepice chlubí, že je větší slepice než druhá, to je pak hukot. Nejlepší je pak je hodit jim trošku zrní a zařvat "puťá puťá puťá"..

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Umírni se, laskavě. Já tě do prdele neposílám, jako ty mě. Takže se hoď do klidu nebo si ještě něco zdravotního uženeš 😠

magdalenax
autor
17. led 2016

@cattus chceš mne zabít, já jsem se zakuckala, že jsem myslela že umřu. Palec nahoru 😀

ivcan124
17. led 2016

@cattus Aby to zrní nakonec nezobalo vaše dítě, když splácíte dluhy.

magdalenax
autor
17. led 2016

@ivcan124 Já tě posílám pryč z mé diskuze, asi stejně, jako z mého bytu, kdybys tu byla, tak se seber, zapni botičky a alou

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Jak to, že to nevyšlo? 😀

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Myší se bojím..

magdalenax
autor
17. led 2016

@ivcan124 jdi , říkám Ti. Slušný člověk to pochopí a odejde, a ten, co mu to sice nedojde, tak odejde, jen se ještě urazí

cattus
17. led 2016

@ivcan124 hmm.. to bude asi těma titulama. Pardon, že jsem si nenašla inženýra, kterej by mi domů nosil desetitisíce. Odpusť, že dělá práci jakou dělá, kde prostě se pracuje denně, ráno, večer, v noci, ve všední den i svátek. Promiň, že mám jen poctivýho dříče, kterej do tý práce za celou dobu nepřišel ani jednou pozdě, nemá ani jednou "áčko".
BTW.. tvoje dítě něco odneslo? Tak to by ses mu měla věnovat.

Mimochodem, moji rodiče dělali na směny celý život, a nevšimla jsem si, že by to byl nějaký velký problém.

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Docházejí ti argumenty, co? Hotový to z tebe psycholog, ale i na ten je potřeba titul 😝

ivcan124
17. led 2016

@cattus Nevím, jak tvoje děti, ale moje krásně spinkají 🙂

cattus
17. led 2016

@ivcan124 tvé starosti na moji nebohou hlavu. Neboj se, vegan z něj určitě nebude. 😎

magdalenax
autor
17. led 2016

@cattus To by Ti bylo prdlajs platný. Věř mi. Tady panuje matriarchát a ty, co jsou zabezpečené od svých partnerů nemají šanci

zuzapra
17. led 2016

@ivcan124 myslim,ze mimi cattus se ma velice dobre!

magdalenax
autor
17. led 2016

@ivcan124 že bych se šla podívat do skříně, třeba se tam nějaký válí

cattus
17. led 2016

@ivcan124 no nevím, ale to moje teda nespí.. mele se z leva do prava.. au.. teď jsem dostala pořádnej kopanec, asi upozornění, že nemá smysl zabývat se "chytrostí" druhých.. půjdu si raději na chvíli pohladit pupík..

ivcan124
17. led 2016

@cattus Plácáš nesmysly..Těhotenská únava? Běž spát..

cattus
17. led 2016

@magdalenax já nikoho zabíjet nechci.. na to jsou paragrafy.. prostě je to naprosto trefné a jasné.. jo a víš o tom, že když do hejna kachen hodíš šutr, tak ta trefená se ozve?

ivcan124
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
autor
17. led 2016

@ivcan124 to spaní mi něco připomíná, že bys byla zároveň luciamala1979?

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Ne, to je moje kamrádka. Vždyť si to psala. Nebo si to už nepamatuješ? 😝

magdalenax
autor
17. led 2016
ivcan124
17. led 2016

@magdalenax To je otazník, kdyby si nevěděla 😝

magdalenax
autor
17. led 2016

Otazníky si piš, kde chceš, asi tak

ivcan124
17. led 2016

@magdalenax Já je nepíšu, to ty 😅

cattus
17. led 2016

@ivcan124 dobře ty.. jen bys měla trošku zapracovat na pochopení psaného textu - respektive na jeho celkovém obsahu, ne jen jednotlivých slov.
Ano, uvažovala jsem o tom, jestli jít a potrat nebo ne, a proč? Protože jsem byla v situaci, kdy jsem si nebyla jistá sama sebou, neměla jsem kolem sebe nikoho, kdo by mi pomohl (kromě partnera) a rozhodla jsem se, jak jsem se rozhodla. A i kdybych já měla žrát to zrní, budu šťastná za to, co mám. Budu pyšná na to, co jsem v životě dokázala.
Miluju všechny ty skvělé ženské, které mají všechno na dlani. Mají super práci, dobře placenou, nikdy neudělaly chybu, tudíž nemají dluhy, partner je naprosto skvělý a úžasný, nikdy je nikdo nepodrazil, nikdy jim nikdo neublížil. Pak je jednoduché dokazovat druhým, jak jsou neschopné a pitomé atd. Jenže bohužel, tady jsi narazila. Před víc jak rokem jsem si tímhle prošla s bývalým partnerem, byla jsem pro něj jen hadr, a proč? Protože jsem to dovolila, jenže teď už vím, že to tak není, a já nenechám po sobě šlapat ani plivat. Máš problém s tím, že já nemám problém pojmenovat hnus a špínu? Ne nemám, a k tomu povedu i své dítě. Možná jsem exot, podle tvého názoru, ale co.. ať jsem, já si za svým rozhodnutím stojím a vím co chci a za tím si taky půjdu.

Strana
z7